ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Γκετσεβίτσιους: "Η κατάστασή μου είναι περίπλοκη"

Γκετσεβίτσιους: "Η κατάστασή μου είναι περίπλοκη"

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως περιμένει την ευκαιρία του.
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, μιλώντας στον Τύπο της Λιθουανίας, για το γεγονός πως αγωνίζεται σπάνια μέχρι στιγμής κατά την τρέχουσα σεζόν.
"Η κατάστασή μου είναι περίπλοκη και είναι δύσκολο να σχολιάσω κάτι. Δεν αγωνίζομαι. Περιμένω την ευκαιρία μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού.

Όσο για το ματς με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ανέφερε: "Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αρχίσαμε με δυσκολίες της σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλά. Ξέρουμε, όμως, πως το ίδιο ισχύει και για τη Ζαλγκίρις και θα έχουμε δύσκολο έργο. Θα γίνει ωραίο ματς. Η Ζαλγκίρις δεν πρόκειται να χαλαρώσει επειδή πέρασε ήδη στο Top-16, ειδικά παίζοντας μπροστά στο κοινό της".

Τέλος, αναφέρθηκε στη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, στον πρώτο γύρο της πρώτης φάσης των ομίλων της Euroleague. "Μετά την ήττα μας από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ έχουμε πάρει τέσσερις σερί νίκες. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και πιστεύω πως το παιχνίδι στο Κάουνας θα είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου. Στο ματς του Φαλήρου η Ζαλγκίρις μάς αιφνιδίασε με την ενέργεια που έβγαλε και την άμυνα που έπαιξε. Τώρα είμαστε πιο έτοιμοι κι ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε τα ατού μας", κατέληξε στις δηλώσεις του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου