ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

«Δεν θέλω να κάψω τον Φετφατζίδη»

«Δεν θέλω να κάψω τον Φετφατζίδη» 

21/10/2010

«Δεν θέλω να κάψω τον Φετφατζίδη» 
Πρόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι να βοηθήσει και όχι να «κάψει» τον Γιάννη Φετφατζίδη, όπως λέει ο Ισπανός τεχνικός στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο 46χρονος προπονητής τονίζει πως εκείνος γνωρίζει πότε πρέπει να τον χρησιμοποιήσει και ζητάει την εμπιστοσύνη του 19χρονου μεσοεπιθετικού όσον αφορά τη διαχείρισή του.
«Για τον Φετφατζίδη έχω ένα πρόγραμμα στο μυαλό μου. Δεν θέλω να απογοητεύεται όταν βλέπει ότι π.χ. πάει καλά, αλλά στο επόμενο παιχνίδι δεν τον βάζω. Αλλά ούτε και να περιμένει 100% να παίξει στο επόμενο παιχνίδι, επειδή στο προηγούμενο σκόραρε. Είμαι ευχαριστημένος από τον Γιάννη. Δουλεύει καλά κι έτσι πρέπει να συνεχίσει να κάνει. Θα τον βάλω όταν πρέπει και θα τον ξεκουράζω όταν πρέπει. Όμως, όλα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα. Δεν θέλω να το κάψω το παιδί, να το βοηθήσω θέλω. Δεν είναι ανάγκη να τον ρίξουμε τόσο πολύ στα βαθιά. Δεν θέλω να τον πειράζει όταν παίζει μόνο αλλαγή ή και καθόλου. Γιατί κι αυτό μπορεί να γίνει. Να μου έχει εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά», αναφέρει ο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, ο «Τσινγκούρι» σχολιάσει τα δημοσιεύματα του Τύπου για τον νεαρό διεθνή άσο: «Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνει είναι να μη διαβάζει εφημερίδες. Τώρα που πηγαίνει καλά, θα γράφουν συνέχεια για εκείνον και δεν χρειάζεται να ξέρει ούτε τι λένε, ούτε τι γράφουν. Μην το τρελάνουν το παιδί. Αυτό που χρειάζεται ο Γιάννης είναι ηρεμία. Τα άλλα, πότε θα παίξει, πόσο θα παίξει κι αν θα παίξει, είναι δικά μου».



Οι δοκιμές του Ερνέστο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τις τελευταίες μέρες ο Ισπανός τεχνικός δοκιμάζει κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να παρουσιάσει η ομάδα το επόμενο διάστημα. Ο 46χρονος ανακατεύει την τράπουλα και δεν θέλει να ανοίγει τα χαρτιά του για τους επόμενους αγώνες.

Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες: στη μία ομάδα ήταν οι Πάρντο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού, Φουστέρ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Μιραλάς, με τη συμμετοχή και του Ποθάνκο (γυμναστής), με τον Φουστέρ να είναι δίπλα στον Ντουντού και τον Φετφατζίδη πίσω από τον Μιραλάς. Στην άλλη ομάδα ήταν οι Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Ριέρα, Νέμεθ, Πάντελιτς.

Όλα δείχνουν ότι ο Φετφατζίδης θα αγωνιστεί ως βασικός, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει ο Μιραλάς ή ο Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στους «κίτρινους». Όσον αφορά τον «άσο», είναι αρκετές οι πιθανότητες ο Πάρντο να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μοϊσές θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του για να διαπιστωθεί αν είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου