ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τι γίνεται με τους δανεικούς;

Τι γίνεται με τους δανεικούς;
Σταύρος Βρανάς 19/10/2010
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ...Ολο το καλοκαίρι μάλλλιασε η γλώσσα μου να φωνάζω πως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να περιφρουρήσουμε τα διαμαντάκια των ακαδημιών. Ελεγα και ξανάλεγα πως η γνώση που απόκτησε ο Ολυμπιακός από την Λίβερπουλ στο θέμα των δανεισμών θα πρέπει να γίνει βάση για τις εγχώριες διαπραγματεύσεις.
Κάπου φάνηκε να γίνεται κατανοητό και η διοίκηση πήρε κάποια μέτρα. Δάνεισε παίκτες σε πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα και όλοι περιμέναμε πως κάτι άλλαξε. Πως δεν θα στέλναμε παίκτες-ταλέντα σε Β' Εθνική για να κοσμούν τους πάγκους και τις εξέδρες. Οταν μάλιστα τοποθετήθηκε ο Βαμβακούλας για να ελέγχει και να επιλύει αυτά τα προβλήματα που είχαμε στο παρελθόν τότε ακόμη κι εγώ ο άπιστος... Βρανάς πίστεψα πως άλλαξαν τα πράγματα.
Κι όμως τίποτα δεν άλλαξε. Τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων οι δανεικοί του Ολυμπιακού είτε πήγαν σε αυτές τις ομάδες είτε όχι ένα και το αυτό. Ελάχιστα λεπτά συμμετοχής μέχρι καθόλου...
Και ρωτάω κάτι απλό. Αυτό ήταν το ζητούμενο; Να χαθούν με αυτό τον τρόπο; Από πότε δηλαδή ομάδες Β' Εθνικής που έρχονται και παρακαλούν για παίκτες το καλοκαίρι κάνουν ότι τους καπνίσει με τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας;
Θεωρώ πως είναι απαραίτητο να κινηθεί άμεσα η διοίκηση και να διεκδικήσει το αυτονόητο. Χρησιμοποίηση των παικτών που έχουν καταλήξει στις συγκεκριμένες ομάδες ΑΜΕΣΑ γιατί διαφορετικά θα επιστρέψουν στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει κέρδος και στο φινάλε να πάρουν ΟΛΟΙ το μήνυμα πως ο Ολυμπιακός δεν παζαρεύει για κανένα παίκτη του που τον έχουν πάρει με παρακάλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου