ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Και τωρα....το νταμπλ

Και τωρα....το νταμπλ

Ο Ολυμπιακός απόψε (20:30, OTEsports1) ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο αντιμετωπίζοντας την Παναχαϊκή στο Φάληρο, έχοντας ως στόχο και φέτος να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα.
Στην φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνει ο Ολυμπιακός, έχοντας ως πρώτο αντίπαλο την Παναχαϊκή, την οποία και θα υποδεχτεί απόψε (20:30, OTEsports1) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα υπάρξει και ρεβάνς στη Πάτρα (19/12).
Πρώτος τόχος των Πειραιωτών φέτος είναι το να κατακτήσουν 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά αναμφισβήτητα θέλουν να πάρουν και το 26ο Κύπελλο Ελλάδας στην πορεία τους στον θεσμό, σημειώνοντας ένα ακόμη νταμπλ, το οποίο θα είναι το 16ο, αν τα καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι.


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Μπάλας Μέγκιερι θα είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Πάμπλο Κοντρέρας και Τάσο Παπάζογλου. Αριστερά θα πάρει θέση ο Γιάννης Ζαραδούκας και δεξιά ο Ντρισά Ντιακιτέ.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής τον ρόλο του "κόφτη" θα τον αναλάβει ο Λιούμπομιρ Φέισα, έχοντας δίπλα του δεξιά τον Ανδρέα Τάτο και αριστερά τον Λεάντρο Γκρέκο. Την ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης θα την πλαισιώσουν οι Γιάννης Φετφατζίδης (αριστερά) και Παναγιώτης Βλαχοδήμος (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από πολύ καιρό ο Μάρκο Πάντελιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: "Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Εμ. Σιώπης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου