ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα ο Καραγκούνης

Ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα ο Καραγκούνης

Στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα ανέβει μέσα στις επόμενες ημέρες ο 18χρονος αριστερός μπακ, Βασίλης Καραγκούνης, ο οποίος έχει κάνει καλές εμφανίσεις με την Νέων.
Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε από την Ουντινέζε τον 18χρονο (18/1/1994) ακραίο μπακ, Βασίλη Καραγκούνη, επενδύοντας στο ταλέντο, στις ικανότητες και στην προοπτική εξέλιξης του.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδωσε το "παρών" στην προετοιμασία των ερυθρολεύκων υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε πως θα ήταν καλύτερο το να συνεχίσει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στην οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League ομάδων Κ-20.

Όπως φαίνεται, όμως, θα δούμε πολύ σύντομα και πάλι τον Βασίλη Καραγκούνη να προπονείται με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δείχνουν να έχουν πάρει απόφαση να επιβραβεύσουν την προσπάθεια του 18χρονου ακραίου οπισθοφύλακα, προβιβάζοντας τον στην πρώτη ομάδα.

Ο Βασίλης Καραγκούνης είναι αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στα αριστερά, όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να του δώσει ευκαιρίες.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου