Την έκανε για να την κάνει...
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει την κεντρική σουίτα του ΟΑΚΑ, κάλεσε τον Ευάγγελο Μαρινάκη να παρακολουθήσει το ντέρμπι, δίπλα στον Νικόλα Πατέρα στα επίσημα του Σταδίου της Καλογρέζας. Και το ερώτημα είναι πλέον, στον Παναθηναϊκό γιατί έκαναν την συγκεκριμένη πρόταση, αφού και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει στην πράξη από την στιγμή που θα υπάρχουν στα επίσημα οπαδοί του αιωνίου αντιπάλου.

Μάλλον, γιατί ήθελαν ακόμη μία φορά να βγουν οι εξυγιαντικές και οι καλοί του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

H ανακοίνωση του ΠΑΟ:

"Κύριε Μώραλη,

Σχετικά με το αίτημά σας για τη φιλοξενία της διοικητικής σας αντιπροσωπείας στο ΟΑΚΑ εν όψει του μεταξύ των ομάδων μας αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα:

1. Το κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ είναι για την αποκλειστική χρήση των μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας.

2. Θα σας διαθέσουμε τη σουίτα στη Θύρα 29, η οποία παραχωρείται πάντα στην εκάστοτε φιλοξενούμενη ΠΑΕ και η οποία πληρεί απολύτως όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές φιλοξενίας και ασφάλειας.

3. Ως προς την πρόθεση του Α΄ Αντιπροέδρου σας να παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ, ο Πρόεδρός μας, κ. Νικόλας Πατέρας, τον προσκαλεί να καθίσει δίπλα του και να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα".