ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

"Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο"

"Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο"
 Ο ερασιτέχνης εκπέμπει SOS, ο κόσμος είναι έτοιμος να βοηθήσει και η ποδοσφαιρική ομάδα δείχνει τον δρόμο.

Σίγουρα τα 60 ευρώ που έδωσε ο κάθε παίκτης και όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ δεν λένε πολλά, όμως η κίνησή τους είναι ένα παράδειγμα που πρέπει άπαντες να ακολουθήσουν.
Μετά λοιπόν την προπόνηση της Τετάρτης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, οι συνεργάτες του και οι παίκτες βρέθηκαν στην αίθουσα του Ρέντη και πήραν τη νέα κάρτα μέλους. Δύο απ' αυτούς έκαναν και δηλώσεις επί του θέματος. Ο ένας ήταν ο αρχηγός Αντώνης Νικοπολίδης και ο άλλος το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, Μάρκο Πάντελιτς.


RedPlanet.gr - Αβραάμ-Ριέρα, Μέλη
Ανέβηκε από redplanetgr


Βαλβερδε Μελος
Ανέβηκε από sport24tv.

Νικοπολίδης: "Να αφυπνιστούν οι Ολυμπιακοί"

"Είναι σωστό να ενεργοποιηθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού και να γραφεί μέλος στην ομάδα για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο και κάνουμε μία προσπάθεια ώστε να βρεθεί λύση στα ερασιτεχνικά τμήματα. Θα είναι ένα έσοδο, αλλά χρειάζονται και άλλα πράγματα να γίνουν, καθώς δεν φτάνει μόνο η βοήθεια του κόσμου.

Καλό θα ήταν, βέβαια, να ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πάντα κοντά στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να καταλάβει πως Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι και άλλα τμήματα τα οποία έχουν χαρίσει τίτλους και χαρές στον Ολυμπιακό. Πρέπει να αφυπνιστούν όλοι οι Ολυμπιακοί και να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη”,
τόνισε ο έμπειρος πορτιέρο.


RedPlanet.gr - Nικοπολίδης
Ανέβηκε από redplanetgr.
 
Πάντελιτς: "Μεγάλος ο Ολυμπιακός σ' όλα τα αθλήματα"


Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς, που μίλησε για τον ενιαίο μεγάλο Ολυμπιακό: "Σίγουρα είναι μία καλή κίνηση γιατί θα βοηθήσει και τα άλλα τμήματα του συλλόγου. Πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος και να πηγαίνει και στα υπόλοιπα αθλήματα του Ολυμπιακού. Στο βόλει, στο πόλο και σε όλα τα άλλα σπορ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλος μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι και στο μπάσκετ, αλλά και στα άλλα αθλήματα.

Ιμπαγασα Ζαιρι Μελη
Ανέβηκε από sport24tv.
Ήταν πολύ ωραία εμπειρία για εμένα το γεγονός πως βρέθηκα σε έναν αγώνα μπάσκετ και χάρηκα που κερδίσαμε την Ρεάλ. Με γεμίζει χαρά επίσης, το γεγονός πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει δύο πολύ μεγάλες προσωπικότητες, όπως οι Ίβκοβιτς και Τεόντοσιτς, οι οποίοι είναι συμπατριώτες μου. Μακάρι το πρωτάθλημα στο μπάσκετ να έρθει στον Πειραιά. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το ματς με τον Άρη, αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σκοπός μας να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο".
Μώραλης: "Η ώρα των εκατομμυρίων Ολυμπιακών"
Την υποστήριξη όλων των Ολυμπιακών ζήτησε ο O Δ' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης, ο οποίος όπως μάθαμε έχει προπληρώσει για τα επόμενα 50 χρόνια: "Είναι μία πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας είτε για εγγραφή είτε για ανανέωση της κάρτας μέλους. Αποτελεί ένα μήνυμα στις δύσκολες στιγμές του Ερασιτέχνη, πως βρισκόμαστε κοντά στα ερασιτεχνικά τμήματα και επίσης είναι ώρα να αποδείξουν τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών πως στηρίζουν στην πράξη αυτή την προσπάθεια. Αφορά όλα τα τμήματα και ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Πρέπει να έρθουν κοντά μας όλοι. Η σημερινή εκδήλωση είναι συμβολική".


RedPlanet.gr - Γιάννης Μώραλης
Ανέβηκε από redplanetgr.

Γλου: "Να μιμηθούν την κίνηση οι φίλαθλοι"


Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γλου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη: "Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία η προσπάθεια αυτή για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Ελπίζουμε να μιμηθούν το παράδειγμα των ποδοσφαιριστών και οι φίλαθλοι της ομάδας".

RedPlanet.gr - Γιώργος Γλου
Ανέβηκε από redplanetgr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου