ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Φθηνά εισιτήρια με Άρσεναλ

Φθηνά εισιτήρια με Άρσεναλ

Διοίκηση, παίκτες, προπονητές θέλουν το "Γ. Καραϊσκάκης" να είναι κατάμεστο στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς με νίκη ο Ολυμπιακός θα μπει στους ισχυρούς του Europa. Φθηνά τα εισιτήρια.

To τελευταίο ματς του Champions League, με την Άρσεναλ είναι αδιάφορο για τους περισσότερους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά διοίκηση, παίκτες και προπονητές έχουν αντίθετη άποψη.
"Πρέπει το Γεώργιος Καραϊσκάκης να είναι κατάμεστο, αφού η νίκη θα μας δώσει ώθηση για το Europa League. Θα μας βάλει από θέση ισχύος στη διοργάνωση και θα πάμε μακριά" είναι το σύνθημα, καθώς η επιτυχία θα φέρει τον Ολυμπιακό στο γκρουπ των ισχυρών και θα του δώσει καλύτερη κλήρωση.

Το πρόβλημα είναι ότι η αγγλική ομάδα δεν θα είναι αδιάφορη, γιατί κι αυτή θέλει τη νίκη, την πρώτη θέση του ομίλου και καλύτερη κλήρωση στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι διατεθειμένος να εκδώσει φθηνότερα εισιτήρια, λόγω της κρίσης και της οικονομικής δυσχέρειας του κόσμου, και για να γεμίσει το φαληρικό γήπεδο στο αποχαιρετιστήριο, πλην σημαντικό ματς, με την Άρσεναλ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα:


"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 6η Αγωνιστική του UEFA Champions League και την αναμέτρηση της ομάδας μας με την ARSENAL, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 04/12/2012 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25 και 17, από την Τετάρτη 28/11 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 και μέχρι εξάντλησης αυτών.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 50 € & 100 € (VIP)

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο τηλέφωνο 14707 την Τετάρτη 28/11 έως Κυριακή 02/12 η έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ την Δευτέρα 03/12 και ώρες 10:00 έως 18:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK, από την Τετάρτη 28/11 έως την εξάντλησή τους, στο τηλ.  801 500 7777 .
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τρίτη (04/12) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από περιφέρεια και το εξωτερικό, μπορούν να επικοινωνήσουν, από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ.  210 4800909 ,απο την Τετάρτη 28/11 έως την Παρασκευή 30/11 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου