ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Άμυνα-«μπετόν» ο Ολυμπιακός

Άμυνα-«μπετόν» ο Ολυμπιακός

Άμυνα-«μπετόν» ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Ελλάδα, έχοντας την καλύτερη διαφορά τερμάτων(+10), την καλύτερη επίθεση(13 γκολ), και παθητικό μόλις 3 γκολ.

Η Ισπανική «Marca» κάνοντας ρεπορτάζ σχετικά με το αμυντικογενές σχήμα της Ρεάλ του Μουρίνιο αναφέρθηκε στις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης, στις οποίες συγκαταλέγεται και του Ολυμπιακού.

Η Ρεάλ έχει δεχτεί 3 γκολ σε 7 αγώνες για το ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 0,3 παθητικό, σε 10 παιχνίδια (αφού στο Champions League δεν έχει δεχτεί τέρμα!). Η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης όμως είναι της Τσέλσι με 0,27 γκολ ανά παιχνίδι μέσο όρο.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται επίσης η Πόρτο με μ.ο. 0,33, Η Ντόρτμουντ που έχει δεχθεί 6 γκολ σε 8 ματς και έχει την καλύτερη άμυνα στην Γερμανία, η Ίντερ που έχει 0,8 μ.ο. σε 10 παιχνίδια, αλλά και η Ρέιντζερς με μ.ο. 0,72. Εντύπωση προκαλεί η Μαν. Γιουνάιτεντ που έχει μ. ο. 1, καθώς δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε της αναμέτρηση.
Όπως καταλαβαίνετε, ο Ολυμπιακός με μ.ο. 0,3 βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα, αφού ισοβαθμεί με την Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου