ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ - Ολυμπιακός 10-8

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ - Ολυμπιακός 10-8

Την πρώτη του ήττα στο LEN Champions League γνώρισε την Τετάρτη (28/11) ο Ολυμπιακός, χάνοντας με 10-8 από την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Χωρίς τον εμπύρετο Δημήτρη Μάζη αγωνίστηκαν οι ερυθρόλευκοι.
Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας εκτός έδρας με μία από τις πιο δυνατές ομάδες της φετινής διοργάνωσης "πλήρωσαν" το κακό τους ξεκίνημα, με συνέπεια η Γιουγκ να προηγηθεί στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-1 και 7-3 στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μισό η ομάδα μας, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον εμπύρετο Δημήτρη Μάζη που παρέμεινε στο ξενοδοχείο, αντέδρασε και παραλίγο να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της διοργάνωσης.

Με σφιχτή άμυνα και αυτοσυγκέντρωση στην επίθεση οι πολίστες του Θοδωρή Βλάχου με γκολ των Ποντικέα και Μουρίκη μείωσαν σε 7-5. Ο Γιόκοβιτς έκανε το 8-5 που ήταν το σκορ  με τη λήξη του 3ου οκταλέπτου αλλά η ερυθρόλευκη αντεπίθεση συνεχίστηκε για να μειώσουμε σε 8-7.

Αμέσως μετά ο Ολυμπιακός έχασε επίθεση με παίκτη παραπάνω, η Γιουγκ εκμεταλλεύτηκε την κούραση από την υπερπροσπάθεια των παικτών μας και δύο γκολ του Μπούσλιε στέρησαν κάθε ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα. Ο Μάριος Καπότσης διαμόρφωσε το τελικό 10-8.

Μετά το τέλος του αγώνα της 5ης αγωνιστικής ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε: "Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα και ειδικά στο πρώτο οκτάλεπτο. Τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε αποδείχτηκαν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα.

Η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία και πλησιάσαμε στο γκολ. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αυτό που μετρά είναι αυτό που γράφει η ιστορία". Σε ερώτηση για τον αγώνα με τη Γιουγκ που θα ακολουθήσει στον Πειραιά για την πρεμιέρα του Β' γύρου του Champions League, ο διεθνής αμυντικός τόνισε: "Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Στην έδρα μας και με τη βοήθεια τον φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε όχι απλά για θετικό αποτέλεσμα αλλά για τη νίκη".

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 1-2, 2-3.

Γιουγκ (Τζούχο): Μπίγιατς, Βράνιες 1, Μπόσκοβιτς 1, Γιάνοβιτς, Γιόκοβιτς 2, Αζεβέντο 2, Μάρκοβιτς 1, Μπούσλιε 2, Πάβλοβιτς, Ντόμπουντ 1, Ιβοβιτς, Μάτσαν, Νίζιτς.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Καπότσης 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας 1, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Φλώρος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου