ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ετοιμάζει αλλαγές ενόψει Παναχαϊκής

Ετοιμάζει αλλαγές ενόψει Παναχαϊκής

 Aρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη (28/11, 20:30) στο Φάληρο κόντρα στην Παναχαϊκή,  αναμενεται να κάνειο Ζαρντίμ σε σχέση με το βασικό σχήμα της Τούμπας.
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την μάχη του για το φετινό Κύπελλο Ελλάδας. Την Τετάρτη (28/11) το βράδυ (20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Δεκεμβρίου στην Πάτρα.
Για το παιχνίδι στο Φάληρο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα σε σχέση με την ερυθρόλευκη ενδεκάδα που παρέταξε την ομάδα στο παιχνίδι της Τούμπας. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει τους Κάρολ, Τοροσίδη, Μοδέστο, Μανιάτη, Αμπντούν και Μασάντο, κάνοντας το απαραίτητο ροτέισον στο ρόστερ του.

Ο Ντιακιτέ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, παίρνοντας θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ και ο Φέισα θα γυρίσει στην μεσαία γραμμή της ενδεκάδας. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ιμπαγάσα στον άξονα, θα πάρουν ευκαιρίες στα άκρα οι Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος, ενώ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας θα κάτσει ο Μέγκιερι.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου