Δεν θα κάτσει δίπλα σε Πατέρα
Για την 8η αγωνιστική της Superlegue, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Καλογρέζα (19:30, Nova). Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, είναι αποφασισμένος να δώσει κανονικά το "παρών" στο ΟΑΚΑ, δίχως να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο τρόπος κατά τον οποίο θα φτάσει στο στάδιο. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, θα σταθεί κοντά στην ομάδα και θα φανεί κατά τη διάρκεια της άφιξής του το που θα κάτσει για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ο Πειραιώτης εφοπλιστής, ενημερώθηκε τόσο για την ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ, όσο και για την ανοιχτή πρόσκληση του Νικόλα Πατέρα, κατά την οποία καλεί τον Α' Αντιπρόεδρο των ερυθρολεύκων, να καθίσει δίπλα του ώστε να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα.

Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να γίνει! Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο Ευάγγελος Μαρινάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει δίπλα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, καθώς έχει πάρει απόφαση να παρακολουθήσει τον αγώνα μόνος του, μαζί με την συνοδεία του.