Ψηλά στη λίστα ο Κλαούντιο Μπράβο
Είναι δεδομένο πως ο Αντώνης Νικοπολίδης στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και στον Ολυμπιακό ψάχνουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Σαφώς και υπάρχουν στην ομάδα οι Ούρκο Πάρντο και Μπαλάς Μέγκιερι, αλλά στον Πειραιά εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ, ώστε να ενισχύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συγκεκριμένη θέση. Ψηλά στην μεταγραφική λίστα των ερυθρολεύκων βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Κλαούντιο Μπράβο, τον οποίο έχει τσεκάρει στην Ισπανία ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητες του Χιλιανού διεθνή πορτιέρο.

Ο Κλαούντιο Μπράβο γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1983, είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.83. Αγωνίζεται στην Ρεάλ Σοσιεδάδ από το 2006 και με την ισπανικό σύλλογο μετράει 87 συμμετοχές στην "Πριμέρα Ντιβιζιόν", ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Χιλής με 47 εμφανίσεις. Ο Λατινοαμερικανός γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόλο-Κόλο (133συμ) πριν πάρει απόφαση να έρθει στην Ευρώπη. Με την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν κατάφερε να πετύχει και το μοναδικό έως τώρα γκολ στην καριέρα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις 14 Φεβρουαρίου 2010 κόντρα στην Ταραγόνα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά τον Κλαούντιο Μπράβο, καθώς ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και δίνει εγγυήσεις για την αξία του 27άχρνου τερματοφύλακα. Το συμβόλαιο του Χιλιανού γκολκίπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και αν οι Πειραιώτες θελήσουν να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να διαπραγματευτούν πρώτα με τον ισπανικό σύλλογο. Για τον Λατινοαμερικανό πορτιέρο έχει ενημερωθεί και ο προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει δώσει την συγκατάθεση του για να προχωρήσει η υπόθεση, όσον αφορά το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή.

Ο Κλαούντιο Μπράβο εν δράσει: