ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ξευτιλιστε το σκουπιδι και την ομαδα του

Ξευτιλιστε το σκουπιδι και την ομαδα του

28/11/2012
Στην φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνει ο Ολυμπιακός, έχοντας ως πρώτο αντίπαλο την Παναχαϊκή, την οποία και θα υποδεχτεί απόψε (20:30, OTEsports1) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα υπάρξει και ρεβάνς στη Πάτρα (19/12)
Σημερα κυριε Κουγια θα νοιωσεις οτι εχουν νοιωσει ολοι οσοι εχουν χαλασει το στομα τους με ...σκουπιδια για την μεγαλυτερη και ενδοξοτερη ομαδα της Ελλαδας, τον Ολυμπιακο.

Εισαι τοσο μικροψυχος και γλειωδης οχι μονο για τους οπαδους του Ολυμπιακου αλλα και για ολοκλρο το Πανελληνιο, με ολα οσα εχεο ακνει σαν δικηγορος , με τις προσωπικες σου αηδιες και τις ψευτολυποθυμιες σου στα καναλια , τις τακουνιες της γυναικας σου και βεβαια τα σχολια σου για τον 16χρονο θανοντα Αλεξη Γρηγοροπουλο.Αν θυμαμαι τοτε ολοι εγραφαν ...Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ....τι να πω? μονο που αναγκαζομαι να γραψω για σενα ειλικρινα αηδιαζω...αλλα βλεπεις δεν γινεται αλλιως...και ξερεις εσυ ε?

Μιας και εισαι και δικομανης και εχεις μυνησει ολη την Ελλαδε μην ξεχασεις να μυνησεις και μενα για την αποψη μου για σενα.

Και κατι ακομα , επειδη εχω και πληροφοριες οτι αποψε θα βρεθεις στο Καραισκακη κανονισε να δημιουργησεις επεισοδια ετσι ξερεις εσυ απο αυτα...ξευτολυποθυμιες, με χτυπησαν στην φυσουνα και τετοια...Αναρωτιεμαι ομως, εσυ δεν εισαι τιμωρημενος να μην ξαναμπεις σε γηπεδο για ενα χρονο? πως θα εθεις στο Καραισκακη? δεν απαγορευεται για αυτους που εχουν τιμωρηθει?
Αλλα τι ρωταω ε? ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δειξεις το κομπλεξισμο σου για τον Ολυμπιακο και να γραφουν ολοι για σενα αυριο...Δεν πειραζει, αμα θελεις ελα σιγουρο ειναι πως ο κοσμος του Ολυμπιακου θα σε ...περιποιηθει καταληλως .

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου