ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Θέλουν Πρωτάθλημα δίχως τον Ολυμπιακό!

Θέλουν Πρωτάθλημα δίχως τον Ολυμπιακό!

Ο Κούγιας δήλωσε πως έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για δημιουργία πρωταθλήματος δίχως την παρουσία του Ολυμπιακού! Αυτό είναι ανέφικτο να συμβεί, αλλά είναι δείγμα του κόμπλεξ τους.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, αλλά και δικηγόρος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι γνωστός εδώ και χρόνια για το αντιολυμπιακό του μένος, σε δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας (Βest), αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την διεξαγωγή πρωταθλήματος δίχως την συμμετοχή του Ολυμπιακού!
Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει κάνει "κόμμα" με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, τόνισε πως σε αυτό το νέο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής, η Δόξα Δράμας και φυσικά η Παναχαϊκή, αφήνοντας εκτός και τις υπόλοιπες ομάδες! Πρόκειται βέβαια για ένα φανταστικό σενάριο, το οποίο είναι ανέφικτο να γίνει πράξη, αλλά είναι ένα δείγμα του κόμπλεξ του γνωστού δικηγόρου απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και της απόγνωσης της οποίας βρίσκεται το "τριφύλλι".

Οι δηλώσεις του Κούγια είναι αστείες, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει κλίμα και εντυπώσεις. Στο πράσινο στρατόπεδο επιθυμούν να γίνει πράξη η νέα λίγκα δίχως την παρουσία του Ολυμπιακού, αλλά ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το ακραίο σενάριο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου