ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Έφυγε με άδεια ο Γκαρσία. - ΡΕ ΤΟ...ΚΑΛΟΠΑΙΔΟΟΟΟ....

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία, μετά την άρνηση του δεύτερου να μιλήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Σηκώθηκε και έφυγε από την Ελλάδα ο Ουρουγουανός μαζί με την οικογένεια του, μετά από υποχρεωτική άδεια που του έδωσε η ΠΑΕ.
Γκαρσία
Ο αποκλεισμός του Γκαρσία από την αποστολή του αγώνα στην Ισπανία με την Βιγιαρέαλ είναι η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω όμως έχουν προηγηθεί αρκετά πράγματα που οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια
Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Μάκη Χάβο στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Παντελής Κωσταντινίδης ανέλαβε την ευθύνη να μιλήσει στο 33χρονο άσο με σκοπό να τον συνετίσει και να του ανακοινώσει πως θα πληρώσει πρόστιμο, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.
Ο Πάμπλο Γκαρσία ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, γεγονός που εκνεύρισε αφάνταστα τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Αμέσως ο πρόεδρος του Δικέφαλου ζήτησε από τον Χάβο να τον αποκλείσει από την αποστολή με την Βιγιαρεάλ και πλέον είναι φανερό πως τα πράγματα φαίνεται οδηγούνται στα άκρα.

Σηκώθηκε και έφυγε ο Γκαρσία!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης, ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε την οικογένεια του και έφυγε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ιταλία, μετά από υποχρεωτική άδεια που έδωσε η  ΠΑΕ για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Την ίδια στιγμή η αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν στο αεροδρόμιο με σκοπό να φύγει για την Ισπανία για το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ.

Αυτό όπως φαίνεται θα είναι, ίσως, και το τέλος του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, αφού η ενέργεια του αυτή δείχνει και με το παραπάνω πως δεν έχει σκοπό να συνεχίσει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου