ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Δίνει φανέλα βασικού στον «Φέτφα»

Δίνει φανέλα βασικού στον «Φέτφα» 

20/10/2010

Δίνει φανέλα βασικού στον «Φέτφα»    Στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη σκέφτεται να επαναφέρει τον Γιάννη Φετφατζίδη ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αποδεικνύει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ντένις Ρόμενταλ και για αυτό το λόγο ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να τον ρίξει στη μάχη με τους «κίτρινους».

Λογικά αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή του 46χρονου προπονητή για το βασικό σχήμα. Μάλιστα, ο Βάσκος μίλησε με τον «Φέτφα» και δούλεψε μαζί του για το κυριακάτικο (20:30) παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Επίσης, ο Πάρντο αναμένεται να υπερασπιστεί για δεύτερο σερί ματς την εστία των Πειραιωτών.






Στη χθεσινή προπόνηση ο Βαλβέρδε δεν έδειξε κάτι, αφού το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ταχύτητας και κατοχή μπάλας. Οσον αφορά τους Ριέρα και Μιραλάς, όπως αναμενόταν μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

«Κρίνεται» του Μοϊσές

Στη χθεσινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν ο Μοϊσές Ουρτάδο θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού για το παιχνίδι με τον Άρη ή θα προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Χθες ο 29χρονος μέσος πραγματοποίησε το τελευταίο ατομικό πρόγραμμά του. Το κρίσιμο τεστ είναι σήμερα. Ενα τεστ πολύ σημαντικό για να διαπιστωθεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αρη.


Στα όπλα ενόψει ΠΑΟ o Ουρτάδο Οσον αφορά τον Μήτρογλου, ο νεαρός επιθετικός βγήκε το βράδυ της Δευτέρας από το «Μετροπόλιταν» και θα επιστρέψει στις προπονήσεις αύριο. Σήμερα θα επανεξεταστεί από τον Νίκο Τζουρούδη, όμως αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του «Τσινγκούρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου