Βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ
Η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά το βράδυ της Κυριακής (17/10) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης την Δευτέρα (18/10) στο Φάληρο (21:45, ET-1). Το μόνο πρόβλημα όπου απασχολεί τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι η κατάσταση του Ματ Νίλσεν, καθώς ο Αυστραλός φόργουορντ πονάει στην μέση, ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε σε εκείνο το σημείο, μετά από μία μονομαχία που είχε με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην προπόνηση.


RedPlanet.gr - ΣΕΦ (1)
Ανέβηκε από redplanetgr
Ο Ματ Νίλσεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όπως τόνισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Αυστραλός δεν θα είναι 100% έτοιμος και ο "Ντούντα" θα κρίνει κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς. Όσον αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είχε επίσης κάποιες μικρές ενοχλήσεις στην μέση, είναι καλύτερα και θα είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ.

RedPlanet.gr - Προπόνηση (2)
Ανέβηκε από redplanetgr.
Το κλίμα στην ομάδα του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό, άπαντες γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλοι τους είναι αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα έρθει στο ΣΕΦ, προσφέροντας τους τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ.

RedPlanet.gr - Προπόνηση (3)
Ανέβηκε από redplanetgr.
Βίντεο από την προθέρμανση της ομάδας του Ολυμπιακού