ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Καλή άμυνα και να αξιοποιήσουμε τα ατού μας στην επίθεση"

Μπαρτζώκας: "Καλή άμυνα και να αξιοποιήσουμε τα ατού μας στην επίθεση"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει πρωτίστως καλή άμυνα για να νικήσει στην καλύτερη έδρα της Ευρώπης, βάσει αριθμών, μέχρι στιγμής στη σεζόν. Με την αποστολή ταξίδεψε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (29/11) με προορισμό το Κάουνας της Λιθουανίας. Εκεί, όπου οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, την Παρασκευή (30/11, 20:00, ΝΕΤ), για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
"Βάσει αριθμών το Κάουνας είναι η πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης φέτος, καθώς η Ζαλγκίρις δεν έχει χάσει ακόμα στην έδρα της και παίζει πολύ καλύτερα εκεί. Το πιο σημαντικό στοιχείο αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη είναι η καλή άμυνα αρχικά και να αξιοποιήσουμε τα ατού μας στην επίθεση στη συνέχεια", είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν από την αναχώρηση της αποστολής.

Όσο για το τι δεν έκανε σωστά ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με τους Λιθουανούς, ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε: "Δεν έχει σημασία τι δεν κάναμε σωστά τότε, αλλά τι θα κάνουμε σωστά τώρα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι εμείς είμαστε σίγουρα διαφορετικοί σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Αν παίξουμε καλή άμυνα όπως είπα και πριν θα έχουμε τύχη για νίκη στον αγώνα".

Να σημειωθεί πως μαζί με την αποστολή ταξίδεψε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξε για μία ακόμα φορά την αφοσίωσή του στην ομάδα της καρδιάς του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου