ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ......(photo+video)

Είδαν όλοι… Αστεράκια! 

17/10/2010

Είδαν όλοι… Αστεράκια!

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ, 2-0 τη Λάρισα, ενώ η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 του Άρη στο Κλ. Βικελίδης.

Ισοπαλίες στα υπόλοιπα ματς της Κυριακής για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας: Ατρόμητος-Ολυμπιακός Β. 2-2, Κέρκυρα-Καβάλα 1-1, Ηρακλής - Πανσερραϊκός 1-1.

Αναλυτικά:

Σάββατο 16/10

Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1

Στον… βυθό του βαθμολογικού πίνακα άφησε ο Εργοτέλης τον Πανιώνιο, επικρατώντας 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Μίκαελ Στόρε πίεσε, πραγματοποίησε πολλές ευκαιρίες, αλλά τα «θαλάσσωνε» στην τελική προσπάθεια. Οι Κρητικοί, οι οποίοι πήραν την πρώτη τους νίκη στην «πλατεία», χτύπησαν στο 40’, με τον Λεάλ να αποδεικνύει στους επιθετικούς των «κυανέρυθρων» ότι για να στείλεις την μπάλα στο πλεχτό… «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο»!



SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-3

Φτάνοντας στην τρίτη συνεχόμενη τριάρα, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την Ξάνθη και παρέμεινε στην κορυφή. Σεφτέ στα γκολ για τον Φετφατζίδη (75'). Σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα, αλλά δεν πανηγύρισε ο Τοροσίδης (53'). Το σκορ άνοιξε ο Ριέρα (16'), ενώ οι Ακρίτες είχαν δοκάρι με τον Κατόνγκο. 



Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0

Μετά τα προπέρσινα δύο γκολ, ο Λουκάς Βύντρα συνέχισε την προσωπική παράδοσή του με το «δικέφαλο του Βορρά» και με ένα φοβερό σουτ, χάρισε στον Παναθηναϊκό μια μεγάλη νίκη (1-0) στο ΟΑΚΑ. Εξαιρετικοί… κατά το ήμισυ οι «πράσινοι», άφησαν στη μέση την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου και επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να «κλέψει» στο τέλος τον πόντο.



Κυριακής 18/10

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Ματσάρα στο Περιστέρι! Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι 2-2, προσφέροντας συγκινήσεις σε όσους επέλεξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι για να «σπαταλήσουν» το κυριακάτικο απόγευμά τους. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, άλλες τόσες ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι οι Περιστεριώτες. Μπρίτο (43΄) και Σαμπού (79’) σκόραραν για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ενώ για τους «ερυθρόλευκους», βρήκαν δίχτυα οι Μπρέσκα (57’) και Ντολεζάι (82’). 



Κέρκυρα-Καβάλα 1-1

Έναν βαθμό στις «αποσκευές» τους, πρόσθεσαν Κέρκυρα και Καβάλα μετά το ισόπαλο μεταξύ τους 1-1 στο «Παμπελοποννησιακό» παραμένοντας αμφότερες στην τέταρτη θέση.Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Κέρκυρα διατήρησε το αήττητο της έδρας της και η Καβάλα παρέμεινε χωρίς ήττα για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Ο συνήθης «ύποπτος» Ντένις Επστάιν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Ονουάτσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τους «Αργοναύτες».



Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1

Ο Ηρακλής έχασε το «τρίποντο» μέσα από τα χέρια του, καθώς ο Πανσερραϊκός κατάφερε να φέρει ένα…χαμένο ματς στα ίσια 1-1 στο 2΄των καθυστερήσεων. Το γκολ της τελευταίας στιγμής, που έσωσε την παρτίδα για τα «λιοντάρια», σημειώθηκε από τον Παπάζογλου, ενώ το σκορ για τον «Γηραιό» είχε ανοίξει ο Σολτάνι με «κεραυνό» στο 11’.



Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης 0-2

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του, κόντρα στην Λάρισα, πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε 2-0 στο Αλκαζάρ χάρη σε γκολ των Κρις (39’) και Ρομπέρτο (41’). Καλύτεροι οι Αρκάδες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασαν και άλλες ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Μετίν στο 13’. Πολλές οι αποδοκιμασίες για τον Γιάννη Παπακώστα και τους παίκτες του. 



Άρης-ΑΕΚ 4-0

Ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη! Ο άνεμος αισιοδοξίας που έσπειρε ο Μανόλο Χιμένεθ έγινε «θύελλα» στο χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ΑΕΚ σάρωσε με 4-0 τον Άρη! Ένα γκολ του Καφέ, άλλο ένα του Τζεμπούρ και δύο… γκολάρες του Νάτσο Σκόκο «σφράγισαν» μια εξαιρετική εμφάνιση για την «Ένωση» και έκαναν τους οπαδούς της να παραμιλούν με τη μεταμόρφωσή της μέσα σε μια μόλις βδομάδα! 



Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο, 23/10

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη (17:15)
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής (19:30)
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (19:30)

Κυριακή, 24/10

Καβάλα-Εργοτέλης (16:00)
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα (16:00)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (18:15)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (20:30)
Ολυμπιακός-Άρης (20:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου