ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Χάουαρντ: "Δεν ήξερα καν αν θα είμαι στην 12άδα στον Ολυμπιακό"

Χάουαρντ: "Δεν ήξερα καν αν θα είμαι στην 12άδα στον Ολυμπιακό"

Ο Χάουαρντ μίλησε για το πρώτο του πέρασμα στην Ευρώπη αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό, εξηγώντας ορισμένους λόγους για τους οποίους δεν κατάφερε να διακριθεί στον Ολυμπιακό
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ματ Χάουαρντ, ο οποίος έμεινε στον Πειραιά για λίγους μήνες, μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα για το πρώτου πέρασμα από την Αμερική στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος στους ερυθρόλευκους. Ο 23χρονος φόργουορντ πλέον ανήκε στην ομάδα της Ροάν. Στις δηλώσεις του εξήγησε ορισμένους από τους λόγους που δεν κατάφερε να διακριθεί στους Πρωταθλητές Ευρώπης.
Ο Ματ Χάουαρντ, σχολίασε: "Στην πρώτη μου χρονιά εκτός Αμερικής, πήγα σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Δεν ήξερα καν αν θα είμαι στη δωδεκάδα στον Ολυμπιακό. Από το ένα ματς στο άλλο, δεν ήξερες αν είχες τη δυνατότητα να παίξεις ή όχι.

Τη μία αγωνιζόσουν και την άλλη δεν έβαζες καν… φανέλα. Αυτό μου έκανε κακό ψυχολογικά, ήταν δύσκολο για μένα αυτό, καθώς είχα συνηθίσει αλλιώς, να παίζω πολύ. Επίσης, είχα και έναν τραυματισμό στο γόνατο, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να συγκριθώ με τους υπόλοιπους παίκτες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου