ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τον... (video)

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τον... 

19/10/2010

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τον...
…Βασίλη Τοροσίδη. Το www.sport-fm.gr σας γνωρίζει λίγο καλύτερα τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού. Μαζέψαμε 10 πληροφορίες για τη ζωή του, που πιθανότατα δεν τις γνωρίζατε (σίγουρα όχι όλες) και σας τις μεταφέρουμε. Στο φινάλε, μέχρι και… πιπεράτες ιστορίες θα μάθετε γι΄ αυτόν. Τι άλλο θέλετε; Και τι δεν έχει γραφτεί για τον Τοροσίδη; Εργαλείο, δουλευταράς, πολύ- σύνθετος, εξελίξιμος. Δεν είναι η πρώτη φορά που εντάσσεται στους πρωταγωνιστές μίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ούτε η τελευταία.

Το Σάββατο στην Ξάνθη σκόραρε ξανά. Όπως πριν από περίπου δύο εβδομάδες κόντρα στον "συνονόματο". Όπως και με την Εθνική κόντρα στη Λετονία. Όπως πέρυσι σε εκτός έδρας ντέρμπι, που πέρασε μισή ντουζίνα παίκτες και έστειλε με… περιστέρι την μπάλα στο πλεχτό.

Όπως, όπως, όπως…

Ο Τοροσίδης είναι είδος πολυτελείας. Ένας Έλληνας αμυντικός με έφεση στο σκοράρισμα. Όμως, αυτή τη φορά, το γκολ που πέτυχε είχε μία ιδιαιτερότητα. Ήταν κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον Βασίλη Τοροσίδη:

• Ως γνωστόν, ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην Ξάνθη. Όμως, τα πρώτα του βήματα με την μπάλα στα πόδια τα έκανε στην ομάδα του χωριού του, στον Άρη Πετεινού. Μία ομάδα που τώρα απολαμβάνει την πολύτιμη συνεισφορά του, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Άλλωστε εκεί είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος ο πατέρας του, Ευστάθιος Τοροσίδης.

• Στους νέους της Ξάνθης πήγε σε ηλικία 16 ετών. Οι συμπαίκτες του μιλούν για ένα παιδί με στόχο και όραμα. Δεν είναι ότι ξεχώρισε από την αρχή σαν τη μύγα μέσα το γάλα. Δεν έκανε παπάδες με το… καλημέρα. Δούλευε πολύ σκληρά και συνεχώς εξελισσόταν. Αυτό τον ανέδειξε.

• Από τότε οι προπονητές τον έβλεπαν ως πολύ- εργαλείο. «Και πού δεν είχε παίξει. Μόνο στο τέρμα δεν τον είχανε βάλει», λένε. «Στόπερ, στα χαφ, στα μπακ, ακόμα και μπροστά, σέντερ φορ».

• Στις υποχρεώσεις του ως μαθητής δεν ήταν και ο πιο επιμελής. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι «έλιωνε» στην προπόνηση.

• Ανέκαθεν ήταν ειλικρινής και σωστός χαρακτήρας. Δεν είναι τυχαίο που παραδέχτηκε πως έπρεπε να αποβληθεί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Βέβαια, στο χορτάρι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί, είναι ικανός, όταν το επιβάλει η κατάσταση, να μεταμορφωθεί.

• Όταν έχει ελεύθερο χρόνο, τον περνάει μπροστά στον υπολογιστή. Φήμες αναφέρουν ότι παίζει pro, ακούει μουσική, ενώ έχει κι ένα κατοικίδιο. Ένα σκυλάκι «κανίς».

• Με την πρώτη ευκαιρία ανεβαίνει στην Ξάνθη. Ένας καφές στην ιδιαίτερη πατρίδα με φίλους από τα παλιά, φτάνει για να γεμίσει μπαταρίες.

• Όσον αφορά στα ερωτικά του, έχει χρόνια δεσμό. Το αν σκοπεύει να παντρευτεί, δεν είμαστε το αρμόδιο Μέσο για να σας το γνωστοποιήσουμε. Άλλωστε, δεν ρωτήσαμε κιόλας…

• Όταν ήταν μικρός δεν υποστήριζε κάποια μεγάλη ομάδα, όπως μας είπαν. Όταν τον ρωτούσες τι ομάδα είναι, σου απαντούσε «SKODA». Βέβαια, πλέον, τα πράγματα είναι… just a little bit different!

Τέλος, τα… πιπεράτα που σας είχαμε τάξει: Μας είπαν ότι τον χαβαλέ τον έχει στο αίμα του από μικρό παιδί. Μεγάλο πειραχτήρι. Αυτά βέβαια τα έχουμε ξανακούσει και ζητήσαμε να μάθουμε μία λεπτομέρεια που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όταν αγωνιζόταν στους νέους της Ξάνθης, μας είπαν, υπήρχε ένας μασέρ στην ομάδα που το νου του τον είχε μονίμως στο… κοψίδι.

Σε ένα ταξίδι στην Αθήνα, η αποστολή έκανε στάση για φαγητό. Ο εν λόγω κύριος σήκωσε όλο τον μπουφέ. Σαν να μην έφτανε αυτό, παρήγγειλε και γλυκό. Ο «Τόρο» είχε εξαφανιστεί για ένα διάστημα και εμφανίστηκε την ώρα που σερβιριζόταν ο κοιλιόδουλος. Στην πρώτη του μπουκιά έγινε σαν παντζάρι και έψαχνε για νερό. Το επιδόρπιο του έκατσε ολίγον τι πικάντικο. Του είχε ρίξει ένα κιλό πιπέρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου