ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

"Μας καλύπτει η ανακοίνωση της ΕΟΚ"

"Μας καλύπτει η ανακοίνωση της ΕΟΚ"

18/10/2010

Στα γραφεία της ΕΟΚ στη συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο και τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ, από τον Ολυμπιακό παρευρέθηκαν ο ένας εκ των ιδιοκτητών Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος.

Όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων:

"Ήταν καλό και ενωτικό το κλίμα. Ο κ. Βασιλακόπουλος μας κάλεσε όλους όσους αγαπάμε το μπάσκετ και επενδύουμε σε αυτό. Η απεργία είναι ενάντια στο μπάσκετ και κάνει κακό στους χορηγούς. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ μας καλύπτει όλους.

Παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν επιτευχθεί μια σύνθεση. Μια σύνθεση που μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε με μια λέξη: γροθιά. Είμαστε όλοι μια γροθιά και έτσι θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του παρόντος και ενδεχομένως αυτές που θα έρθουν στο μέλλον.

Το μπάσκετ δεν είναι μπασκετάκι. Είναι και θα είμαι μπασκετάρα. Η Ελλάδα είναι μεγάλη δύναμη και σε συλλογικό και σε Εθνικό επίπεδο. Είμαστε παγκόσμια δύναμη και έτσι πρέπει να μας βλέπουν όλοι.

Παρά τις ύποπτες επιθέσεις που δεχόμαστε και σε όσους έπεσαν στην λούμπα να προσπαθούν με τα ίδια τους τα χέρια να βγάλουν τα μάτια τους, εμείς απαντάμε ότι είμαστε ενωμένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου