ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ασύντακτος ο Δαλούκας





Ασύντακτος ο Δαλούκας
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 
 
Ασύντακτος ο Δαλούκας


Λάθος στη… σύνταξη από τον Δαλούκα λόγω βιασύνης. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται άρθρο, σχετικά με την επιστολή του πρώην διαιτητή προς την ΕΠΟ.

Σε άρθρο του σημερινού φύλλου της εφημερίδας «ΦΩΣ» σχολιάζονται οι τοποθετήσεις Δαλούκα, καθώς όπως αναφέρει ο συντάκτης πρόκειται για  «ένα ακόμα ανθρώπινο λάθος του διεθνούς διαιτητή».
Το άρθρο αναφέρεται αρχικά στην τοποθέτηση του Δαλούκα ότι «δεν είμαι χειρότερος διαιτητής από τον διαιτητή που ακύρωσε το κανονικό γκολ του Αστέρα Τριπόλεως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».  Κι αυτό είναι ένα φάουλ του Δαλούκα, καθώς οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές. Ο Παμπορίδης ακύρωσε ένα γκολ στο 68’ ενώ το σκορ είναι 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός βάζει και τρίτο.  Αν άλλαζε το σκορ θα γινόταν 2-1 και μετά ουδείς μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια. Μπορεί ο Αστέρας να ισοφάριζε, αλλά μπορεί να έμενε το σκορ ίδιο ή μπορεί ο Ολυμπιακός να έβαζε κι άλλο γκολ «αναγκαστικά», από τα στιγμή που έβαλε ενώ είχε ήδη καθαρίσει το παιχνίδι…
Στο αγώνα του Δαλούκα όμως το πέναλτι που δόθηκε έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα, μια και σε εκείνο το παιχνίδι το σκορ ήταν 0-0 και ένα γκολ ήταν αρκετό για να κριθεί ο αγώνας.
Το άλλο φάουλ είναι ότι με τη δήλωσή του αυτή παραδέχεται το λάθος του,  αλλά χαρακτηρίζει και την αξία του. Το «χατ τρικ» συμπληρώνει με την δήλωσή του: Ο Μαρινάκης όταν έγινε το ματς Άρης – ΠΑΟ δεν ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αλλά μόνο του Ολυμπιακού». Εδώ πιάνεται εντελώς αδιάβαστος ο Θεσσαλός ρέφερι καθώς ο Μαρινάκης ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ενώ δεν ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού. Και φυσικά εξακολουθεί να μην είναι, αφού πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου