ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι στον... αέρα



Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι στον... αέρα
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίνεται μαζικά και την Δεύτερα (πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων) έφυγαν 5.500 κομμάτια, δείγμα της "δίψας" του για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι στον αγώνα με τους "λαβωμένους" -ελέω ΑΕΚ- κίτρινους του Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν θα πέφτει καρφίτσα και το κλίμα θα είναι πιο ζεστό από ποτέ. Ένα ακόμη πάρτι είναι "προ των πυλών".
Αν από την πρώτη ημέρα, υπήρξε τέτοια μαζική κινητοποίηση, μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας ότι θα είναι πραγματικά... τυχεροί όλοι αυτοί που θα έχουν στα χέρια τους ένα "μαγικό χαρτάκι" για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, στο οποίο με νίκη ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή και θα περιμένει ένα... δωράκι από την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ για να αυξήσει την διαφορά του από τον Παναθηναϊκό έξι ημέρες πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (30/10).


Φέτος, σε όλα τα παιχνίδια στο Φάληρο γίνεται το αδιαχώρητο και σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα βγάζει υγεία και προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και όχι το περσινό... κάτι σαν ποδόσφαιρο. Αυτό περνάει και στον κόσμο, που μετέτρεψε σε κολαστήριο το "Γ. Καραϊσκάκης" στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου, επομένως σε ένα ακόμα πιο σημαντικό και δύσκολο ματς αναμένεται ακόμα πιο καυτή ατμόσφαιρα.



Συν τοις άλλοις, θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σταλθεί μήνυμα στους παίκτες για νίκη στο ΟΑΚΑ και είναι σίγουρο ότι θα το λάβουν. Βέβαια, μην ξεχνάει κανείς ότι στο ενδιάμεσο υπάρχει το ματς με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο και η πρόκριση πρέπει πάση θυσία να έρθει. Νέος Πανσερραϊκός δεν χωράει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου