ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Γεφυρώνουν το χάσμα για Μιραλάς!-Ποιους βλεπει ο Νταρκο ????

Γεφυρώνουν το χάσμα για Μιραλάς!

19/10/2010

Γεφυρώνουν το χάσμα για Μιραλάς! 
Μία ακόμα συνάντηση με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστιάν Ανροτό, θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες φέρονται να έστειλαν χθες ή θα στείλουν σήμερα επιστολή στον εκπρόσωπο του Βέλγου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ικανοποιεί με την απόδοσή του τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να γεφυρωθεί το χάσμα με τον ατζέντη, ύστερα από τη παρεξήγηση που προέκυψε πριν από μερικές ημέρες. Οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί τις προάλλες, όμως η πρώτη συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ με τον Ανροτό με σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του συμβολαίου του Μιραλάς, ήταν άκαρπες. Εκείνο που τονίζει η διοίκηση είναι πως «για να επιτευχθεί συμφωνία θα πρέπει να υπάρχει καλή θέληση από όλες τις πλευρές. Όλες οι ομάδες παγκοσμίως αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Μιραλάς είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και δύσκολα θα βρει καλύτερη προσφορά από τη δική μας. Αν το αντιληφθεί αυτό ο εκπρόσωπός του, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να ανανεώσουμε τη συνεργασία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως προβλέπει η αρχική συμφωνία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες από τη Σεντ Ετιέν, η οποία τους έχει παραχωρήσει το δικαίωμα της οψιόν αγοράς (2,5 εκατ. ευρώ) για το ερχόμενο καλοκαίρι. Από την πλευρά του, ο 23χρονος παίκτης είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», θέλει να βάλει γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ! «Θα το βάλω εκεί το γκολ που έχασα στην Ξάνθη. Το θέλω πολύ και θα τα δώσω όλα για να το καταφέρω. Θέλω να το κάνω για τον σύλλογο αλλά και τους οπαδούς μας που μας έλειψαν στην Ξάνθη», ανέφερε ο Μιραλάς.

Αυτούς είδε ο Κοβάσεβιτς!

Τέσσερις παίκτες φέρεται να «τσέκαρε» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος πήγε στην Ισπανία και παρακολούθησε δύο αγώνες για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το Σάββατο ο Σέρβος είδε το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ Β' με τη Θέλτα για τη Segunda Division. Ο τεχνικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» είχε στο στόχαστρό του δύο παίκτες από τη βασική ενδεκάδα του «κίτρινου υποβρυχίου», τον Μάρκος Γκιγιόν και τον Ιάγκο Φόλκε.

  Γύρισε ο Κοβάσεβιτς και τα λέει με Βαλβέρδε Ο πρώτος είναι 21 ετών, μέσος και τον είχε χρησιμοποιήσει ο Βαλβέρδε την περσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Βιγιαρεάλ. Ο δεύτερος είναι 20 ετών, μεσοεπιθετικός και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους (!) στη δεύτερη ομάδα της ισπανικής ομάδας για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Επίσης, ο Κοβάσεβιτς είχε την ευκαιρία να δει τον Τιάγκο Ντούτρα, ο οποίος είναι 20 ετών, αμυντικός μέσος, πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στη Μακάμπι Χάιφα (είχε παίξει και στο Champions League) και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος!

Την Κυριακή ο Κοβάσεβιτς βρέθηκε στα επίσημα του Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σε αυτό το ματς ο Σέρβος είχε στραμμένη την προσοχή του στον Χιλιανό τερματοφύλακα Κλαούντιο Μπράβο, ο οποίος έχει ανανεώσει με τους φιλοξενούμενους μέχρι το 2015 και η τιμή πώλησής του εκτιμάται στα 3 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου