ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Θέλει πολύ δουλειά ο Ολυμπιακός-Δηλωσεις Νικολακη (video)

Θέλει πολύ δουλειά ο Ολυμπιακός

  18/10/2010

Κακός ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 του γυναικείου βόλεϊ, ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ. Οι "ερυθρόλευκες" έδειξαν ότι δεν είναι έτοιμες ακόμα και πως θέλουν πολύ δουλειά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι καλό μέσα στην σεζόν.

Απαράδεκτες στο τρίτο σετ, όταν ο Ολυμπιακός κέρδιζε με 19-11 και τελικά ηττήθηκαν με 25-23 και έτσι έχασαν ένα, θεωρητικά, δικό τους σετ
."Να καταλάβουμε ότι είναι βαριά η φανέλα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι θα πρέπει να καταλάβουν στην ομάδα ότι η φανέλα του Θρύλου είναι "βαριά":

"Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός, δεν σημαίνει όμως κάτι αυτό το αποτέλεσμα και πέρυσι είχαμε κερδίσει εμείς 3-0 και πανηγυρίζαμε. Σημασία έχει τι κάνεις στο τέλος της χρονιάς.

Όταν μία ομάδα έχει τέτοια νούμερα όπως είχαμε εμείς, θα χάσει σίγουρα. Θέλαμε τη νίκη για το γόητρο περισσότερο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά και αυτό πρέπει να το δείχνουμε και μέσα στο γήπεδο.

Η Σαββίδου είναι άξια συγχαρητηρίων, έλειπε 1,5 χρόνο από τα γήπεδα και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Η ήττα μας βάζει σε διαδικασία δουλειάς και υπομονής".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου