ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επιλογές Βαλβέρδε ενόψει Άρη


Επιλογές Βαλβέρδε ενόψει Άρη
Με αγωνία περιμένει ο 46χρονος προπονητής του Ολυμπιακού την Σαββατιάτικη προπόνηση προκειμένου να δει αν είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Πάντελιτς κόντρα στον Άρη. Ο Βάσκος τεχνικός δεν θέλει να σκέφτεται ότι οι δύο προαναφερθέντες θα τεθούν εκτός μάχης για την επικείμενη συνάντηση για την 7η αγωνιστική της Super League. Παρ' όλα αυτά είναι αναγκασμένος από τώρα να προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και το Κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι προ... των πυλών. Τόσο ο Γιάννης Φετφατζίδης όσο και ο Μάρκο Πάντελιτς έχουν πρόβλημα στο αριστερό γόνατο με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να κρίνεται αμφίβολη.




Ρόμενταλ για τα δεξιά

Σε περίπτωση που ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν καταφέρει να δώσει το "παρών" στον αγώνα με τον Άρη, τότε στην αρχική ενδεκάδα θα βρεθεί ο Ντένις Ρόμενταλ. Να σημειώσουμε ότι, ο Δανός δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την τελευταία περίοδο με αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να είχε αποφασίσει να τον αντικαταστήσει με τον "Φέφτα" στην δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.

Τελικά, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ευνοϊκά για τον Βάσκο τεχνικό, ο οποίος είδε την προπαραμονή της αναμέτρησης με τον Άρη, τον 20χρονο να διαμαρτύρεται για ενοχλήσεις στο γόνατο.

















 Ο Ούγγρος επιθετικός είναι μία αξιόλογη λύση την οποία δεν είχαμε την ευκαιρία μέχρι στιγμής να δούμε εν δράσει. Στο... χέρι του είναι, λοιπόν, αν κληθεί από τον προπονητή του να περάσει στο ματς και να αποδείξει ότι πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο μέλλον.


Η απουσία του Πάντελιτς δείχνει Νέμεθ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάρκο Πάντελιτς, ο Σέρβος έτσι κι αλλιώς δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει το ματς με τον Άρη. Φαβορί ήταν από την αρχή της εβδομάδας ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα και φαίνεται να έχει "κλείσει" στην παρούσα φάση την μοναδική θέση στην δύναμη κρούσης των ερυθρολεύκων.

Παρ' όλα αυτά η παρουσία του είναι απαραίτητη στην αποστολή, καθώς μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπει και να προσφέρει, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο. Βέβαια, υπάρχει και ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος αν χρειαστεί μπορεί να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού.
 nemeth


Με την διαμορφωθείσα κατάσταση ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται να ξεκινήσει στο ματς με τον Άρη τον Ντένις Ρόμενταλ. Η ευκαιρία του Κρίστιαν Νέμεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου