"Καπνός" τα εισιτήρια με Άρη
Πιστός στο "ραντεβού" του με την αγαπημένη του ομάδα θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να δημιουργήσει ένα ακόμη σκηνικό που θα παραπέμπει σε "πάρτι" στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" με... καλεσμένο τον Άρη. Βέβαια, δεν θα είναι και πολύ... φιλόξενοι οι φίλοι των Πειραιωτών, που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Τα εισιτήρια, που υπάρχουν προς διάθεση ακόμα για το κυριακάτικο παιχνίδι, είναι ελάχιστα και δεδομένα θα γίνουν ανάρπαστα την Πέμπτη. Την Δευτέρα τέθηκαν σε κυκλοφορία 14.000 "μαγικά χαρτάκια", από την πρώτη ημέρα έφυγαν τα 5.500, επομένως μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι η "δίψα" του ερυθρόλευκου κόσμου για να δει από κοντά την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι τεράστια. Άλλωστε, ο φετινός Ολυμπιακός είναι θελκτικός, ο κόσμος "γεμίζει" με αυτό που βλέπει στο χορτάρι και φυσικά δεν θέλει να λείψει από μια κομβική αναμέτρηση κόντρα στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Η παραμονή στην κορυφή είναι το πρώτο και κύριο ζητούμενο, αλλά φυσικά άπαντες επιθυμούν να συνδυαστεί με καλό θέαμα κόντρα στους κίτρινους. Το φετινό ρόστερ είναι ικανό για μεγάλα πράγματα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού το γνωρίζουν και θέλουν με κάθε τρόπο να μην χάσουν ένα ακόμη μοναδικό θέαμα από τους ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε. Επαναλαμβάνεται ότι έχουν μείνει πάρα πολύ λίγα εισιτήρια και αυτά θα εξαφανιστούν άμεσα, επομένως όσοι θέλουν να βρεθούν στον ερυθρόλευκο Ναό, θα πρέπει να πάνε από νωρίς έξω από την Θύρα 17 του φαληρικού γηπέδου.

Η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου ήταν εκπληκτική, θύμιζε ελληνικό ντέρμπι ή ματς Champions League, άρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει ότι θα είναι ακόμα πιο "ζεστό" το κλίμα απέναντι στον σαφώς πιο ισχυρό Άρη. Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα ζήσει και πάλι μεγάλες πιένες και θα σταλεί ένα μήνυμα ενόψει ΠΑΟ. Είναι σίγουρο ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα το λάβουν...