ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Superleague - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παίρνει φωτιά το… Κορδελιό!
23/10/2010
 
Superleague, το πρώτο… αίμα!

Καλές οι «δύσκολες έξοδοι», καλές οι «παραστάσεις μπροστά στο κοινό τους», αλλά είναι ώρα για ντέρμπι!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός «βγάζουν τα μαχαίρια» στο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακός και Άρης συγκρούονται στο «Καραϊσκάκη» και Ολυμπιακός Βόλου με Λάρισα… κόβουν στη μέση τη Θεσσαλία!

Τώρα, μάλιστα, ανάβει το γλέντι… Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη

Πολλά ζόρια… στο Περιστέρι! Μετά το ευχάριστο «διάλειμμα» (νίκη με Πανσερραϊκό, ισοπαλία στην Τρίπολη), ο Ατρόμητος επέστρεψε στις γκέλες απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και νέα σπατάλη βαθμών στην έδρα του θα πολλαπλασιάσει τις μουρμούρες. Εκείνες υπάρχουν εδώ και καιρό στην -επίσης στριμωγμένη- Ξάνθη, η οποία προέρχεται μεν από ήττες «εντός προγράμματος» με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά δε λέει να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής

Τον έχει αφήσει μόνο του… Αστέρας και Ηρακλής ξεκίνησαν -για διαφορετικούς λόγους- ως ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά ο «Γηραιός» σταδιακά… την έκανε από την παρέα! Εκείνη διατηρείται ακόμα σε βαθμολογικό επίπεδο (ισόβαθμοι στους εννέα πόντους), αλλά οι φορμαρισμένοι Αρκάδες (έρχονται από «διπλό» στη Λάρισα και έχουν χάσει μόνο στο «Καραϊσκάκη») απειλούν να συνεχίσουν το σοκ που προκάλεσε την Κυριακή -με την ισοφάριση σε «νεκρό χρόνο»- ο Πανσερραϊκός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα

Ντέρμπι δεν έχει μόνο στην Αθήνα! Μια μέρα πριν τη μονομαχία του ΟΑΚΑ, η «φωτιά» θα έχει ανάψει στη Θεσσαλία, με Ολυμπιακό Βόλου και Λάρισα να συγκρούονται σε ένα παιχνίδι γεμάτο ιδιαιτερότητες και… γόητρο. Μπορεί, λοιπόν, εκείνο της Λάρισας να έχει «πληγωθεί» βαριά (ήττες από Πανσερραϊκό και Αστέρα) και το αντίστοιχο των «ερυθρόλευκων» να είναι ενισχυμένο (με οκτώ πόντους ήδη… καβάντζα), ωστόσο το μόνο σίγουρο προγνωστικό είναι ότι θα… πέσουν κορμιά στο Πανθεσσαλικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

Καβάλα-Εργοτέλης

Ποιος θα περάσει… Καβάλα; Η εξαιρετική ομάδα του Οκούκα φιλοξενεί τον «αεράτο» Εργοτέλη, με το νικητή να προσπερνάει τον χαμένο στη βαθμολογία. Αήττητοι από την πρεμιέρα οι «Αργοναύτες», θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες στο «Ανθή Καραγιάννη» και να μην την… πατήσουν όπως την πάτησαν μέχρι σήμερα Ολυμπιακός Βόλου και Πανιώνιος (στις έδρες των οποίων έκαναν παρέλαση οι Κρητικοί).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»

Πανσερραϊκός-Κέρκυρα

Ώρα για… ρεαλισμό! Καλές οι εντυπώσεις που έχει κερδίσει (με το ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίζει), καλοί οι έπαινοι από τους ουδέτερους, αλλά πρέπει κάπως να γεμίσει και το «σακούλι». Ο τελευταίος -αλλά ανεβασμένος από τον πόντο που «τσίμπησε» στο Καυταντζόγλειο- Πανσερραϊκός φιλοξενεί την Κέρκυρα και θέλει να την υποχρεώσει στην πρώτη ήττα της μετά από τέσσερις αγωνιστικές (και τρεις σερί ισοπαλίες).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Όχι άλλη… Τούμπα! Εκεί θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον -επίσης απογοητευμένο- Πανιώνιο και εκεί καλείται να κλείσει τη «μαύρη τρύπα» των τελευταίων τεσσάρων αγώνων (τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και μια στο Europa League από τη Βιγιαρεάλ. Έχοντας το ίδιο… κατόρθωμα στο ενεργητικό τους -και επιπλέον την τελευταία θέση στην κατάταξη- οι «κυανέρυθροι» θα ψάξουν το «διπλό» που θα τους δώσει επιτέλους «τα πάνω τους».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Ολυμπιακός-Άρης

«Καραϊσκάκη» και… ραδιοφωνάκι! Με την ψυχολογία στα ύψη από τις τρεις συνεχόμενες «τριάρες» και το μυαλό παράλληλα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (που, όπως και να τελειώσει, θα τον έχει ωφελήσει), ο Ολυμπιακός θέλει να διαφυλάξει το ρετιρέ της βαθμολογίας. Εκεί θα προσπαθήσει να πλησιάσει ξανά ο Άρης -με μια εμφάνιση που θα «σβήσει» από το μυαλό των φίλων του την «ανώμαλη προσγείωση» από την ΑΕΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Άντε και χαρμανιάσαμε! Μετά από έξι αγωνιστικές και δύο μήνες… συμβατικών παιχνιδιών, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός προσφέρουν την πρώτη «τζούρα» από πραγματικό ντέρμπι. Μετά τις οδυνηρές ευρωπαϊκές «σφήνες» (με Ρούμπιν και Άντερλεχτ) οι δύο συγκάτοικοι «βγάζουν τα μάτια τους» και διεκδικούν το δικαίωμα να… βάλουν ο ένας τον άλλο σε μπελάδες!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραΐδάρης (Μακεδονίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/10

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη (17:15, NovaSports 2)
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής (19:30, NovaSports 3)
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (19:30, NovaSports 2)

Κυριακή 24/10

Καβάλα-Εργοτέλης (16:00, NovaSports 2)
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα (16:00, NovaSports 3)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (18:15, NovaSports 2)
Ολυμπιακός-Άρης (20:30, ΝΕΤ)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:00, NovaSports 1)

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σάββατο 30/10

Άρης-Ατρόμητος (17:15)
Λάρισα-SKODA Ξάνθη (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 31/10

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Πανσερραϊκός-Καβάλα (15:00)
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ (17:15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου