ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

"Ηθικός αυτουργός για οτι συμβει ο Αλαφούζος"


"Ηθικός αυτουργός για οτι συμβει ο Αλαφούζος"

Σε επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός καυτηριάζει τις συνεχόμενες προκλητικές τοποθετήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, υποστηρίζοντας πως ο αυτός θα είναι ο ηθικός αυτουργός τυχόν επεισοδίων στην αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τον Παναθηναϊκό.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις συνεχείς τοποθετήσεις - προκλήσεις του Γιάννη Αλαφούζου εναντίον των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα. Οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως δεν συμμετέχουν συνειδητά στις προκλήσεις του κ. Αλαφούζου προκειμένου να μην οξύνουν τα πνεύματα που μπορεί να οδηγήσουν στην δημιουργία τεταμένου κλίματος και επεισοδίων.
Παράλληλα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καλούν τον ηγέτη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" να αναλογιστεί τις ευθύνες του και τον υποδεικνύουν ως τον ηθικό αυτουργό τυχόν επεισοδίων στο ντέρμπι "αιωνίων" που επίκειται την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις δηλώσεις και τις θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ’ ουδενί  στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεων του.

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος,  ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου