ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ερχεται στο Καραισκακη παρα την τιμωρια σε βαρος του για να δημιουργησει θεμα...

 Ερχεται στο Καραισκακη παρα την τιμωρια σε βαρος του για να δημιουργησει θεμα...

28/11/2012 

 Συνεντευξη στο www.sportdog.gr/ εδωσε ο Κουγιας και δηλωνει ευθαρσως οτι κανεις δεν απαγορευει στον Κουγια να παει στο γηπεδο λες και αυτος ειναι η ανωτατη αρχη η ο Θεος Κουγιας καλυτερα και κανεις δεν μπορει να τον κρινει ουτε να τον εμποδισει, οπως αντιλαμβανεστε ερχεται για να δημιουργησει θεμα και αναταραχη οπως κανει παντα, ετοιμαστειτε για ψευτολυποθυμιες καραγκιοζιλικια και διαφορες αηδιες που κανει παντα.

Διαβαστε την συνεντευξη του στο  www.sportdog.gr/

"Δυνατή 11άδα ο Ολυμπιακός, με εντολή διοίκησης" 

28/11/2012

"Δυνατή 11άδα ο Ολυμπιακός, με εντολή διοίκησης"

Ο Αλέξης Κούγιας ετοιμάζεται για την επίσκεψή του στο Καραϊσκάκη και με συνέντευξη στον σκύλο ταράσσει και πάλι τα ύδατα... Τι αποκαλύπτει για τον Γιάννη Αλαφούζο και το σχέδιο της νέας Λίγκας.
Χείμαρρος στη συνέντευξή του στον Sportdog ήταν ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή το αποψινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Ο ισχυρός άνδρας της πατρινής ομάδας μίλησε ακόμα για τις διεργασίες που γίνονται για την προοπτική δημιουργίας μίας νέας λίγκας, τη χθεσινή ραδιοφωνική κόντρα με τον Γιάννη Μώραλη, αλλά και την υποδοχή που περιμένει από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον σκύλο που, πραγματικά, αξίζουν της προσοχής σας...

"Δυνατή 11άδα ο Ολυμπιακός, με εντολή διοίκησης" 

Είναι οριστικό ότι θα πάτε στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ; Υπάρχει κάποιο κόλλημα λόγω παλιότερης τιμωρίας;

"Πάντοτε πηγαίνω στο γήπεδο, είναι αδιανόητο να μην πάω σε παιχνίδι της Παναχαϊκής. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, από κάθε άποψη, δεν θα αφήσω την ομάδα μου χωρίς να είμαι μαζί της. Δεν μπορεί κανείς να απαγορέψει στον δικηγόρο Κούγια να πηγαίνει σε όποιο γήπεδο θέλει. Είναι μεγάλη ευκαιρία σήμερα, πάντως, να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα πόσο άδικο ήταν στα πλει οφ του περασμένου καλοκαιριού να προβιβαστεί στη Σούπερ Λίγκα, με αποφάσεις της διαιτησίας, μία ομάδα του χωριού όπως είναι ο Πλατανίας, και όχι η Παναχαϊκή. Είμαστε μία ομάδα με νέα παιδιά, που διψούν να δείξουν ότι αξίζουν. Έχουμε απέναντί μας την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, βέβαια, αυτή είναι η αλήθεια. Από ό, τι ξέρω, μάλιστα, ο κύριος Ζαρντίμ, κατ' εντόλη διοικήσεως, θα έχει ισχυρή 11άδα στο γήπεδο".

Θα καθίσετε στα επίσημα του γηπέδου. Φοβάστε τυχόν αποδοκιμασίες κ.λπ;
"Είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν οργανωμένες αποδοκιμασίες στο γήπεδο, σήμερα. Τις ίδιες είχα αντιμετωπίσει και με τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη, όταν είχαμε παίξει παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τότε, μάλιστα τους είχαμε αποκλείσει παρά τις προκλητικές διαιτησίες εις βάρος μας. Όλες οι ομάδες και οι οργανωμένοι οπαδοί τους, κάθε Κυριακή όπου και να πηγαίνει η Παναχαϊκή, δημιουργούν επεισόδια. Από τις νόμιμες κασέτες προκύπτει πως συγκεκριμένα άτομα οργάνωναν επεισόδια σε βάρος μας. Ο Τσακογιάννης, για παράδειγμα και ο Κουντούρης, μετά από συνεννόηση με τον Μαρινάκη, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να πάρω τον γιό μου ή τη σχέση μου σε αυτό το ματς".

Αγωνιστικά πώς περιμένετε το παιχνίδι; Μπορεί η Παναχαϊκή να κοντράρει τον Ολυμπιακό;
"Από κάποιες ομάδες που παίζουν φέτος στο πρωτάθλημα και απαρτίζονται από παιδάκια, αφού αυτό το σύστημα διάλεξε η Σούπερ Λίγκα για να μην υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που δεν είναι δορυφόροι του Ολυμπιακού (όπως η Παναχαϊκή, ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης), απομονώθηκαν για διαφορετικούς λόγους στη Φούτμπολ Λίγκα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν από την 11άδα μας ποδοσφαιριστές όπως ο Ολίσε και ο Ντιόγκο, αλλά έχουμε ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα. Αυτό μας ενδιαφέρει".

"Το εγχείρημα είναι υπαρκτό και ενοχλεί"

Για το θέμα με τη νέα λίγκα έχετε να συμπληρώσετε κάτι καινούργιο; Διαβάζουμε σήμερα ρεπορτάζ για συγκεκριμένες δυσκολίες για ένα τέτοιο εγχείρημα.
"Ο τρόπος και μόνο που αντέδρασε το σύστημα και οι κοντυλοφόροι του σε αυτή την προοπτική, από μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας και αλλά και συγκεκριμένους παράγοντες που εξυπηρετούν συμφέροντα, δείχνουν πως το εγχείρημα είναι υπαρκτό και ενοχλεί. Υπάρχουν ακόμα και ολοσέλιδες αναφορές σήμερα σε εφημερίδες, μόνο και μόνο για να δείξουν πως είναι νομιμόφρονες με το σύστημα. Αυτό το περίμενα μόνο από τον Χελάκη, που αντιμετωπίζει νομικά και οικονομικά προβλήματα και έχει σύνδεση με τον Τσακογιάννη και την παρέα του".

Έχετε μιλήσει σχετικά με τον Αλαφούζο ή με την πλευρά του Σαββίδη;
"Βεβαίως έχουμε μιλήσει με τον κύριο Αλαφούζο. Μάλιστα, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα μεγάλες και ιστορικές ομάδες που είναι συνομιλητές μας και ας εμφανίστηκε ο Μώραλης χθες να λέει ότι έχει μιλήσει με όλους και δεν έχουν σχέση. Όλοι καταλαβαίνουν πως αυτό που ονομάζουν Σούπερ Λίγκα δεν είναι βιτρίνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ένα οικοδόμημα για το οποίο θα πρέπει να ντρέπονται. Αλλά κάποια αρχιλαμόγια παράγοντες που κρύβονται για να μην τους συλλάβει η εφορία, επιβιώνουν μέσα από αυτό το σύστημα. Οι τοπικές κοινωνίες, όμως, τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Γιατί έχουν σιχαθεί την μία Κυριακή να βλέπουν τις ομάδες να κερδίζουν εκτός έδρας 3-0 και την επόμενη να χάνουν με το ίδιο σκορ στην έδρα τους".

"Θα έκλεινε ραντεβού με τη γραμματέα μου ο Μώραλης"

Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για όσα έγιναν χθες με τον Γιάννη Μώραλη, την κόντρα που δημιουργήθηκε;
"Αν δεν ήταν πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκας, δεν θα είχαμε καμία συνομιλία με αυτόν τον άνθρωπο. Θα έκλεινε ραντεβού με τη γραμματέα μου για να μιλήσει μαζί μου, κι αυτό θα γινόταν μετά από έναν μήνα. Αυτός όμως είναι πρόεδρος της Λίγκας, κάτι που δείχνει πόσο χαμηλά βρίσκεται η διοργανώτρια αρχή, το υπόβαθρό της. Με αντιπρόεδρο μάλιστα τον Μποροβήλο. Αλλά φαίνεται πως ο Δημάτος, ο Πανούτσος, ο Καρπετόπουλος και ο Χελάκης τα έχουν διαγράψει από τον εγκέφαλο τους".

Πριν κλείσουμε, θέλω να ρωτήσω για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, την Κυριακή, στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό. Κι εκεί, λογικά, δεν θα τύχετε της καλύτερης αντιμετώπισης.
"Κοιτάξτε, το ποδόσφαιρο δεν είναι επιβίωση για εμένα, αλλά η προσωπική μου ισορροπία και ευθύνη προς την τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, την Πάτρα. Για αυτό δεν πρόκειται να φοβηθώ, να κάνω πίσω. Και στον Βόλο θα πάω κανονικά, αν και ξέρω πως ο στρατός από "παιδάκια" του Μπέου, θα με βρίζουν κ.λπ. Μία συνηθισμένη, αντιαισθητική εικόνα, που αντιμετωπίζω παντού στα εκτός έδρας παιχνίδια. Λογικά τα ίδια θα γίνουν στην Καβάλα ή συνέβαιναν παλιότερα όταν οι ομάδες μου έπαιζαν εναντίον του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου κ.λπ. Ομάδες που αν εφαρμοζόταν οι νόμοι θα ήταν στα τοπικά πρωταθλήματα. Νομίζω πως δεν υπάρχει υγιής φίλαθλος που να διαφωνεί με όσα λέω".
Συντάκτης: Γιώργος Κτενάς.
www.sportdog.gr/


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου