ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

29/11/2012

Χωρίς Δώνη ο ΠΑΟΚ 

28/11/2012

Χωρίς Δώνη ο ΠΑΟΚ
Μετά τον Κοστίν Λαζάρ, η ίωση χτύπησε και την… πόρτα του Γιώργου Δώνη ο οποίος απουσίασε από την προπόνηση της ομάδας. Πρόβλημα και με Λόρενς, ο οποίος δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια συνεχίστηκε σήμερα χωρίς την παρουσία του Έλληνα προπονητή, ο οποίος παρέμεινε κλινήρης ταλαιπωρούμενος από ίωση.

Ο Λόρενς εξάλλου ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση, χωρίς πάντως να υπάρχει ανησυχία για την περίπτωσή του.

Τα ευχάριστα προήλθαν από την πλευρά του Λαζάρ, ο οποίος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς ύστερα από την ίωση που πέρασε.
Αντίθετα, ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Πάμπλο Γκαρσία, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μια μέρα.

«Θέλουμε μία καλή πορεία στο Κύπελλο» 

28/11/2012

«Θέλουμε μία καλή πορεία στο Κύπελλο»
Να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο θεσμό του Κυπέλλου θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου» υπογράμμισε πως πρωταρχικός στόχος όλων όσων βρίσκονται στον σύλλογο είναι η πορεία στο πρωτάθλημα, όμως θα επιθυμούσαν να κάνουν μία αξιοπρεπή πορεία και στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την βοήθεια που μας έδωσε στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. Πιστεύω ότι αναγνώρισε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και αυτή χειροκρότησε στο τέλος. Μας πήρε τρείς μήνες για να τον φέρουμε κοντά μας και θα κάνουμε τα πάντα μες τον αγωνιστικό χώρο για να τους κρατήσουμε δίπλα μας».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου και το ματς της Πέμπτης με Πανσερραϊκό:


«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι το πρωτάθλημα, αλλά και στο θεσμό του Κυπέλλου θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Την Πέμπτη έχουμε ένα παιχνίδι γι’ αυτή τη διοργάνωση, το οποίο θα κρύβει παγίδες και ιδιαιτερότητες. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε προσωπικά λάθη ή αν θα καταφέρουμε να αποδώσουμε επιθετικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αλλά είμαι σίγουρος ότι όποια παιδιά και να παίξουν θα δώσουν το 100% για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που πρέπει».

Λίνεν: «Κάνει κακό η μεταγραφολογία» 

28/11/2012

Λίνεν: «Κάνει κακό η μεταγραφολογία»
Ότι θα ήθελε καλύτερο υλικό στα χέρια του είναι κοινό μυστικό.

Αλλά γνωρίζοντας πως τουλάχιστον για την ώρα πρέπει να πορευτεί με ό,τι διαθέτει το υπάρχον δυναμικό της ΑΕΚ, ο Έβαλντ Λίνεν εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών.

«Πρέπει να σταματήσει άμεσα η μεταγραφολογία. Δεν κάνει καλό σε κανέναν. Δεν μας βελτιώνει σαν ομάδα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στη «Live Sport» και πρόσθεσε:

«Ίσως να επηρεάζει και κάποια από τα παιδιά που ακούνε τη μία ότι έρχεται ο ένας, ή έρχεται ο άλλος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μεταγραφές, ειδικά τόσες μέρες πριν ανοίξει η αγορά. Όμως ακόμα και αν είχαμε κάτι στα... σκαριά δε θα το έλεγα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι πως αυτό που προέχει είναι το παρόν και όχι το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας κρισιμότατα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε επειγόντως βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση και τα περιθώρια στενεύουν. Το να μιλάμε λοιπόν αυτή τη στιγμή για παίκτες που ακόμα και αν τους αποκτήσουμε σήμερα δεν μπορούμε να τους υπολογίζουμε πριν την 1η Ιανουαρίου δεν έχει απολύτως κανένα νόημα».

Όσο για τους Γροντή, Κουρέλα και Νικολιά, που έχει… υποβιβάσει στη δεύτερη ομάδα, είπε: «Τους έστειλα στην U-20 όχι γιατί δεν τους πιστεύω, αλλά για να μπορέσουν να εξελιχθούν. Θέλουν δουλειά. Το κορμί τους χρειάζεται χτίσιμο, οι ικανότητές τους πρέπει να βελτιωθούν, τακτικά πρέπει να μάθουν πράγματα. Θα πάρουν

Μια πεντάδα… έξω στην ΑΕΚ 

28/11/2012

Μια πεντάδα… έξω στην ΑΕΚ
Πέντε παίκτες της ΑΕΚ περιορίστηκαν σε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Λαγό, Μιχάλη Παυλή, Θωμά Τσίτα, Αλέξανδρο Νικολιά και Ταξιάρχη Φούντα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Εξ αυτών δεδομένη είναι η απουσία του πρώτου (όπως και του τιμωρημένου Κορδέρο) για το ματς της Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα υπάρχει αισιοδοξία τουλάχιστον όσον αφορά στη συμμετοχή του «βασικού» Φούντα, ενώ δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Το σημερινό… μενού περιλαμβάνει για τους «κιτρινόμαυρους» προπόνηση και το απόγευμα (18:30).

«Με προορισμό το χαμόγελο» 

28/11/2012

 
«Με προορισμό το χαμόγελο»
Να βοηθήσουν όσους συνανθρώπους τους το έχουν ανάγκη θα μπορούν στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι φίλαθλοι της Βέροιας.

Στο πλαίσιο της 15ης αναμέτρησης για το πρωτάθλημα οι άνθρωποι του συλλόγου θα στήσουν ειδικά διαμορφωμένα σταντ στο γήπεδο της «βασίλισσας του Βορρά», όπου θα έχουν τη δυνατότητα όσοι θέλουν να αφήσουν είδη τροφίμων για τα άτομα που το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Με προορισμό το χαμόγελο” η ΠΑΕ Βέροια στέκεται για μια ακόμα φορά αρωγός στους συνανθρώπους μας, που τη δεδομένη χρονική περίοδο θέλουν και πρέπει να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας, στους συμπολίτες μας, που με τη βοήθεια καθενός από εμάς, θα προσπαθήσουμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο ελπίδας τις άγιες μέρες που έρχονται.

Στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα σταντ όπου θα μπορούν όσοι επιθυμούν να αφήνουν είδη τροφίμων ( γάλατα μεγάλης διάρκειας, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, καφέ, κονσέρβες κτλ.) τα οποία θα δοθούν σε ιδρύματα και σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη».

«Μια μπάλα για τα παιδιά» από την ΑΕΚ 

28/11/2012

«Μια μπάλα για τα παιδιά» από την ΑΕΚ
Ενεργό ρόλο στην πρωτοβουλία της Σούπερ Λίγκας με την ονομασία «μια μπάλα για τα παιδιά» θα λάβει η ΑΕΚ στις επόμενες δύο από τις τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης με ΠΑΣ Γιάννινα (03/12) και Ατρόμητο (16/12) όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες.

Αυτές θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης.

Η ανακοίνωση

«“Μια μπάλα για τα παιδιά” είναι η πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ, για τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή φιλάθλων όλων των ομάδων. Στόχος της ενέργειας αυτής δεν είναι μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά αποσκοπεί κυρίως στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης για τα Ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά σε κάθε πόλη, ιδιαίτερα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Στις αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος όπου η ομάδα μας αγωνίζεται εντός έδρας με ΠΑΣ Γιάννινα (13η αγωνιστική, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 19.30) και με Ατρόμητο (Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 17.15) οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης.

Οι μπάλες θα συγκεντρώνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από τις Θύρες Ρ1, Ρ2 και 9 του Ολυμπιακού Σταδίου όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήσουν την μπάλα ή τις μπάλες που επιθυμούν να προσφέρουν
».

Σάρωσε τα βραβεία ο ΠΑΣ 

28/11/2012

Σάρωσε τα βραβεία ο ΠΑΣ
Τόσο το βραβείο για το καλύτερο γκολ όσο και εκείνο του πολυτιμότερου της 12ης αγωνιστικής κατέληξαν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Καρίμ Φεγκρούς συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους.

Ο μεσοεπιθετικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» με το μακρινό του σουτ απέναντι στον ΟΦΗ, το οποίο ήταν και το μοναδικό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, έφτασε στο 52,84 % αφήνοντας στη δεύτερη θέση εκείνο του Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο με 41,60%. Στη τρίτη θέση τερμάτισε το τέρμα του Κεντάλ Ουκάρ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 5,56%.

Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του πολυτιμότερου της 12ης αγωνιστικής και αυτό κατέληξε σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα και πιο συγκεκριμένα στον τερματοφύλακα του «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος με τις σωτήριες επεμβάσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στους επιθετικούς του ΟΦΗ. Ο 30χρονος πορτιέρο συγκέντρωσε 51,04 %. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος του Πανθρακικού με 38,07%, ενώ στη τρίτη ο Σωκράτης Φυτανίδης του Ατρόμητου με 10,89%.

«Δεν υπάρχει παράγκα από το ’96»! 

28/11/2012

«Δεν υπάρχει παράγκα από το ’96»! 
Δήλωση, η οποία δεν θα ηχήσει καλά στα αυτιά του κόσμου του Παναθηναϊκού έκανε ο επί σειρά ετών παράγοντας του «τριφυλλιού», Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

«Δεν υπήρξε καμία παράγκα. Δεν θέλω να απαντήσω. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω», είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σε ερώτηση του Τάσου Νικολογιάννη.

«Ο Βαρδινογιάννης δεν ασχολήθηκε ποτέ με την διαιτησία», συμπλήρωσε ο Mr Manos, ενώ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στο μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Δ. Βερβεσό.

Ο κ. Μαυροκουκουλάκης βγήκε στον αέρα της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας για να απαντήσει σε δηλώσεις του μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, κ. Βερβεσού. Ο τελευταίος είπε πως υπάρχει παράγκα στο ποδόσφαιρο και πως δεν είναι κάτι περίεργο, αφού και παλιότερα, επί εποχής Βαρδινογιάννη υπήρχε. Ο παλιός παράγοντας του «τριφυλλιού» θίχτηκε και βγήκε στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο να δώσει απαντήσεις.

Διαβάστε όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης:

«Σας παρακαλώ, μην υποβαθμίζετε αυτά που δήλωσε ο Βερβεσός. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε… πασαληψατέρ. Είναι διακεκριμένος δικηγόρος. Προσεκτικά να μιλήσουμε λοιπόν. Σε ότι αφορά εμένα, εγώ υπηρέτησα τον σύλλογο για 20-22 χρόνια. Ως αντιπρόεδρος και ως διευθύνων σύμβουλος. Μετά τον επαγγελματικό αθλητισμό του 79’, να ξέρετε, πως ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης στα εβδομαδιαία μίτινγκ που κάναμε, όταν εμείς φοβόμασταν την διαιτησία, μας απαντούσε επί λέξει: “Να κάνετε την καλύτερη ομάδα παιδιά. Να βάζετε 4 και να σας ακυρώνουν τα 2”. Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Πάντα έλεγα το ίδιο. Όσιμ, Ρότσα, Γαλάκος, Ζάετς, Δανιήλ.

Από εκεί και πέρα, στην ολιγόμηνη περίοδο που συνεργάστηκα με τον Βγενόπουλο, και όταν τον πίεζα να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο, μου έλεγε. “Μάνο, εγώ στο πρωτάθλημα, τι προστασία θα έχω για το ευ αγωνίζεσθαι. Εγώ αυτά ξέρω. Οπότε, λοιπον, ο Βερβεσος που βγήκε και είπε αυτά τα πράγματα χτες για την εποχή Βαρδινογιάννη, μπορεί να πάει στο διάολο και ακόμη παραπέρα. Και να μάθει να διοικεί κι ας μην ξέρει να δένει τα παπούτσια του. Δεν επιτρέπεται να μιλάει για νεκρούς και να σπιλώνει μνήμες χωρίς να ξέρει».

-Πανούτσος: Ας πούμε ότι ο Κόκκαλης έχει επηρεάσει διαιτητές… Πως υπάρχει μια υπόνοια.

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν θα πω αυτό».

-Πανούτσος: «Υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση πως ο Κόκκαλης έχει ασχοληθεί με την διαιτησία;

-Μαυροκουκουλάκης: «Δεν θα απαντήσω. Εγώ μιλάω για προσωπικό επίπεδο»

-Νικολογιάννης: Κύριε Μαυροκουκουλάκη, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας και είστε παράγοντας που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό. Δέχεστε πως από το 1996 και μετά υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα;

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα»

-Νικολογιάννης: «Ε μα δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα».

-Καρπετόπουλος: «Κάτσε ρε Τάσο, ότι θέλεις εσύ θα πει ο άνθρωπος ή ότι θέλει αυτός. Ας πει ότι την δέχεται την παράγκα να μεινουμε όλοι ευχαριστημένοι»;

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν είμαι επιπέδου παράγκας».

-Νικολογιάννης: «Ευννοια για τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κύριε Μαυροκουκουλάκη»;

-Μαυροκουκουλάκης: «Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Στον κύριο Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά κύριε Νικολογιάννη; Δεν περνάει γιατί ξέρει πώς να φερθεί. Δεν θέλω να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω», είπε το παλιό στέλεχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αφήνοντας ερωτηματικά αναφορικά με την άποψη του, αφού υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση πως η «Παράγκα του Θωμά» υπήρξε…

-Νικολογιάννης: «Εγώ ξέρω μάρτυρες όμως, που εσείς αναφέρατε προηγουμένως, όπως ο κύριος Δανιήλ, που έλεγε πως με την παράγκα δεν πρόκειται να πάμε μπροστά και να προχωρήσουμε και στις συζητήσεις αυτές, σαν διοικητικό στέλεχος ήσασταν παρών»...

-Μαυροκουκουλάκης: «Οχι, όχι, δεν ισχύει. Πιο σιγά. Αυτό είναι υπερβολή».

Φυτανίδης: «Δεν ήθελα να διαταράξω το κλίμα» 

28/11/2012

Φυτανίδης: «Δεν ήθελα να διαταράξω το κλίμα»
Να ανασκευάσει όσα δήλωσε χθες στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 περί μη αγωνιστικών λόγων που δεν αγωνιζόταν στα προηγούμενα παιχνίδια του Ατρομήτου έσπευσε ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου κατέστησε σαφές πως σέβεται τις αποφάσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς και δεν ήθελε να διαταράξει το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο σύλλογο.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:

«Με δική μου πρωτοβουλία και για την συνέχιση του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση στη χθεσινή μου συνέντευξη στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δεν εννοούσα - και άλλωστε ποτέ δεν δήλωσα - ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν είχα αγωνισθεί στα τελευταία παιχνίδια της Super League. Το νόημα της συγκεκριμένης δήλωσής μου ήταν ότι επιθυμώ να παίζω πάντα ώστε να συμμετέχω ενεργά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μου, κάτι που άλλωστε επιθυμούν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές . Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να διαταράξω την ηρεμία της ομάδας μου.

Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις του προπονητή μου, όπως έκανα μέχρι τώρα με όλους τους προπονητές μου στην επαγγελματική μου καριέρα. Είμαι στον Ατρόμητο για να αγωνισθώ με το 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους, είτε καλούμαι να παίξω ένα λεπτό, είτε ενενήντα.

Στον Ατρόμητο, έχω πετύχει μέχρι στιγμής τα σπουδαιότερα αγωνιστικά επιτεύγματα της καριέρας μου, Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, είσοδος στα play offs της Super League, έξοδος και συμμετοχή στα προκριματικά της Europa League. Στόχος μου είναι η παραμονή με την ομάδα σε αυτό το υψηλό επίπεδο και ασφαλώς μέσα από τη συλλογική προσπάθεια την επίτευξη ακόμα υψηλότερων διακρίσεων.

Σέβομαι απόλυτα όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό team, τη Διοίκηση καθώς και τους φιλάθλους μας και ποτέ δεν θα ήθελα να διαταραχθούν οι συγκεκριμένες σχέσεις. Όπως άλλωστε δήλωσα και στη συγκεκριμένη συνέντευξη: ‘Πάνω απ' όλους είναι η ομάδα’».

Το ΟΑΚΑ θέλει μεσημέρια τον ΠΑΟ 

28/11/2012

Το ΟΑΚΑ θέλει μεσημέρια τον ΠΑΟ
Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οδήγησαν τη διοίκηση του Σταδίου να κοινοποιήσει επιστολή σε Super League, ΕΠΟ και Nova (που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού»» ζητώντας να μεταφερθούν τα ματς των «πράσινων» μεσημέρι.

Διότι έτσι, δεν θα μείνει απλήρωτη η ΔΕΗ, αφού το κόστος των προβολέων ανεβάζει το κόστος λειτουργίας και το χρέος παράλληλα!

Η επιστολή της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου προς Λίγκα, ΕΠΟ και Nova.

«Λόγω των οικονομικών δυσχερειών της, η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟ να διεξάγονται κατά τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ με τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία καταβάλλει το ΟΑΚΑ χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από την ΠΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα αυξάνεται το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΟΑΚΑ».

Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, προσανατολίζεται στο να αλλάξει έδρα, αφού τέλη Γενάρη, οι άνθρωποι του Αλαφούζου υπολογίζουν πως οι «πράσινοι» θα μπορούν να αγωνιστούν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Ο Άρης χρειάζεται στιβαρή διοίκηση…» 

28/11/2012

«Ο Άρης χρειάζεται στιβαρή διοίκηση…» 
Την ανάγκη να αποκτήσει ο Άρης μία σταθερή διοίκηση, που θα μπορεί να κινήσει διαδικασίες για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της ΠΑΕ, αλλά και να δώσει λύσεις στα αγωνιστικά ζητήματα που υπάρχουν, τόνισε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Βασική μέτοχος της ΠΑΕ Άρης είναι η Κοινωνία Μελών Άρη και ο Ερασιτέχνης. Παρέμεινε όλο αυτό το διάστημα μία διοικούσα επιτροπή, αλλά υπήρχαν πολλά λειτουργικά προβλήματα, όπως με τις υπογραφές. Υπήρχε ουσιαστικά μία ακυβερνησία στην ΠΑΕ και η διοίκηση δεν μπορούσε να τρέξει τα θέματα της ομάδας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρχει μια στιβαρή διοίκηση, που να μπορεί να λύνει τα προβλήματα της ομάδας. Γι’ αυτό θέλουμε μια διοίκηση πρωτοδικείου, για να προχωρήσει τη διαδικασία του άρθρου 99, που είναι ιδιαίτερα επίπονη, ενώ συγχρόνως να τρέξουν και τα αγωνιστικά ζητήματα».

Ερωτηθείς αν στο διάστημα αυτό τα χρέη της ΠΑΕ αυξήθηκαν, απάντησε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι μεγάλωσαν τα χρέη, ότι έγινε κακοδιαχείριση ή είχαμε λάθη. Άλλωστε το μπάτζετ είναι πάρα πολύ μικρό, με πολλά νέα παιδιά, τρεις ξένους και πέντε Έλληνες μεγαλύτερης ηλικίας από πέρυσι. Ο κ. Ζαμπέτας έκανε προσπάθειες για να βρεθούν λύσεις για το θέμα του άρθρου 99. Από εκεί και πέρα είναι το αγωνιστικό κομμάτι που είναι πάντα σε συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα».

Τα χρέη είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτά που αντιμετωπίζει ο Άρης. «Περιμένουμε τις διαδικασίες με τους πιστωτές για το άρθρο 99. Το ζήτημα είναι πως ο Άρης έχει ληξιπρόθεσμα χρέη. Υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα που έχουν και διπλάσια χρέη από μας, αλλά έχουν πάρει άδεια», ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ στάθηκε και στον οικονομικό έλεγχο που θα γίνει στην ΠΑΕ. «Οι ποινικές ευθύνες έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα παραπτώματα. Να γίνει έλεγχος και να δούμε τα αποτελέσματα. Θέλουμε να αρχίσει ο έλεγχος από το 2004, με την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44 και να δούμε πού υπάρχουν αξιόποινες πράξεις, παραπτώματα και κακοδιαχείριση. Θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια, για να ενημερωθεί ο κόσμος και να ξέρουμε τι γίνεται».

Τέλος, για τις αποφάσεις που άπτονται του αγωνιστικού και αφορούν πρωτίστως την πρόσληψη προπονητή κι εν συνεχεία τη μεταγραφική ενίσχυση, τόνισε: «Δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι. Την περίοδο των μεταγραφών υπάρχει περιορισμός, άρα ο προπονητής που θα αναλάβει μαζί με τη νέα διοίκηση θα πρέπει να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις».

Λίνεν… με ερωτηματικό! 

28/11/2012

Λίνεν… με ερωτηματικό! 
Ότι ο Έβαλντ Λίνεν είναι καλός προπονητής το γνωρίζουμε από παλιά.

Ότι είναι ωραίος τύπος το επιβεβαιώνουμε σχεδόν κάθε Κυριακή.

Ε, πλέον επιβεβαιώσαμε ότι είναι και 59 χρονών -ακόμα κι αν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ προσπάθησε… τεχνηέντως να το αποκρύψει!

Ο Γερμανός τεχνικός έχει σήμερα τα γενέθλιά του και ανεβαίνοντας στα Σπάτα για την προπόνηση, βρήκε να τον περιμένουν δυο τούρτες με κεράκια-ερωτηματικά!

Μετά τα εύλογα πειράγματα λοιπόν για την ηλικία του και ευχές για χρόνια πολλά -στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα- ο Λίνεν κέρασε γλυκά τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους υπαλλήλους στα Σπάτα. Κι αφού ευχαρίστησε άπαντες, τους ξεκαθάρισε πως οι επιτυχίες που του ευχήθηκαν εξαρτώνται και απ’ αυτούς και τη δουλειά που θα κάνουν όλοι μαζί στην «Ένωση».

Και τώρα Κύπελλο 

28/11/2012

Και τώρα Κύπελλο
Να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί και στο Κύπελλο Ελλάδος θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες το τελευταίο χρονικό διάστημα τα πηγαίνουν πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αφού έχουν τρεις σερί νίκες, με αποτέλεσμα να θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτές και απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται και από τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τα «λιοντάρια» ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος, αφού στην 18αδα δεν άφησε κάποιον από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του εκτός.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό:

Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Οικονόμου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Νικλητσιώτης, Μιχαήλ, Ρουμπουλάκος, Βίλα, Κωστάκης, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Ίλιτς, Αυγενικού, Τοπούζης.

«Να ανακτήσουμε τη χαμένη μας ψυχολογία» 

28/11/2012

«Να ανακτήσουμε τη χαμένη μας ψυχολογία»
Σίγουρος πως αν οι παίκτες της Ξάνθης βρουν την αυτοπεποίθησή τους θα επιστρέψουν στις νίκες, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νικολά Μαρίν.

Ο μέσοεπιθετικός των ακριτών μίλησε και για την ήττα κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αλλά και για το επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικολά Μαρίν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης:

Για το γεγονός πως η Ξάνθη βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας:

«Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει πρωτίστως σε όλους εμάς στην SKODA ΞΑΝΘΗ και φυσικά στους φιλάθλους μας. Ελπίζω να ανέβουμε στον πίνακα της βαθμολογίας πολύ σύντομα. Καθημερινά δουλεύουμε στην προπόνηση και πρέπει να ανακτήσουμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Νομίζω πώς μας επηρέασαν οι ήττες από τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και το βαρύ σκορ στο “Καραϊσκάκη”».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Πραγματικά κανείς μας δεν κατάλαβε πως χάθηκαν αυτοί οι δύο βαθμοί. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση στα τελευταία λεπτά κι αυτό μας κόστισε. Ήταν δύο παιχνίδια τα οποία δεν έπρεπε να χάσουμε και προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά καθώς δεν αντέδρασα σωστά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και αποβλήθηκα».

Για το γεγονός πως η Ξάνθη αν και παρουσιάστηκε καλύτερη στο Περιστέρι δεν έφυγε με ένα θετικό αποτέλεσμα:


«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Έπρεπε όμως να σκοράρουμε. Πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο της SKODA ΞΑΝΘΗ. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας έπεφτε σταδιακά. Ο Ατρόμητος που έπαιζε και στην έδρα του και ήθελε κι αυτός τη νίκη μάς πίεσε και στο τέλος ήταν και τυχερός. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η εμφάνιση θα είναι μία νέα αρχή για την ομάδα».

Για τα εντός έδρας ματς με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο:

«Θα παίξουμε για τη νίκη και θέλουμε να κερδίσουμε. Προσωπικά έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια του Αστέρα και είδα πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Η SKODA ΞΑΝΘΗ όμως πρέπει να κερδίσει κι αυτός είναι ο προσανατολισμός μας με οποιοδήποτε αντίπαλο. Είτε λέγεται Ολυμπιακός, είτε Ατρόμητος, είτε όποια άλλη ομάδα. Κι αυτό είναι κάτι που το θέλω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη το Σάββατο».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά τη κακή βαθμολογική συγκομιδή:


«Σίγουρα υπάρχει πίεση από την χαμηλή μας βαθμολογική θέση. Κάθε εβδομάδα όμως δυναμώνουμε και πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σαν σύνολο».

Για το αν θα έχουν άγχος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης:

«Σε καμιά περίπτωση δεν χρειαζόμαστε το άγχος. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι, να τα δώσουμε όλα και στο τέλος να προσφέρουμε και λίγη χαρά στους φιλάθλους μας. Ακόμη κι αν υπάρχει άγχος, αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας και να το μετατρέψουμε σε αποφασιστική εμφάνιση. Χρειαζόμαστε δύο νίκες για να γίνουν όλα καλύτερα. Η αυτοπεποίθηση είναι το παν τη δεδομένη στιγμή. Η ομάδα και οι συμπαίκτες μου έχουμε την ίδια ιδιοσυγκρασία».

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια που θα κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος:


«Θέλουμε να κερδίσουμε τον Αστέρα για να πάρουμε τους βαθμούς και να αναπτερώσουμε την ψυχολογία μας. Και τα επόμενα δύο παιχνίδια θα τα αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά και το μόνο σίγουρο είναι πως θα παλέψουμε για τη νίκη σε όλα μέχρι το τέλος».

Για την παρουσία του μέχρι στιγμής στην ομάδα:

«Θέλω να δώσω περισσότερα. Ακόμη δεν έχω σκοράρει. Οι δύο ασίστ είναι κάτι φυσιολογικό για μένα. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Είμαι μικρό χρονικό διάστημα στην Ξάνθη και κάθε μέρα που περνά νιώθω όλο και καλύτερα. Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά μου δεν βρίσκεται κοντά μου, πιστεύω πως σύντομα θα εγκλιματιστώ πλήρως».
Για το πώς του φαίνεται η ποδοσφαιρική ζωή στην Ξάνθη:

«Όλο το “ποδοσφαιρικό σύστημα” εδώ είναι άριστο. Υπάρχουν πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις υπερπλήρεις σε όλους τους τομείς. Αναφορικά με την πόλη είναι πολύ όμορφη και ο κόσμος ιδιαίτερα φιλικός».

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι τον ΠΑΟ» 

28/11/2012

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι τον ΠΑΟ» 
Κατηγορηματικός ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα διεκδικήσει από τον Παναθηναϊκό τα χρήματα που οφείλει για την χρήση του γηπέδου εμφανίστηκε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος.

«Οι μεγάλες ομάδες δεν πληρώνουν. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε έτσι. Δεν κυνηγάμε τον ΠΑΟ, αλλά πρέπει να έρθουμε σε διακανονισμό για τα χρήματα που οφείλει», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΟΑΚΑ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη λειτουργία μουσείου Ελλήνων Ολυμπιονικών «Σπύρος Λούης» στο Ολυμπιακό Στάδιο προανήγγειλε ο παλιός πρωταθλητής της πάλης.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω», με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

Η συζήτηση έγινε με αφορμή την επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ οι αγώνες του Παναθηναϊκού να γίνονται το μεσημέρι λόγω ανεξόφλητων οφειλών στη ΔΕΗ: «Σήμερα δεν κυνηγάμε τον Παναθηναϊκό, αλλά χρωστάει λεφτά, ένα ποσό από πέρυσι και πρέπει να έρθουμε σε διακανονισμό. Αύριο θα έχουμε ραντεβού με την ΑΕΚ, η οποία χρωστάει πολύ λιγότερα λεφτά. Δεν χαρίζουμε λεφτά. Ανήκουμε στο υπουργείο Οικονομικών και στην γενική γραμματεία Αθλητισμού. Θα κυνηγήσουμε την ΠΑΕ, την ποδηλατοδρομία, τον ΣΕΓΑΣ και όποιον άλλο μας χρωστάει. Το ίδιο κάνει και στο ΟΑΚΑ και σε άλλους προμηθευτές. Ο ένας χρωστάει στον άλλο. Το προσωπικό παίρνει τα λεφτά του, οι ενοικιαστές κάποιοι πληρώνουν κι άλλοι όχι.

Οι μεγάλες ομάδες δεν πληρώνουν το ΟΑΚΑ. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε έτσι, με τον νέο νόμο, για να μην νομίζουν ότι θα τους χαρίσουμε λεφτά. Ή θα δώσει τη λύση η Πολιτεία ή θα κάνουμε κατασχέσεις. Ισχύει βεβαίως το ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Όμως η διαδικασία είναι επιβεβλημένη. Δεν μπορούμε να αντιταχθούμε στον νέο νόμο».


Για τη δυσκολία του Παναθηναϊκού να φανεί συνεπής: «Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός, είναι και ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας έτσι. Πήραμε λεφτά από τις τράπεζες, δεν μπορούμε να τα δώσουμε. Έτσι συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό. Όταν χρωστάμε εμείς 5,5 εκατ. στη ΔΕΗ από πού τα χρωστάμε; Από ό,τι είναι να λαμβάνουμε…».

Για το πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ: «Εδώ ο χώρος θα ανοίξει τις πόρτες του στον κόσμο. Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου, στην Ευρώπη, σε χώρα που έχει φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το στάδιο δεν είναι χώρος επίσκεψης, πόλος έλξης. Θέλουμε να είναι χώρος επίσκεψης, ενώ θα κάνουμε πάλι το μουσείο των Ελλήνων Ολυμπιονικών “Σπύρος Λούης”. Την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν, δεν έχει μέλλον. Τον αθλητισμό τον έχουν εγκαταλείψει. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Δεν πρέπει να ξεχνιούνται οι αθλητές μας».

«Αφήστε τα όλα πίσω» 

28/11/2012

«Αφήστε τα όλα πίσω» 
Η διοικούσα επιτροπή πάλεψε όπως μπορούσε να κρατήσει όρθιο τον Άρη, ωστόσο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο από αυτήν την θέση.

Τα τυπικά απομένουν για την αποχώρησή των μελών της, έτσι σήμερα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου για να αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα δύο από τα τέσσερα μέλη της επιτροπής, ο Αλέκος Κατσιαούνης και Αντώνης Ζαμπέτας τους ενθάρρυναν να συνεχίσουν την προσπάθεια.

«Πρέπει να αφήσετε πίσω τα όσα έχουν προηγηθεί σε αγωνιστικό επίπεδο και να τα δώσετε όλα από εδώ και στο εξής για να ανατρέψετε την κατάσταση. Σταματήστε να αδικείτε τους εαυτούς σας. Είστε καλοί παίκτες και δεν σας αξίζουν αυτά τα αποτελέσματα.

Εμείς σας αποχαιρετούμε καθώς αλλάζει η διοίκηση. Γνωρίζετε τι συμβαίνει αυτές τις μέρες αλλά δεν πρέπει να μείνετε στις εξελίξεις. Πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι καθώς ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι (με τον Ατρόμητο στο "Κλ. Βικελίδης". Μην ακούτε τίποτα. Συγκεντρωθείτε και δουλέψτε ακόμη πιο σκληρά. Μην τα παρατήσετε σε καμία περίπτωση. Θα καταφέρετε να βγάλετε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση»
, το μήνυμά τους.

Σε απολογία ο Πίτου Γκαρσία 

28/11/2012

Σε απολογία ο Πίτου Γκαρσία 
Σε απολογία κλήθηκε ο Πίτου Γκαρσία από την διοίκηση του Ατρόμητου, μετά την συμπεριφορά του στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Αργεντινός μέσος, αντέδρασε άσχημα κατά την στιγμή της αλλαγής του, πέταξε την φανέλα του στον πάγκο, ενώ πέταξε και το μπλουζάκι που φορούσε από μέσα προς την πλευρά του έμπειρου τεχνικού.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Μπάγεβιτς, ενώ περίμενε και μια συγγνώμη από τον παίκτη του στις επόμενες προπονήσεις. Αυτή δεν ήρθε και έτσι πάρθηκε η απόφαση να κληθεί σε απολογία. Όταν θα απολογηθεί θα του γίνει γνωστή και η ποινή του.

Άρχισαν οι συναντήσεις στην ΑΕΚ 

28/11/2012

Άρχισαν οι συναντήσεις στην ΑΕΚ 
Στο πιο κομβικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της μπήκε η ΑΕΚ.

Μετά τις τηλεφωνικές επαφές του προηγούμενου διαστήματος με τους συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη και τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο πρόεδρος της «Ένωσης» ξεκίνησε το απόγευμα συναντήσεις με όσους προμηθευτές το είχαν ζητήσει.

Νωρίτερα, δε, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ είχε κάνει επαφές και με τον εκπρόσωπο των Σάχα, Βάργκας και Αλεξόπουλου.

Μπορεί λοιπόν οι δια ζώσης συζητήσεις του Δημητρέλου με τους προμηθευτές να είναι επίσης σημαντικές, ωστόσο είναι γνωστό ότι αυτές με τους μάνατζερ και τους παίκτες -ή μάλλον το αποτέλεσμά τους- θα κρίνει εν πολλοίς πόσο θα μειώσει η ΑΕΚ το χρέος των 8 εκατ. ευρώ.

Κι επειδή κάποιες εξ αυτών έχουν πάρει ήδη δικαστικό δρόμο απειλώντας με κυρώσεις (αφαίρεση βαθμών) την «Ένωση», προτεραιότητα δίνεται στις περιπτώσεις των Σάχα, Βάργκας και Αλεξόπουλου.

Μπορεί λοιπόν στον Αργεντινό γκολκίπερ να οφείλονται τα λιγότερα χρήματα της συνολικής οφειλής των 250.000 ευρώ περίπου (40.000) ωστόσο το γεγονός πως την προσεχή Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή του στην ΕΠΟ οδήγησε στην απόφαση να γίνει συνάντηση με τον εκπρόσωπο των τριών.

Εκεί όπου του κατατέθηκε πρόταση συμβιβασμού για κάθε περίπτωση ξεχωριστά (με προσφορά κάποιων χρημάτων μπροστά και των υπολοίπων με διακανονισμό) και πλέον αναμένεται η απάντησή του ώστε -σε περίπτωση που είναι θετική- οι άνθρωποι της ΑΕΚ να περάσουν στις επαφές και με τους υπόλοιπους μάνατζερ και παίκτες.

Κανονικά (και) ο Δώνης

 28/11/2012

    Κανονικά (και) ο Δώνης

Συνηθίζεται να γίνεται λόγος για απουσίες ή επιστροφές ποδοσφαιριστών.

Η εξαίρεση έγινε σήμερα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γιώργος Δώνης απουσίασε από το πρωινό πρόγραμμα λόγω ίωσης, αλλά το απόγευμα έδωσε κανονικά το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας.

Κανονικά προπονήθηκε, εξάλλου, ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος το πρωί ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε νωρίτερα από το πρόγραμμα.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Γιώργος Κατσικάς και Ματέους Βιβιάν για να μην επιβαρυνθούν από την διπλή προπόνηση.

Δεν μπήκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργος Γεωργιάδης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία.

* Η σημερινη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στην Τούμπα.

Πρόβλημα με Καραγκούνη 

28/11/2012

Πρόβλημα με Καραγκούνη 
Με τον Θανάση Καραγκούνη να μην συμμετέχει στην προπόνηση, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Κάλεσμα του συλλόγου στους φιλάθλους για συγκέντρωση τροφίμων.

Ο Θανάσης Καραγκούνης ένιωσε ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και σήμερα προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Λογικά θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην αυριανή προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου.

Νωρίτερα, ο Πίτου Γκαρσία κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου, εξαιτίας της αντίδρασής του κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Συγκεντρώνουμε τρόφιμα»

Ο Ατρόμητος στηρίζει την καμπάνια του δήμου Περιστερίου «συγκεντρώνουμε τρόφιμα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη», όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά:

«Ο Ατρόμητος στέκεται αλληλέγγυος απέναντι στην πρωτοβουλία του Δήμου Περιστερίου και στηρίζει την καμπάνια «συγκεντρώνουμε τρόφιμα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη» για να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι ώστε να υπάρξει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους.

Η ομάδα μας θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα την 1η Δεκεμβρίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου και καλεί τους φιλάθλους μας σε μια ανθρώπινη στρατιά αλληλεγγύης να προσφέρουν οτιδήποτε μπορούν από το υστέρημα τους συμμετέχοντας στον αγώνα της ανθρωπιάς, της ευαισθητοποίησης και της προσφοράς, προς όποιον έχει «πραγματικά» ανάγκη.

Τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων το ερχόμενο Σάββατο είναι το Νέο Δημαρχείο, το ΚΑΠΗ Αγίου Ιεροθέου, το ΚΑΠΗ Ανθούπολης και ο Λόφος Αξιωματικών (Τζον Κέννεντι 135)».

Προετοιμασία... μετ' εμποδίων 

28/11/2012

Προετοιμασία... μετ' εμποδίων 
Οι διεργασίες σε διοικητικό επίπεδο κινδυνεύουν να αποπροσανατολίσουν την ομάδα από τον σημαντικό αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» (1/12).

Στο Ν. Ρύσιο βρέθηκε η διοικούσα επιτροπή (που θ’ αποτελέσει παρελθόν) προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύτηκαν με την σειρά τους να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις στην συνέχεια, μένοντας συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους.

Με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του προπονήθηκε σήμερα (28/11) ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Σε αντίθεση με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στην γάμπα κι έτσι έκανε ατομικό και θεραπεία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ρούμπεν Πουλίδο έχει ξεκινήσει τρέξιμο και η επάνοδός του υπολογίζεται στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα (23/12).

«Αναγκαία για τον ΠΑΟΚ η νίκη με Βέροια» 

28/11/2012

«Αναγκαία για τον ΠΑΟΚ η νίκη με Βέροια» 
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ πέρα από την νίκη απέναντι στην Βέροια, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο νεαρός αμυντικός του «δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε στο «PAOK Megastore» και μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης για το μέλλον της ομάδας του και τα άσχημα (όπως τα χαρακτήρισε) αποτελέσματα απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

«Οι εκδηλώσεις είναι κάτι πολύ καλό για την ομάδα αλλά και για εμάς προκειμένου να μας γνωρίσει ο κόσμος. Οι φίλαθλοι δείχνουν για ακόμα μία φορά πως και στις εκδηλώσεις είναι κοντά μας, όπως έγινε και στις προηγούμενες εκδηλώσεις με άλλα παιδιά της ομάδας» σημείωσε για την εκδήλωση και συνέχισε αναφερόμενος στα αγωνιστικά.

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί για το μέλλον του ΠΑΟΚ:

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα, ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για νικηφόρο αποτέλεσμα στο ματς με την Βέροια:

«Σίγουρα η νίκη με την Βέροια είναι αναγκαία, γιατί είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα με Παναθηναϊκό στην Αθήνα και με Ολυμπιακό στην Τούμπα. Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι το παιχνίδι μπορούμε να το πάρουμε».

Εκτός ο Αγκιλέρα 

28/11/2012

Εκτός ο Αγκιλέρα 
Για δεύτερη συνεχή ημέρα ο Χουάν Αγκιλέρα δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στον Πλατανιά, καθώς ακολούθησε θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Ωστόσο, το τεχνικό επιτελείο των Κρητικών και ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι αισιόδοξοι ότι ο Ισπανός μέσος από την Πέμπτη θα ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο και πιθανώς προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια για τη 13η αγωνιστική.

Επιπλέον απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν και ο Δράμι, του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη.

Και τυπικά παρελθόν η διοικούσα επιτροπή του Άρη 

28/11/2012

Και τυπικά παρελθόν η διοικούσα επιτροπή του Άρη
Η αποχώρηση των μελών της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης, επιβεβαιώθηκε και τυπικά.

Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, οι Αλέκος Κατσιαούνης, Σταύρος Λαμπριάκος και Παναγιώτης Στεφανίδης γνωστοποιούν την θέση τους και προαναγγέλλοντας συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Μετά από πέντε μήνες παρουσίας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είμαστε αναγκασμένοι να αποχωρήσουμε από αυτήν. Στην διάρκεια των πέντε μηνών κάναμε ότι μπορούσαμε σε συνεργασία με τον Αντώνη Ζαμπέτα και τον Χρήστο Γρόλλιο, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που από την πρώτη μέρα ορίσαμε ως στόχους. Την παρουσία του ΑΡΗ στο Πρωτάθλημα, την δημιουργία του ρόστερ που θα αγωνιστεί με τα πενιχρά οικονομικά που είχαμε και την οικονομική εξυγίανση και ισορροπία.

Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να αποχωρήσουμε, αφού αδυνατούμε για προσωπικούς λόγους να εισέλθουμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου, γεγονός που γνώριζε ο κόσμος του ΑΡΗ από το καλοκαίρι.

Ευχόμαστε στην διοίκηση που θα προκύψει ότι καλύτερο για την ομάδα μας. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος, η οποία συνδέεται άμεσα και με την επιβίωση του Συλλόγου. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν ωφελεί σε τίποτα η πρόωρη καταδίκη της.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας παρείχε, καθώς και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (αγωνιστικό και διοικητικό) για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Θα ακολουθήσει σύντομα και συνέντευξη Τύπου.

Όλα καλά με Παυλή 

28/11/2012

Όλα καλά με Παυλή 
Ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Μιχάλης Παυλής.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον αριστερό δικέφαλο (και λόγω των οποίων δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση) και το απόγευμα γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα στα Σπάτα.

Τέθηκε, έτσι, στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν -σε αντίθεση με τους Λαγό, Μπουγαΐδη, που θα χάσουν σίγουρα το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας και τους Φούντα και Τσίτα που θα φορτσάρουν τις επόμενες μέρες για να το προλάβουν.

Κι αυτό διότι οι δυο νεαροί (την ώρα που οι Λαγός και Μπουγαΐδης έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο) ακολουθούσαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή.

Όσο για τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους», προπονήθηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης (11:00), όταν και η προετοιμασία τους για το κρίσιμο δευτεριάτικο ματς θα μπει στην τελική ευθεία.

Τελειώνουν με τους μάνατζερ 

28/11/2012

Τελειώνουν με τους μάνατζερ
Μετά από αρκετές μέρες πολύωρων συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, οι άνθρωποι της «ομάδας» του Δημήτρη Βιντιάδη την Τετάρτη ουσιαστικά ολοκλήρωσαν τον κύκλο επαφών με μάνατζερ στους οποίους οφείλονται χρήματα από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Απομένουν κάποιες περιπτώσεις λίγο διαφορετικές που μέχρι την Παρασκευή θα έχουν «πέσει στο τραπέζι».

Οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς, συνέχισαν το πλάνο τους και την Τετάρτη. Βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκαν με αρκετούς μάνατζερ στους οποίους οφείλονται χρήματα αλλά και σε παίκτες που εκπροσωπούν και επίσης διεκδικούν χρηματικά ποσά από την συνεργασία τους με την Ένωση.

Μετά και την σημερινή μέρα, η ομάδα του Δημήτρη Βιντιάδη ολοκληρώνει ουσιαστικά το έργο της στο συγκεκριμένο τομέα καθώς έχει καταθέσει προτάσεις για «κούρεμα» σε όλους τους μάνατζερ που υπήρχαν στην λίστα.

Αυτό που απομένει είναι κάποιες, λίγες περιπτώσεις, μάνατζερ αλλά και κάποιοι παίκτες στους οποίους η ΑΕΚ χρωστάει χρήματα. Οι επαφές με τους συγκεκριμένου, θεωρείται ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν γίνει, ούτως ώστε ο Δημήτρης Βιντιάδης να έχει ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα του «κουρέματος του χρέους» της Ένωσης.

Γράφουν για ΠΑΟΚ και Μπέκοε οι Ιταλοί 

28/11/2012

Γράφουν για ΠΑΟΚ και Μπέκοε οι Ιταλοί
Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Κόφι Μπέκοε, αποκαλύπτουν σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα. Πρόκειται για 24χρονο διεθνή Γκανέζο αριστεροπόδαρο εξτρέμ που αγωνίζεται στην βελγική Λιρς.

Συγκεκριμένα, το «calconews24» αναφέρει ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει «τσεκάρει» τον Μπέκοε που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της βελγικής ομάδας και φέτος μετρά 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, υπάρχουν κάποια σημεία στο δημοσίευμα που το κάνουν… συνολικά να τίθεται υπό αμφισβήτηση σε ότι αφορά την εγκυρότητά του. Στο κείμενο αναφέρεται ότι και η Ξάνθη ενδιαφέρεται για τον παίκτη ενώ ο συντάκτης βάζει στο «κόλπο» ομάδες όπως η Μέταλιστ και η Ντιέπρ που όπως είναι γνωστό, έχουν πάρα πολλά χρήματα να διαθέσουν σε αντίθεση με τα ελληνικά δεδομένα.

Καραπαπάς: «Ο Κούγιας κινείται στη μυθομανία» 

29/11/2012

Καραπαπάς: «Ο Κούγιας κινείται στη μυθομανία»
Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι δεν του επετράπη η είσοδος στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Κυπέλλου της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι όμως διαψεύδουν και ξεκαθαρίζουν πως ποτέ ο γνωστός ποινικολόγος δεν πήγε στο γήπεδο. Μάλιστα για το θέμα μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς ο οποίος επεσήμανε ότι και τα 30 άτομα που είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα με τους προσκεκλημένους της ομάδας της Πάτρας έτυχαν υποδειγματικής φιλοξενίας.

«Πλέον ο κ. Κούγιας κινείται στη μυθομανία! Υποστήριξε ότι ήρθε στο Καραϊσκάκη με την αποστολή της Παναχαϊκής! Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ ή συνέβη μόνο στο μυαλό του κΚούγια», τόνισε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος συνέχισε:

«Ήρθε στο Καραϊσκάκη μια ευγενέστατη κοπελίτσα, μας είπαν ότι είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μας έδωσε τη λίστα των προσκεκλημένων της Παναχαϊκής. Τριάντα άτομα που έτυχαν υποδειγματικής φιλοξενίας στο Καραϊσκάκη και ακόμα και ο κΛούβαρης ο Πρόεδρος στα χαρτιά και όχι στην ουσία της Παναχαϊκής έφυγε πριν από λίγο από το γήπεδο απόλυτα ευχαριστημένος.

Τώρα ο Κούγιας μπορεί να νομίζει ότι το Καραϊσκάκη είναι στο λόφο Σκουζέ στον Κολωνό και να πήγε εκεί, αλλά έλεος πιά... Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα. Επικαλείται διαρκώς τους Αχαιούς λες και δεν ξέρει ότι οι μισοί τουλάχιστον Αχαιοί είναι Ολυμπιακοί και όχι μαζί του δεν είναι αλλά ούτε να τον βλέπουν δε θέλουν», ανέφερε ο Κώστας Καραπάπας μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέληξε:

«Δεν ξέρω πότε βγαίνει το καρναβάλι ακριβώς αλλά ο Κούγιας σίγουρα το ξεκίνησε απο απόψε. Σας ξαναλέω, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ο Πάπας και δε θέλει αντίλογο. Ζει σε δικό του κόσμο. Και οι παίκτες της Παναχαϊκής που έφυγαν πριν από λίγο από το Καραϊσκάκη θα γελάνε μαζί του στο πούλμαν που βρίσκονται τώρα! Έλεος πια με αυτόν τον άνθρωπο...».

«Δεν ξεχνάμε τη μαφία» 

29/11/2012

«Δεν ξεχνάμε τη μαφία»
Με δύο νέα… μεταμεσονύχτια τιτιβίσματα ο Γιάννης Αλαφούζος επιτίθεται στη «μαφία του ποδοσφαίρου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. «Δεν ξεχνάμε τον Αρετόπουλο. Πολεμάμε συνέχεια! Μόνοι μας! Είμαστε αποφασισμένοι», γράφει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με αφορμή τη διαιτησία στο παιχνίδι των πράσινων με τον Πλατανιά.

«Υπάρχουν αυτά που λέγονται και δεν γίνονται και αυτά που γίνονται και δεν λέγονται όσο και αν θέλετε να κάνετε το άσπρο μαύρο θα νικήσουμε !», αναφέρει στο πρώτο… τιτίβισμα του Γιάννη Αλαφούζου.

«Δεν ξεχνάμε την μαφία του ποδοσφαίρου ! Δεν ξεχνάμε τον Αρετοπουλο ! Δεν ξεχνάμε ! Πολεμάμε συνέχεια ! Μόνοι μας ! Είμαστε αποφασισμένοι !», ήταν το δεύτερο…





Αποφάσισαν Γενική Συνέλευση 

29/11/2012

Αποφάσισαν Γενική Συνέλευση
Την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών του Άρη αποφασίστηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- στην ευρεία σύσκεψη που έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης με αφορμή την αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής.

Ημερομηνία δεν ορίστηκε, κάτι που αναμένεται να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, οι οποίες αποτελούν ένα ανασταλτικό παράγοντα.

Εκτιμάται ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συζήτηση που έγινε εκφράστηκαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Σπύρου Χριστοφορίδη στην επικείμενη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσει η αναζήτηση ενός αντικαταστάτη από την ΚΜΑ ο οποίος θα μπορεί να έχει το δικαίωμα να καταθέσει το σχετικό αίτημα για την δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου.

Προς συμφωνία για το Απήλιον 

29/11/2012

Προς συμφωνία για το Απήλιον
Προς το τέλος του φαίνεται πως πλησιάζει το πρόβλημα με τη χρήση του προπονητικού κέντρου «Απήλιον» για τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων της κυανέρυθρης ΠΑΕ και του ιδιοκτήτη του, Κωνσταντίνου Τσακίρη οι οποίοι συμφώνησαν σε πολλά σημεία.

ΠΑΕ και Τσακίρης φέρεται να συμφωνούν σε ένα ενοίκιο ύψους 6.000 ευρώ το μήνα και την ΠΑΕ να αναλαμβάνει το κόστος διαχείρισης του.

Πάντως απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να επέλθει οριστική συμφωνία και φυσικά να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

«Χτυπάει Χολέμπας» 

29/11/2012

«Χτυπάει Χολέμπας»
Η πρώτη σύγκρουσή του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη με τον Ολυμπιακό θα γίνει για τον Χολέβα! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα Metrosport στο φύλλο της Πέμπτης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους στόχους του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να «κλέψει» τον διεθνή ακραίο αμυντικό από τους ερυθρόλευκους προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο με περισσότερες οικονομικές απολαβές.

Το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσφέρει συμβόλαιο συνολικών απολαβών 500.000 ευρώ, δηλαδή, -όπως γράφει- περίπου εκατό χιλιάδες ευρώ περισσότερα από τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Χολέβας με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τους ερυθρόλευκους όμως να του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, βάσει των τελευταίων πληροφοριών ο Χολέβας ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Οι υποθέσεις των ανανεώσεων συμβολαίων αναμένεται να παγώσουν για ένα διάστημα λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού αλλά και λόγω της δυσαρέσκειας που υπήρξε από την πλευρά της διοίκησης μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παρόλα, ακόμη και να υπάρχει η διάθεση του ΠΑΟΚ να προσφέρει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως το ποσό αυτό μπορεί να καλυφθεί εύκολα από τους Πειραιώτες. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χολέβας είναι αρκετά ικανοποιημένος από την… θητεία του στο λιμάνι, και δύσκολα θα άφηνε τους Πειραιώτες για άλλη ελληνική ομάδα.

«Ας κόψουν το ρεύμα» 

29/11/2012

«Ας κόψουν το ρεύμα»
Έντονη ενόχληση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκάλεσαν τα λεγόμενα του προέδρου του ΟΑΚΑ στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το χρέος της ΠΑΕ και για την επιστολή που έχει σταλεί από τη διοίκηση του Σταδίου.

Οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι το χρέος είναι ένα εκατομμύριο ευρώ και όχι 1,5 εκατομμύριο ευρώ που ανέφερε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος και επισήμαιναν ότι τα χρήματα αυτά αφορούν τις περσινές υποχρεώσεις της ΠΑΕ και όχι τις φετινές.

«Φέτος είμαστε εντάξει απέναντι στο ΟΑΚΑ. Προσπαθούμε να διακανονίσουμε τα όσα χρωστάμε από πέρσι», έλεγαν στο τριφύλλι, οι οποίοι –μάλιστα- υποστηρίζουν ότι ο λόγος για την αντίδραση αυτή των υπευθύνων του ΟΑΚΑ έχει άμεσα σχέση με την απόφαση της ΠΑΕ να φύγει από Στάδιο και να επιστρέψει στη Λεωφόρο.

«Αν θέλουν να μας κόψουν το ρεύμα. Ας μας το κόψουν. Ας μας βάλουν και μεσημέρι να παίξουμε. Όποτε έχουμε θα δώσουμε σιγά-σιγά τα χρέη από τον προηγούμενο χρόνο. Με καλή θέληση από τη δική τους πλευρά θα διακομιστεί το χρέος», υποστήριζαν.

«Δεν φεύγει ο Κουίνσι» 

29/11/2012

«Δεν φεύγει ο Κουίνσι»
Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό πριν το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν δεν έχει ο Κουίνσι, όπως διαβεβαιώνει ο μάνατζέρ του με δηλώσεις του στον Τύπο. Ο Λίαμ Κάλεντερ ξεκαθάρισε ότι υπήρξε μια κρούση από ιταλική ομάδα, στην οποία όμως εξήγησε ότι δεν έχει θέληση ο πελάτης του να φύγει τον Ιανουάριο.

«Δεν ξέρω εάν κάποιος άλλος μάνατζερ έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό, για να μεταφέρει πρόταση για τον Κουίνσι. Εάν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού, εκτός από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει βεβαίως να ενημερώσει κι εμάς. Αν και μπορώ να σας πω πως ο Κουίνσι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Θα πρέπει να έρθει άτι το εξωπραγματικό για να ανατραπεί αυτό. Πριν από το καλοκαίρι τουλάχιστον δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Η φιλοσοφία του παίκτη είναι να μείνει για καιρό στην Ελλάδα ώστε να γίνει καλύτερος. Γι' αυτό και υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο», τόνισε ο Κάλεντερ στο «Goal».

Ο μάνατζερ του Κουίνσι συνέχισε:

«Κι εγώ πριν από λίγες εβδομάδες είχα μία κρούση από ιταλική ομάδα, όμως τους ξεκαθάρισα πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο παίκτης τον Ιανουάριο. Ο Κουίνσι τα έχει με τον εαυτό του γιατί κατανοεί πως δεν έχει βοηθήσει φέτος την ομάδα. Σ' αυτό έπαιξαν ρόλο ο τραυματισμοί του και το γεγονός ότι δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία, όμως είναι εγωιστής και θέλει να αλλάξει την εικόνα αυτή σύντομα μέσα στο γήπεδο», κατέληξε.

«Μπαίνει» μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 

29/11/2012

«Μπαίνει» μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου
Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου αισιοδοξεί ο Δημήτρης Βιντιάδης ότι θα έχει αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης θέλει να «μπει» στην ομάδα όσο το δυνατό το γρηγορότερο για να μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα στο σύλλογο.

Ο Βιντιάδης εκτιμά ότι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα έχει τις απαντήσεις από τους περισσότερους πιστωτές της ΠΑΕ και ίσως να έχει συμφωνήσει και διακανονίσει τα οφειλόμενά προς αυτούς ενώ –σύμφωνα με πληροφορίες- μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο Βιντιάδης περιμένει το νέο νομοσχέδιο για να γνωρίζει το ποσό που θα πρέπει να πληρώνει η ΠΑΕ το μήνα στο Δημόσιο αλλά και τις δόσεις στις οποίες θα μοιραστεί το χρέος της εταιρείας.

Σημαντικότατη όμως προϋπόθεση είναι να υπάρξει η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας η οποία θα την απομακρύνει από τον πάτο της βαθμολογίας. Φυσικά, ποτέ ένας νέος ιδιοκτήτης δε θα ήθελε να αναλάβει μια ομάδα που κινδυνεύει να υποβιβαστεί, και να φέρνει ακόμη περισσότερα προβλήματα και –σαφώς- λιγότερα έσοδα.

Πάει για Λούκας 

29/11/2012

Πάει για Λούκας
Την απόφαση να γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο που θα ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ και θα τον καθιστούν φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας έλαβαν προχθές όλοι όσοι συμμετείχαν στη σχετική σύσκεψη της ΠΑΕ.

Βάσει πληροφοριών ο πρώτος στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι ο Λούκας. Πρόκειται για τον Ισπανό μέσο ο οποίος αγωνίζεται στην Καρπάτι και μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή αλλά και περισσότερο προωθημένος.

Για τον Λούκας η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κινηθεί δυναμικά καθώς εκτός της ποιότητάς του, αλλά και καλύπτει ένα σημαντικό «θέλω» της νέας διοίκησης… Ποιο είναι αυτό; Η προοπτική μακρόχρονης παρουσίας στην ομάδα, καθώς στόχος του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του είναι «χτιστεί» μια ομάδα με γερές βάσεις.

Εκτός του Λούκας, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί και για έναν κεντρικό αμυντικό με στόχο να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση και το οποίο θα γίνει μεγαλύτερο με την απουσία του Κουμάλο λόγω του Κόπα Άφρικα.

Μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω! 

29/11/2012

Μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω!
Το τελευταίο διάστημα ακούγεται όλο και πιο έντονα πως ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Όλοι όμως ξεχνούν πως ο Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο και μάλιστα από τα «βαριά» και ο ποδοσφαιριστής φρόντισε να στείλει μήνυμα στην διοίκηση πως για να αποχαιρετήσει το «τριφύλλι» πρέπει πρώτα να του καταβληθούν τα οφειλόμενα. «Αποκαλύπτεται» ο Σο στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική (18:30, ΟΤΕ Sport1, ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Το… γυαλί με τον Μπουμσόνγκ είχε ραγίσει από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ήταν συνεχώς τραυματίας και υπήρχε ενόχληση στην διοίκηση για την προσφορά του. Οι απαραίτητες εξηγήσεις δεν δόθηκαν νωρίς και η ενόχληση έγινε δυσαρέσκεια και η δυσαρέσκεια έγινε ακόμα και διαζύγιο σε δημοσιεύματα.

Ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει με τον Γάλλο όλα τα πιθανά σενάρια ακόμα και αυτό του διαζυγίου αλλά το σίγουρο είναι ένα. Στην περίπτωση που θα πρέπει να αποχωρήσει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός από το «τριφύλλι» δεν θα το κάνει έτσι απλά αφού έχει να λαμβάνει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και τα χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού δεν φτάνουν! Πάντως η διοίκηση των «πρασίνων» είναι αισιόδοξη πως θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Όλα αυτά όμως μένουν στο… παρασκήνιο αφού ο Παναθηναϊκός έχει αγώνα σήμερα. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναμένεται να δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής στον Πάπε Σο στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική. Βέβαια, ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ο Ρότσα ούτως ώστε να δώσει ευκαιρίες. Για παράδειγμα, ο Κοτσόλης θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ενώ στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Λαγός, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης και Μπαρμπαρούσης.

Το… τρίπτυχο του Βιντιάδη 

29/11/2012

Το… τρίπτυχο του Βιντιάδη
Το τοπίο στην ΑΕΚ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Βιντιάδη και το… μπάσιμο του στα διοικητικά της ΠΑΕ είναι ακόμα θολό. Ο Έλληνας επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του έχουν θέσει ορισμένους όρους έτσι ώστε να πάρουν και την τελική τους απόφαση και αυτοί είναι τρεις! Αγωνιστική ανάκαμψη της Ένωσης, τι θα γίνει με τα χρέη προς το Δημόσιο και με το «κούρεμα» προς τους πιστωτές.

Η βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ σαφώς και επηρεάζει τις επαφές του Βιντιάδη με τους διοικούντες στην ΠΑΕ. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να επενδύσει σε μία ομάδα που οδηγείται στην Football League με την πορεία που κάνει. Με λίγα λόγια, ο Βιντιάδης περιμένει από την ομάδα του Λίνεν να δείξει σημάδια ζωής και πως μπορεί αν σωθεί έτσι ώστε να… ζεσταθεί και να συνεισφέρει στο σώσιμο!

Το θέμα που «καίει» περισσότερο όμως είναι η ψήφιση από την κυβέρνηση του νέου φορονομοσχεδίου που θα καθορίσει σε πόσες δόσεις θα γίνεται να εξοφληθούν τα χρέη προς το Δημόσιο. Έτσι, ο Έλληνας επιχειρηματίας θα έχει μια εικόνα για το ποσό που πρέπει να δίνει τον μήνα προς το κράτος.

Τέλος, μεγάλη σημασία για εκείνον έχει τι θα πετύχει με τις επαφές που κάνει με τους πιστωτές. Το χρέος του «Δικεφάλου» προς εκείνους φτάνει τα 8,3 εκατομμύρια ευρώ και στόχος του Βιντιάδη είναι να τα μειώσει κατά 30%. Όλα αυτά ο Έλληνας επιχειρηματίας τα εξετάζει και παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις.

Κάτι «τρέχει» με Βιεϊρίνια 

29/11/2012

Κάτι «τρέχει» με Βιεϊρίνια
Την περίπτωση επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ εξετάζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι λίγες συμμετοχές που έχει με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ έχουν κάνει τον Πορτογάλο άσο να αναπολεί τις μεγάλες στιγμές που έζησε στην Θεσσαλονίκη αλλά η έλευση νέου προπονητή στους «λύκους» μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς άφησε λίγο πίσω τον Βιεϊρίνια στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος δεν έχει προσφέρει όσα πραγματικά αξίζει στους «λύκους» και για ένα διάστημα ήταν εκτός ομάδας. Σίγουρα, δεν τα περίμενε έτσι τα πράγματα όταν ταξίδευε από την Θεσσαλονίκη στην Γερμανία και στο μυαλό του στριφογύριζε το ενδεχόμενο επιστροφής.

Όμως ο Φέλιξ Μάγκατ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανέλαβε ο Κέστνερ και πλέον όλα είναι υπο… ανοικοδόμηση. Το ρόστερ της Βόλφσμπουργκ μετρά 48 παίκτες και θα γίνει άμεσα το σχετικό ξεκαθάρισμα. Αν ο Βιεϊρίνια «αρπάξει» από τα μαλλιά τις ευκαιρία που θα του δοθούν τότε αυτόματα ο ΠΑΟΚ ξεχνά τον Πορτογάλο. Αν όχι τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί για την απόκτηση του ως δανεικό αρχικά.

Στην Ισπανία στρέφεται ο Άρης 

29/11/2012

Στην Ισπανία στρέφεται ο Άρης
Η υπόθεση προπονητής στον Άρη είχε παγώσει αφού τα διοικητικά μπερδέματα ήταν εκείνα που υπήρξαν στο προσκήνιο τα τελευταία 24ώρα. Από σήμερα όμως είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και η αναζήτηση μιας έμπειρης λύσης για τον πάγκο των «κιτρίνων», η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι από Ισπανία μεριά και θα είναι επιλογή Γιάννη Μιχαλήτσου.

Επί εποχής διοικούσας επιτροπής, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν το φαβορί για να πάρει την θέση του προπονητή. Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα. Η διοικούσα επιτροπή αποχώρησε, τα νέα μέλη της διοίκησης έχουν την δική τους φιλοσοφία και ενεργοποίησαν τον Γιάννη Μιχαλήτσο έτσι ώστε να επιλέξει εκείνος τον καινούργιο τεχνικό της ομάδας. Ο Μιχαλήτσος είχε μείνει για αρκετό καιρό εκτός των σημαντικών αποφάσεων αλλά τώρα φαίνεται πως θα είναι εκείνος που θα διαλέξει με ποιον προπονητή θα πορευτεί ο Άρης από εδώ και πέρα.

Για αυτόν τον λόγο έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ισπανική αγορά και μάλιστα άνθρωπος των «κιτρίνων» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον υποψήφιο προπονητή, ο οποίος παρουσιάζεται «ζεστός» να αναλάβει, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Πάντως, η τελική απόφαση θα παρθεί πιθανότατα σήμερα από τα μέλη της νέας διοίκησης, με στόχο να επέλθει το συντομότερο δυνατό.

Στην Αγγλία ο Πατσατζόγλου 

29/11/2012

Στην Αγγλία ο Πατσατζόγλου
Λίγες μέρες μετά την κατάθεση προσφυγής για δεδουλευμένα ύψους 230.000 ευρώ, ο Χρήστος Πατσατζόγλου βρίσκεται στην Αγγλία, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay» και η στήλη «Ο τρελός του χωριού».

Ο ποδοσφαιριστής που άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να ετοιμάζεται να μπει σε συζητήσεις με ομάδες της Τσάμπιονσιπ προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να συνεχίσει στο Νησί την καριέρα του.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα, ο Πατσατζόγλου δείχνει διατεθειμένος να δοκιμαστεί από ορισμένους συλλόγους, με την ελπίδα πως θα τους πείσει για την αξία του και θα παίξει ποδόσφαιρο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου.

Τα «πήγαινε-έλα» στον Ολυμπιακό 

29/11/2012

Τα «πήγαινε-έλα» στον Ολυμπιακό
Το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ανήκει στο παρελθόν, το ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά ακολουθεί αλλά στον Ολυμπιακό σκέφτονται και πως θα ενισχυθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δημοσιεύματα θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται για τον Φάνη Γκέκα αλλά και τον Στέφανο Ναπολεόνι όμως αναφέρουν πως Μήτρογλου και Τοροσίδης κουνάνε μαντήλι από τον Πειραιά.

Αρχικά, ο Φάνης Γκέκας έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε και σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Η επαφή έγινε στο «Βέλτινς Αρένα» όπου και βρέθηκαν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε. Ο Πολ Κουτσολιάκος πλησίασε τον Γιάννη Βρέντζο και του πρότεινε τον διεθνή επιθετικό.

Επίσης, ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Στέφανο Ναπολεόνι. Το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με τον Λεβαδειακό τελειώνει τον Δεκέμβριο και μένει ελεύθερος και με το νόμο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο «sportal.it» πως προτεραιότητα του είναι η επιστροφή του στην Ιταλία αλλά αν τον πλησιάσει ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αρνηθεί.

Από την άλλη όμως παίζουν και σενάρια αποχωρήσεων. Πρώτα αυτή του Βασίλη Τοροσίδη. Στην Ιταλία επιμένουν και στέλνουν τον «Τόρο» στην Τζένοα λέγοντας πως βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας αναφέροντας μάλιστα πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέλος, οι εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου στο Champions League έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Το όνομα του συζητιέται και ιδιαίτερα στην Ισπανία με την Μάλαγα να είναι εκείνη που το έχει ψηλά στην λίστα της. Η Μάλαγα ψάχνει έναν επιθετικό για να στελεχώσει το ρόστερ της και ο Μήτρογλου ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά που θέλουν οι Ισπανοί.

«Καίει» καρδιές ο Σπυρόπουλος 

29/11/2012

«Καίει» καρδιές ο Σπυρόπουλος
Ο Πανιώνιος είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει φτιάξει μία ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές και αρκετοί από εκείνους έχουν κάνει «κλικ» με τις εμφανίσεις τους. Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος είναι ένας από αυτούς. Ο 20χρονος δεξιός μπακ προς το παρόν έχει «κάψει» αρκετές καρδιές μανατζερέων, οι οποίο προσπαθούν να εξασφαλίσουν συμφωνία μαζί του.

Όπως γράφει «Ο τρελός του χωριού» στην Sportday, στον Πανιώνιο υπέγραψε έχοντας εκπρόσωπο τον Ηλία Ματθαίου ενώ τώρα είναι αρκετοί οι μάνατζερς που έχουν πέσει σαν αρπακτικά πάνω στον νεαρό άσο.

Ο Σπυρόπουλος έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια και έχει δείξει ορισμένα πολύ καλά στοιχεία και το σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει έτσι θα ενδιαφερθούν πολλές ομάδες να τον αποκτήσουν.

Αμφίβολοι οι Μαρκόφσκι, Μπαξεβανίδης 

29/11/2012

Αμφίβολοι οι Μαρκόφσκι, Μπαξεβανίδης 
Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Νίκος Κωστένογλου τους Μαρκόφσκι και Μπαξεβανίδη, οι οποίοι στη χθεσινή προπόνηση (Τετάρτη, 28/11) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η συμμετοχή των δύο παικτών κρίνεται αμφίβολη για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα αγωνιστούν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δεδομένης της κατάστασής τους.

Από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου