ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Μώραλης: "Δεν υπάρχει καν σκέψη"

Μώραλης: "Δεν υπάρχει καν σκέψη"

Ο Γιάννης Μώραλης ξεκαθάρισε ότι κανένα μέλος της διοργανώτριας αρχής δεν έχει θέσει θέμα δημιουργίας άλλου πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος της Super League και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra", υπογραμμίζοντας πως κανένα μέλος της διοργανώτριας αρχής δεν έχει θέσει θέμα δημιουργίας άλλου πρωταθλήματος.
"Κανένας μέλος της Super League και του συνεταιρισμού έχει βάλει θέμα δημιουργίας άλλου πρωταθλήματος. Με επικοινωνία που είχα με τις ομάδες που ανέφερε ο κύριος Κούγιας, εκτός του Παναθηναϊκού, μου διέψευσαν ότι είχαν την παραμικρή συνομιλία μαζί του", δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μώραλης.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει βήματα προόδου από πλευράς του συνεταιρισμού, όπως και ότι ακόμα υπάρχουν θέματα που δεν έχουν επιλυθεί.

"Ο κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του, αλλά είναι διαφορετικό κάποιος να εμπλέκει τα πράγματα. Το θέμα δεν είναι αν κάποιος θα προχωρήσει σε κίνηση αυτονόμησης, γιατί δεν υπάρχει κανείς. Υπάρχουν τομείς που η Super League είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά υπάρχουν και πολλά θέματα που δεν έχουν λύσει.

Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξαν ισχυρές πλειοψηφίες στις αποφάσεις της Super League. Έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε τα έσοδα των ομάδων, αλλά και να δώσουμε ευκαιρίες να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα παίκτες κάτω των 17 ετών. Από το πρωί δημιουργείται ένα θέμα που δεν υφίσταται. Αυτό που ζητάμε είναι συνεργασία όλων των φορέων", ανέφερε σχετικά.

Επίσης, ο Γιάννης Μώραλης εξέφρασε την ευχή του να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα στημένα παιχνίδια. "Θα ήταν ευχής έργο για το ποδόσφαιρο να ολοκληρωθεί αυτή ή έρευνα, αλλά δεν μπορούμε να μηδενίζουμε τα πάντα. Δεν μπορώ να δεχθώ ισοπεδωτικές πολιτικές".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου