Σπανούλης: "Ένιωσα ωραία"
Μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση ήταν οι δύο πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού (έκαστος από 16 πόντους) και οι στυλοβάτες της νίκης, στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος απολαμβάνει την κάθε ερυθρόλευκη στιγμή του και φαίνεται πάνω στο παρκέ.
Μετά το τέλος του ματς, ο διεθνής άσος δήλωσε: "Αυτό ήταν το πρώτο ματς της σεζόν για την Euroleague. Παρουσιαστήκαμε λίγο νευρικοί, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Κάπως έτσι, βρεθήκαμε σχετικά νωρίς πίσω με εννέα πόντους. Ωστόσο, διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και αποκτήσαμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Αντιδράσαμε γρήγορα και επιστρέψαμε.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, παίξαμε καλύτερα. Βελτιώσαμε πολύ την άμυνά μας και είχαμε ορισμένες εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση. Αυτό νομίζω ότι θα είναι και το χαρακτηριστικό της ομάδας μας αυτήν τη σεζόν. Η πολύ επιθετική άμυνα, η οποία θα μας δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να στήσουμε τις συνεργασίες μας στην άλλη άκρη του παρκέ.

Είμαστε γεμάτη ομάδα και με πολύ ταλέντο. Το θετικό από την αναμέτρηση είναι ότι δουλέψαμε με το μυαλό μας. Βρήκαμε τι δεν πήγαινε καλά, το διορθώσαμε και πήραμε τον έλεγχο του αγώνα
", δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

"Σημαντικό ρόλο έπαιξε η βοήθεια του κόσμου. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου και τους ευχαριστούμε. Αυτό ήταν το πρώτο ματς για μένα στην Euroleague με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ένιωσα ωραία. Κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και αυτό θα προσπαθούμε να κάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ο κόσμος θέλει να παίζουμε σκληρή άμυνα και στην ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο. Παίρνουμε ενέργεια από την καλή μας άμυνα", κατέληξε ο 28άχρονος γκαρντ.