ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΕΟΚ...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΕΟΚ...

18/10/2010

Την Δευτέρα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ιδιοκτητών των ΚΑΕ, στα γραφεία της ΕΟΚ τους οποίους και κάλεσε ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Μάλιστα μετά το τέλος της συνάντησης η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:"Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα) στα γραφεία της ομοσπονδίας και στην οποία παραβρέθηκαν οι 13 από τις 14 ΚΑΕ (απουσίαζε το Περιστέρι λόγω της κηδείας του παλιού αθλητή της ομάδας, Νίκου Φάσουρα) έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων πάνω στις προκλήσεις που δέχεται το άθλημα του μπάσκετ, το οποίο ορισμένοι προσπαθούν να το περιθωριοποιήσουν και που δυστυχώς βρίσκουν ευήκοα ώτα και σε ορισμένους χώρους του αθλήματος.Πάνω από όλα κι όλους είναι το μπάσκετ, το άθλημά μας, που όλοι το υπηρετούμε από διάφορες σκοπιές. Είναι η προστασία και η ενότητα του αθλήματος, που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Αναδείχτηκε συμφωνία όλων των παρισταμένων να προστατεύσουν το άθλημα, πέραν από τις όποιες αποκλίσεις σε επιμέρους θέματα και γι' αυτό ομόφωνα αποφάσισαν τα παρακάτω:

1. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει οπωσδήποτε το προσεχές Σάββατο.

2. Καλούν τον ΠΣΑΚ να λύσει άμεσα την απεργία.

3. Να προσέλθει ο ΠΣΑΚ σε έναν ειλικρινή διάλογο με την Πολιτεία, στον οποίο θα έχουν συμπαραστάτες τις ΚΑΕ, την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν νομοθετικά, όσα εκ των αιτημάτων τους έχουν γίνει αποδεκτά.

4. Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τους υπόλοιπους φορείς εξουσιοδοτείται να συντονίσει όλες τις συνεπαγόμενες ενέργειες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου