Ο Μπουρούσης στο RedPlanet.gr
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (18/10) στον εναρκτήριο αγώνα της Ευρωλίγκας την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (21:45, ET-1) και ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε αποκλειστικά στο RedPlanet.gr για το παιχνίδι αυτό. Ο Έλληνας σέντερ υπογράμμισε πως το ματς θα είναι πολύ δύσκολο, σχολίασε πως είναι χαρούμενος από την παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς και τόνισε πως έχει "δεθεί" με την ομάδα. Ο "ψηλός" στις δηλώσεις του ανέφερε συχνά την λέξη "κορυφή", άλλωστε η μεγάλη του επιθυμία είναι φέτος να κατακτήσει όλους του τίτλους, μαζί με τον καλό του φίλο Βασίλη Σπανούλη, όπως ανέφερε. Δείτε τα σχετικά βίντεο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης στο RedPlanet.gr
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
"Το παιχνίδι με την Ρεάλ θα είναι δύσκολο" Για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, ο Έλληνας σέντερ τόνισε: "Είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε μέσα στην έδρα μας, είναι το εναρκτήριο παιχνίδι της Ευρωλίγκας και σίγουρα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Βέβαια, η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμη, αλλά θα προσπαθήσουμε όμως να αγωνιστούμε με σκοπό να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε τον αγώνα".

O Γιάννης Μπουρούσης στο RedPlanet.gr
Ανέβηκε από redplanetgr.
Για το αν περιμένει ένα δύσκολο ματς στο ΣΕΦ : "Το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι δύσκολο, καθώς έχει παίξει ήδη σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι περισσότερο έτοιμη ομάδα από εμάς. Όπως είπα, όμως, ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς, όλες οι προπονήσεις που κάνουμε στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες είναι πολύ δυνατές, θα τα δώσουμε όλα, θα παίξουμε δυνατά και στο τέλος θα δούμε". Ο κόσμος περιμένει να δει ξανά τον σπουδαίο Μπουρούση της σεζόν 2008-09, άραγε τι να περιμένουν φέτος οι φίλαθλοι από εκείνον: "Η περσινή χρονιά ήταν μια σεζόν όπου έγιναν κάποιες αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού που ήθελε ο τότε προπονητής (κόουτς Γιαννάκης), χωρίς να διαφωνώ για αυτό που ήθελε να κάνει. Φέτος, όμως, είναι μία διαφορετική και νέα χρονιά η οποία ξεκινάει τώρα και αυτό που εύχομαι κυρίως είναι να έχουμε υγεία. Από πλευράς μου θα προσπαθήσω ώστε να δώσω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα".