ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Στα δικαστήρια πάει τον Μαρινάκη ο Δαλούκας!

Στα δικαστήρια πάει τον Μαρινάκη ο Δαλούκας!

19/10/2010

Στα δικαστήρια πάει τον Μαρινάκη ο Δαλούκας! 
Εξώδικο με το οποίο ζητά την ανασκευή των εις βάρος του δηλώσεων και την αποκατάσταση του ονόματος του, απέστειλε ο Γιώργος Δαλούκας προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν αυτό δεν συμβεί άμεσα, ο Θεσσαλός ρέφερι δηλώνει πως θα στραφεί εναντίον του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και θα τον οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες.
Το είπε και το έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Γιώργο Δαλούκα στην υπόθεση αυτή, είχε προαναγγείλει πως τα όσα είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου μετά το ντέρμπι Άρη-Παναθηναϊκού, δεν θα πέρναγαν έτσι και ο Βολιώτης διαιτητής θα αξίωνε αποζημίωση για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση. Θυμίζουμε πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε επιτεθεί στον Δαλούκα για το πέναλτι που έκρινε το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», φτάνοντας να μιλήσει ακόμη και για «έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας».
Ο Γιώργος Δαλούκας απέστειλε τη Τρίτη 19/10 εξώδικο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το οποίο του ζητά να ανασκευάσει τις δηλώσεις του. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσφυγή στη δικαιοσύνη αποτελεί μονόδρομο για τον διαιτητή.
Παράλληλα, ο Βολιώτης ρέφερι έχει αποστείλει και μια επιστολή προς τον Σοφοκλή Πιλάβιο και ζητεί να διαβαστεί στο πρώτο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Κατόπιν εντολής του κ. Γεωργίου Δαλούκα το δικηγορικό μας γραφείο προέβη στις εξής δύο ενέργειες:

1. Κατέθεσε στο πρωτόκολλο της ΕΠΟ επιστολή του Γεωργίου Δαλούκα, η οποία απευθύνεται στον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΟ, με το αίτημα να διαβαστεί στο πρώτο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
2. Κοινοποιήθηκε προς τον πρόεδρο της Super League και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκλησις, με την οποία ο κ. Δαλούκας ζητεί από τον κ. Μαρινάκη, δημόσια ανασκευή των δηλώσεων του, οι οποίες αφορούν τον κ. Δαλούκα, με σκοπό, εφόσον γίνει αυτή η δημόσια αποκατάσταση, να μην στραφεί σε βάρος του στην Δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση,
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Δαλούκα,
Αλέξιος Χ. Κούγιας
».
 
ΔΑΛΟΥΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΥΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???????????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου