ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Διαλέγει τον επόμενο… (ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕ) (photos)

Διαλέγει τον επόμενο… 

18/10/2010

Διαλέγει τον επόμενο…
Τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη ψάχνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ύστερα από το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον 41χρονο τεχνικό. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να αναζητήσει κάποιον έμπειρο και επιτυχημένο προπονητή που θα επιβληθεί με την προσωπικότητά του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.  
Αντικαταστάτης από το εξωτερικό Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαπέντε μέρες και έχουν προκύψει τέσσερα ονόματα υποψηφίων τεχνικών, αφού η διοίκηση θέλει να σταματήσει η προπονητολογία. Τα ονόματα του Ράντομιρ Αντιτς, του Πολ λε Γκουέν, του Κρίστιαν Γκρος και του Ρομπέρτο Ντοναντόνι είναι στη λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως οι δύο πρώτοι προβάλουν ως φαβορί αυτή τη στιγμή.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει κάποιες επαφές, έχουν προχωρήσει διαπραγματεύσεις με κάποιους από τους υποψήφιους, η αναζήτηση, όμως, τέτοια εποχή δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Στόχος είναι να κλείσει προπονητής μέσα στην εβδομάδα. Αντιτς και Λε Γκουέν (κυρίως) πείθουν ότι μπορούν να δώσουν αυτά που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, χωρίς βέβαια να δοθούν τα εξωφρενικά λεφτά που κοστίζει ο Ελβετός Γκρος.





















Εγω εχω μερικους ανεργους να σας προτεινω..
γιατι αυτην την εποχη μονο ανεργους και αποτυχημενους βρισκεις !!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου