ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Oι διαφορες των δυο Προεδρων

 Oι διαφορες των δυο Προεδρων

26/11/2012

 Η σοφη παροιμια λεει...Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας...και εχει απολυτο δικιο οποιος την ανακαλυψε.

Ο ενας προεδρος δηλωνει δυσαρεστημενος απο την ισοπαλια στην Τουμπα με τον πουθενα Μπαοκ σε ενα αδιαφορο ματς στην τελικη αναλυση γιατι ακομα και να το εχανε ο Ολυμπιακος , το Πρωταθλημα δεν χανεται και το γνωριζουν ολοι...αππλα ηταν θεμα γοητρου και...συνηθειας τα τελευταια...δεκα χρονια να φευγει με το τριποντο ο Θρυλος απο την Τουμπα.Και ο αλλος παραγοντας εχει ως εξης...αντι για 4-1 η 3-0 χαλλλαρα...εληξε ενα ματσακι και οχι ντερμπυ οπως τυπικα χαρακτηριζεται 1-1 με μια φαση αδρανειας της αμυνας του Ολυμπιακου και της πολυ καλης σεντρα αλλα και το ωραιο τελειωμα του Αθανασιαδη (γιατι εμεις τα λεμε ολα, δεν ειμαστε μαου-μαου) εληξε λοιπον 1-1 και κατι τρεχει στα...γυφτικα..

Και ο αλλος προεδρος?  Αστα να πανε...μια απο τα ιδια...με την νοοτροπια του...μπαοκ.

Σας παει γαντι...σας ταιριαζει οσο δεν μπορειτε να φανταστειτε....

Αμα ξεκινας ετσι την ιδιοκτησια και το αρχηγιλικι Ιβαν...αστα να πανε...

Πανηγυριζει με την ισοπαλια στην Τουμπα και ταζει και...πριμ...τι να σας πω? μαλλον τοχει η μοιρα σας μπαοκια μου...ακομα και το αεκακι εχει πιο πολλα πρωταθληματα απο σας και καλυτερη ιστορια...πως θα το κανουμε? εσεις παντα θα βολλλευεστε να νικατε η να φερνετε ισοπαλια στην Τουμπα στο παιχνιδι της χρονιας για την Θεσσαλονικη... Να προσευχεστε  στον νυσταλεο και ανετοιμο Φουστερ που δεν σας τελειωσε και στον Αμπντουν που εχασε την ευκαρια...ας μην πουμε για τις υπολοιπες ευκαιριες γιατι κατανταει αηδια το πραγμα...αντε γεια και φετος...

Δειτε και στα ρεπορταζ την διαφορα της νοοτροπιας των δυο προεδρων... 

Μήνυμα δυσαρέσκειας από Μαρινάκη 

26/11/2012

Μήνυμα δυσαρέσκειας από Μαρινάκη
Ενοχλημένος από την ισοπαλία και την εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι (1-1) με τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν δυσαρεστημένος από το «Χ» και έστειλε αυστηρό μήνυμα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αποστολή, αφού στόχος των Πειραιωτών ήταν η νίκη με την οποία θα έφταναν τη διαφορά στο +11 και θα «αγκάλιαζαν» το φετινό πρωτάθλημα.

«Ενα παιχνίδι που έπρεπε να έχει τελειώσει 4-0 και 5-0, στο τέλος έγινε 1-1. Περίμενα τους παίκτες πιο σοβαρούς, να τα "τελειώνουν" αυτά τα παιχνίδια. Να μην είναι σοβαροί μόνο στα θέματα των συμβολαίων τους», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του κ. Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι με τις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει ευρύ σκορ και να απαντήσει σε όσους αμφισβητούν τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα, αν και η διαφορά μέσα στο γήπεδο ήταν εμφανής.

Στην ΠΑΕ δικαιολογούν την κούραση, όμως δεν μπορούν να πιστέψουν την έλλειψη σοβαρότητας που εμφάνισε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί, άλλωστε, και με τον Άρη.

Επίσης, η ατάκα για τα συμβόλαια δεν είναι τυχαία, αφού είναι σε εκκρεμότητα οι περιπτώσεις των Τοροσίδη, Τζεμπούρ και Χολέμπας. Ο πρώτος ήταν στη φάση της ισοφάρισης και πολλοί σκέφτονται ότι αυτόν αφορούσε κυρίως η μπηχτή. Ίσως, όμως, δεν είναι ο μοναδικός.

Ίσως πάει και στου Ρέντη

Ανοιχτό είναι, μάλιστα, το ενδεχόμενο ο Μαρινάκης να επισκεφτεί τους παίκτες του Ολυμπιακού εντός της εβδομάδας για να τους μιλήσει με σκληρή γλώσσα. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα βρεθεί σήμερα ή την Τρίτη στου Ρέντη, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», όπου και θα απαιτήσει... εξιλέωση με αρκετά γκολ κόντρα στην Παναχαϊκή στο Κύπελλο την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το χθεσινό αποτέλεσμα δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος έκανε αλλαγή δύο από τους καλύτερους παίκτες της (Αμπντούν και Τζιμπούρ) ομάδας και αυτό είναι κάτι που προκάλεσε αρνητική εντύπωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Πατρινούς την προσεχή Τετάρτη (28/11, 20:30) στο «Καραϊσκάκη» και η ρεβάνς έχει οριστεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης ο Ρόι Κάρολ αισθάνθηκε αδιαθεσία και στην ανάπαυλα έκανε εμετό! Παρόλα αυτά, κατάφερε να βγάλει όλο το ματς. Από εκεί και πέρα, θα φανεί αν ο Ζαρντίμ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιμπαγάσα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από το χθεσινό ματς στην Τούμπα.

Ανακοίνωσε πριμ ο Σαββίδης 

25/11/2012

Ανακοίνωσε πριμ ο Σαββίδης 
Ενθουσιασμένος από την ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας (και) μετά το τέλος του παιχνιδιού για να ανακοινώσει πριμ για το θετικό αποτέλεσμα (1-1) του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Δεν θα είναι το πριμ που θα παίρνατε αν νικούσαμε», ήταν μια από τις ατάκες του. Πριν το ματς είχε κατέβει ξανά στα αποδυτήρια, συνοδευμένος από τον Ζήση Βρύζα και τον Γκερμάν Τσιστιακόφ. Δεν αποκλείεται, δε, ο 53χρονος επιχειρηματίας να προχωρήσει σε δημόσια τοποθέτηση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου