ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πλάθα: "Είμαστε... πεινασμένοι για να κάνουμε κάτι καλύτερο"

Πλάθα: "Είμαστε... πεινασμένοι για να κάνουμε κάτι καλύτερο"

Ο Χοάν Πλάθα υπογράμμισε πως η Ζαλγκίρις Κάουνας καλείται να αποδείξει για δεύτερη φορά ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό.
Η Ζαλγκίρις Κάουνας έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των "16" της Euroleague, αλλά σύμφωνα με τον Χοάν Πλάθα στόχος από εδώ και πέρα είναι να κάνει κάτι ακόμα καλύτερο, κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου.
"Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό αλλά τώρα είμαστε "πεινασμένοι" για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η πρώτη ευκαιρία για αυτό θα είναι την Παρασκευή. Θα πρέπει να αποδείξουμε άλλη μία φορά πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης", τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Έαν θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στο σπίτι μας. Ίσως χάσουμε κάποια παιχνίδια στην πορεία, αλλά στην "Ζαλγκίρις Αρίνα" πρέπει να διατηρήσουμε το αήττητο. Δεν νομίζω πως έχουμε φτάσει ακόμα στο ανώτερο επίπεδο φόρμας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου