ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

30/11/2012

«Να δίνουμε πάντα το 100% των δυνατοτήτων μας» 

29/11/2012

«Να δίνουμε πάντα το 100% των δυνατοτήτων μας» 
Την αισιοδοξία του πως αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές του μπορεί να πάρει την νίκη κόντρα στη Βέροια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Παναγιώτης Γλύκος

Ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως στόχος τους είναι η μέγιστη συγκομιδή βαθμών και για αυτό θέλουν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο πριμ, δηλώνοντας πως η κίνηση του μεγαλομετόχου ήταν για να ανταμειφθεί προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΠΑΟΚ στη μπουτίκ της Τούμπας:

Για την υποστήριξη του κόσμου:
«Η παρουσία τους εδώ είναι μία απόδειξη της αγάπης τους για μας. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας και το έδειξε για μία ακόμη φορά την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για αυτό και εμείς πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς, να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίζουμε και αν δεν έρθει η νίκη, να ξέρουμε ότι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας» .

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια:
«Στόχος μας είναι η μέγιστη συγκομιδή βαθμών. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς και να κοιτάζουμε την βαθμολογική μας συγκομιδή. Πολλές φορές γίνεται να έχεις καλή απόδοση χωρίς να κερδίσεις, αλλά όπως και να το κάνουμε μετράνε πάντα τ' αποτελέσματα και οι βαθμοί. Ασφαλώς και θέλουμε να κερδίσουμε στην Βέροια και νομίζω ότι αν εμφανιστούμε όπως μπορούμε θα τα καταφέρουμε. Μετά τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, σε γενικές γραμμές είμαστε καλά αγωνιστικά και είμαι αισιόδοξος για την έκβαση του παιχνιδιού ».

Για το πριμ μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό:
«Το πριμ, δόθηκε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και δεν έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα, το 1-1. Παρ' ότι χάναμε μέχρι το 87' δεν τα παρατήσαμε, προσπαθήσαμε ως το τέλος και ισοφαρίσαμε. Για αυτό φαντάζομαι ότι έγινε η κίνηση από τον μεγαλομέτοχο μας».

Οι ενστάσεις και οι… εντάσεις 

29/11/2012

Οι ενστάσεις και οι… εντάσεις
Νέο πρόσωπο για να συμμετάσχει στη διοίκηση πρωτοδικείου ψάχνουν στον Άρη. Μετά την άρνηση των Αλέκου Κατσιαούνη, Παναγιώτη Στεφανίδη και Σταύρου Λαμπριάκου και με την «Κοινωνία Μελών Άρη» να έχει ενστάσεις για την επιλογή του Σπύρου Χριστοφορίδη πρέπει να βρεθεί το συντομότερο δυνατό λύση και να σχηματιστεί διοίκηση.

Η αίτηση για τη νέα διοίκηση πρέπει να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα στο Πρωτοδικείο αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί και το πέμπτο άτομο που χρειάζεται. Στην πολύωρη σύσκεψη, στην οποία δεν έλειπαν οι μικροεντάσεις, που έγινε αργά χθες το βράδυ δεν είχαμε κάποιο νεότερο αναφορικά με το νέο μέλος με την «ΚΜΑ» να κάνει ήδη κρούσεις από νωρίς το πρωί.

Δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο ο ΠΑΣ 

29/11/2012

Δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο ο ΠΑΣ
Μια καλή ευκαιρία να δείξει ο ΠΑΣ Γιάννινα το κοινωνικό του πρόσωπο και οι φίλοι της ομάδας την ανθρωπιά του είναι ο αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσής της, οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια στήριξης του έργου του τοπικού δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η συλλογή θα γίνει σε ειδικούς κάδους έξω από το γήπεδο των Ζωσιμάδων και συγκεκριμένα στην είσοδο των θυρών 3 και 4.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συμμετέχει ενεργά στην εξαιρετική ενέργεια TOY ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για την συγκέντρωση ειδών διατροφής με μακρά ημερομηνία λήξεως καθώς και ειδών ατομικής υγιεινής και χαρτικών, τοποθετώντας ειδικούς κάδους στις Θύρες 3 και 4 του σταδίου των Ζωσιμάδων, και σήμερα 29/11/2012, που θα πραγματοποιηθεί η ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανσερραϊκό.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλεί όλους τους φιλάθλους να ανταποκριθούν σε αυτήν την πράγματι αξιέπαινη και αξιόλογη προσπάθεια που αξίζει την στήριξη όλων μας.

Ακόμη και μια μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

«Υπεύθυνος για ό,τι συμβεί ο Αλαφούζος» 

29/11/2012

«Υπεύθυνος για ό,τι συμβεί ο Αλαφούζος» 
Για αυξανόμενη ένταση που δημιουργείται από τις τακτικές δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου κάνει λόγο ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτήν τονίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» συνειδητά δεν απαντούν προκειμένου να μην συμβάλουν στη διατήρηση τέτοιου κλίματος, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως θα θεωρήσουν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού υπεύθυνο και ηθικό αυτουργό για τυχόν επεισόδια στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ’ ουδενί στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεων του.

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός».

Σε συζητήσεις με Αλκαράθ ο Άρης 

29/11/2012

Σε συζητήσεις με Αλκαράθ ο Άρης
Κοντά στον αντικαταστάτη των Πασσιαλή-Μπουγιουκλή βρίσκεται η διοίκηση του Άρη.

Ο Λούκας Αλκαράθ φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «κίτρινους» και αν όλα εξελιχθούν ομαλά αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάτσει στον πάγκο πολλών ομάδων της πατρίδας του (Ουέλβα, Ρασινγκ, Μούρθια, Κόρδοβα), ενώ την περσινή σεζόν βρίσκονταν στην Αλμερία.

Ο 46χρονος προπονητής, ο οποίος είναι ελεύθερος από τον περασμένο Απρίλιο, σε πρώτη φάση εμφανίζεται θετικός να αναλάβει άμεσα τον Άρη, ωστόσο η εξεύρεση της χρυσής τομή σχετικά με τις απολαβές του αναμένεται να αποτελέσει το κλειδί της συμφωνίας.

Eλπίδες για Φούντα 

29/11/2012

Eλπίδες για Φούντα
Ευχάριστα ήταν τα νέα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ για τον Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Ταξιάρχη Φούντα να ολοκληρώνει μέρος του προγράμματος και να αυξάνει τις πιθανότητές του να μπορέσει να δώσει το «παρών» στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νεαρός μέσος φαίνεται πως αφήνει πίσω το πρόβλημα τραυματισμού του και όλα δείχνουν ότι τελικά θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας κόντρα στους Ηπειρώτες.

Αντίθετα, ο Θωμάς Τσίτας ακολούθησε για άλλη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και η παρουσία του στο ματς της Δευτέρας είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Εξάλλου βέβαιες είναι και οι απουσίες του Παναγιώτης Λαγού και του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, οι οποίοι έμειναν για άλλη μια μέρα εκτός προπονήσεων κι έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

«Καλύτερα στον… πάγκο!» 

29/11/2012

«Καλύτερα στον… πάγκο!»
Περισσότερο φαίνεται να απολαμβάνει την προπονητική από την αγωνιστική δράση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου μόλις έξι μήνες αφ’ ότου κρέμασε τα γάντια του, ο Ελευθερόπουλος τόνισε ότι το πέρασμα από το τέρμα στον… πάγκο ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φανταζόταν.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι το να παίζω δεν θα μου άρεσε τόσο όσο το να προπονώ. Σαν ποδοσφαιριστής λάτρευα αυτό που έκανα και θεωρούσα ότι, όταν τελείωνε αυτό, δεν θα έβρισκα ποτέ να κάνω κάτι αντάξιό του. Η προπονητική, ωστόσο, είναι ακόμη καλύτερη. Ένα αθλητής πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς, αλλά υπάρχει και ένα τέλος σε όσα μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις. Στην προπονητική όμως δεν υπάρχουν όρια στους στόχους. Παρά το γεγονός ότι η καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής τελείωσε την περσινή σεζόν, μου φαίνεται πολύ μακρινό παρελθόν. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα», τόνισε αρχικά ο Ελευθερόπουλος.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, παρά την πολύ καλή πορεία των Νεοσμυρνιωτών, οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Superleague, τόνισε ότι στόχος είναι η παραμονή, δεδομένων των άσχημων οικονομικών συγκυριών της Ελλάδας: «Η βιωσιμότητα του συλλόγου είναι αυτό που προέχει. Στόχος μας είναι η παραμονή προκειμένου ο Πανιώνιος να μην αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα. Η φιλοσοφία μου ως άνθρωπος είναι να κάνω μικρά βήματα και να επικεντρώνομαι στους στόχους μου και όχι στα όνειρά μου. Προς το παρόν τα όνειρά μου μπορούν να περιμένουν».

Και τώρα… Πλατανιάς 

29/11/2012

Και τώρα… Πλατανιάς
Την προετοιμασία του για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός.

Τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του ο Ζαρντίμ καθώς με εξαίρεση τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, κανένας ποδοσφαιριστής του δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Όσοι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν κόντρα στην Παναχαϊκή στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη.

Σε ό,τι αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, η κατάστασή εξελίσσεται ιδιαίτερα θετικά και ο ιδιαίτερα άτυχος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Χωρίς οπαδούς στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός 

29/11/2012

Χωρίς οπαδούς στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός 
Δεν θα έχει τη στήριξη των φίλων του ο Παναθηναϊκός στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο (2/11, 19:30), καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι» δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους «πρασίνους».

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 19:30, αλλά και τις ώρες διάθεσής τους.

Η προπώληση θα ξεκινήσει το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 14:00.
Την Κυριακή, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 εώς και την έναρξη του αγώνα.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, θα είναι ανοικτό την Κυριακή, από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι, όπως προσέλθουν στα εκδοτήρια με την κάρτα φιλάθλου τους όσο το δυνατόν νωρίτερα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν την Κυριακή στις 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ / Παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 4-7: 15 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 10 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 15 ευρώ
Θύρα 8: 15 ευρώ
VVIP: 100 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 50 ευρώ
Εισιτήρια της μαθητικής κερκίδας (θύρα 1), από ειδικό ταμείο στην οδό Σοφούλη.
Εισιτήρια για τη θύρα 3 από ειδικό ταμείο στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα.

«Γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ» 

29/11/2012

«Γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ»
Στην κυκλοφορία τέθηκαν σήμερα τα εισιτήρια για όσους φίλους του ΠΑΟΚ θέλουν να ενισχύουν την ομάδας τους στην εκτός έδρας με την Βέροια για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πρόσφατα εκεί βρέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, έτσι πρέπει να γίνει και με εμάς», δήλωσε το μέλος του ΔΣ, Σπύρος Μηλιωρίδης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.


Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από σήμερα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, μέχρι και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο της Τούμπας για τη διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Βέροιας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 (17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Το εκδοτήριο στο γήπεδο της Τούμπας θα λειτουργεί από τις 09:00 μέχρι και τις 17:00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20€.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο και η αγορά του θα γίνεται μόνο μετά από επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Για τις τιμές των εισιτηρίων στο ματς με την Βέροια που φτάνουν τα 20 ευρώ αλλά και την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη πόλη της Ημαθίας αναφέρθηκε στον Sport 103 το μέλος της διοίκησης του "Δικεφάλου", Σπύρος Μηλιωρίδης. Συγκεκριμένα είπε:

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σπύρος Μηλιωρίδης στο “Sport 103 fm”:

«Ηταν ένα λάθος από την ΠΑΕ Βέροια αλλά δεν αλλάζει αυτό γιατί υπάρχει το θέμα της Εφορίας. Αυτοί λένε πως είναι τρεις μέρες δουλειά για να αλλάξουν οι τιμές των εισιτηρίων. Έχουμε κι άλλα παραδείγματα για τις τιμές των εισιτηρίων όταν παίζουν ομάδες με τον ΠΑΟΚ... Όπως η περίπτωση της Ξάνθης ή η περίπτωση της Καβάλας που έβαζαν τη μέγιστη τιμή που θα μπορούσαν να βάλουν.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Υπάρχει ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο και στους γύρω νομούς. Δεν θα υπάρχει μορφή οργανωμένης μετακίνησης, θα είναι μεμονωμένη. Πρόσφατα εκεί βρέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, έτσι πρέπει να γίνει και με εμάς».

«Είμαι δεμένος με τον Πανιώνιο» 

29/11/2012

«Είμαι δεμένος με τον Πανιώνιο» 
Δικαιωμένος που βρίσκεται στον Πανιώνιο για δεύτερη φορά στην καριέρα του και η ομάδα πάει τόσο καλά, εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο επιθετικός του «Ιστορικού» υποστήριξε ότι η μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου στη Σούπερ Λίγκα είναι άκρως ικανοποιητική, ενώ για το αν σκέφτεται να φύγει, ήταν ξεκάθαρος: «Χαίρομαι να παίζω ποδόσφαιρο εδώ».

«Η αγάπη των φιλάθλων μας, μας κρατάει όρθιους σε κάθε δυσκολία», τόνισε για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Αραβίδης στην ιστοσελίδα της Superleague:

Έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το φετινό πρωτάθλημα;
«Στο φετινό πρωτάθλημα νομίζω πως βλέπουμε ομάδες που κάνουν ό,τι καλύτερο βασισμένες μετά από χρόνια σε Έλληνες παίκτες. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έχουμε δει και αρκετά νέα παιδιά να χουν πολύ χρόνο συμμετοχής ακόμα και από ομάδες που δεν το συνηθίζουν. Είναι θετικό και είναι κάτι που έλλειπε…»

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα παρουσία σας;
«Η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας μου, είναι άκρως ικανοποιητική. Από κει και έπειτα όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και πολλά περισσότερα να δώσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας.»

Ποιος ήταν ο στόχος που θέσατε ως ομάδα στην αρχή της σεζόν;
«Ο στόχος που είχαμε και που ακόμα έχουμε, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι τεράστια και η βελτίωσή μας θεαματική, κάτι που μας οδηγεί στον στόχο που παραμένει σημαντικός για την βιωσιμότητα της ομάδας.»

Μήπως έχει διαφοροποιηθεί μετά από τα θετικά αποτελέσματα;
«Μετά από τα θετικά αποτελέσματα, φροντίζουμε να κάνουμε σταθερά βήματα ώστε να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο βάσει των δυνατοτήτων μας και βάσει όσων ο προπονητής μας ζητάει. Εφόσον το πετύχουμε και έρθει κάτι καλύτερο, φυσικά όλοι μας θα χαρούμε.»

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το σημείο «κλειδί» για την φετινή σας εικόνα;
«Η φετινή μας εικόνα οφείλετε αφενός στην πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται από όλους μας, παίκτες-προπονητές, αφετέρου στο οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Αυτό μας δίνει χαρά και όρεξη για την δύσκολη συνέχεια.»

Τι πιστεύεις ότι δεν πήγε καλά στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και γνωρίσατε την ήττα;
«Στην Τρίπολη αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε την ατυχία να δεχθούμε γκολ πολύ νωρίς και το ημίχρονο να μας βρει να χάνουμε 2-0. Δεν παρατήσαμε τον αγώνα και παίξαμε αυτό που μπορούμε για 90λεπτα, πιστέψαμε στην ανατροπή και αν και δεν ήρθε, είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια.»

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις την απόφαση να αγωνιστείς για 2η φορά στον Πανιώνιο;
«Έχω επαναλάβει και παλαιοτέρα πως με τον Πανιώνιο είμαι δεμένος γιατί ουσιαστικά εδώ έκανα τα «βήματά» μου στην πρώτη κατηγορία. Ήταν εύκολη απόφαση λοιπόν, να έρθω στον Ιστορικό σύλλογο και είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος του».

Ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις ανάμεσα στην ομάδα του τότε (2006-2009) και του τώρα;
«Είναι δυο διαφορετικές ομάδες και δύο διαφορετικές εποχές... Τότε τα οικονομικά δεδομένα ήταν καλύτερα και πιστεύω πως αν ο σύλλογος τα είχε τώρα, με την δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς θα ήμασταν ακόμα καλύτερα.»

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και τη νέα χρονιά;
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αγωνιστικά από την ομάδα μου και από τον προπονητή μου. «Διασκεδάζω» κάθε προπόνηση και χαίρομαι να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, στην κυριολεξία ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο».

Επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Πως προετοιμάζεστε για αυτό το ματς;
«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολο. Εμείς όμως, όπως πάντα, θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και ελπίζω σε νίκη της ομάδας μου.»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ομάδας;
«Οι φίλοι της ομάδας είναι κοντά μας και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Η αγάπη τους για τον σύλλογο είναι δεδομένη και αυτό μας κρατάει όρθιους σε κάθε δυσκολία.»

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
«Βλέπω ταινίες και συζητάω με φίλους μου για ποδόσφαιρο.»

Ο σημαντικός αγώνας είναι στο γήπεδο 

29/11/2012

Ο σημαντικός αγώνας είναι στο γήπεδο
Περισσότερο και από τις διοικητικές εξελίξεις, μεγαλύτερη σημασία για τον Άρη έχει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για ν’ ανασάνει βαθμολογικά.

Επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» (1/12), με τους «κίτρινους» να περιμένουν τη στήριξη του κόσμου.

Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με τις αισθητά μειωμένες τιμές που ισχύουν από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο (1/12) στις 17:15 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε φέτος να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00), ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

Τώρα βλέπουν Κέρκυρα 

29/11/2012

Τώρα βλέπουν Κέρκυρα
Χωρίς να έχουν τα χρονικά περιθώρια να ξεκουραστούν, οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, μία μέρα μετά τη νίκη του επί του Πιερικού (2-0), ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Όσοι συμμετείχαν στον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου για περισσότερο από 45 λεπτά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι Βοιωτοί γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς μες τον Γιώργο Παράσχο να δίνει έμφαση στις ασκήσεις τόσο τεχνικής όσο και τακτικής.

Η ομάδα της Λιβαδειάς θα συνεχίσει αύριο το πρόγραμμά της και ο Έλληνας τεχνικός ελπίζει πως οι παίκτες του έχουν κρατήσει δυνάμεις και δε θα εμφανιστούν κουρασμένοι στο ματς της δέκατης τρίτης αγωνιστικής κόντρα στους Φαίακες.

Τα βλέμματα όλων στον Μαρκόφσκι 

29/11/2012

Τα βλέμματα όλων στον Μαρκόφσκι
Ό,τι περνάει από το χέρι τους κάνουν οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της Ξάνθης, προκειμένου ο Μάρκο Μαρκόφσκι να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σέρβος επιθετικός ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα και στην προπόνηση της Πέμπτης να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Πέμπτης, που έγινε υπό βροχή, ο Κωστένογλου έβαλε τους ποδοσφαιριστές του αρχικά να κάνουν ασκήσεις συναρμογής, ενώ, στη συνέχεια, τους χώρισε σε δύο γκρουπ, προκειμένου να δουλέψουν τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός από τον Μαρκόφσκι, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τόσο ο Ρικάρντο Ντάνι, όσο και ο Σάντος Γκλέισον.

Το «αντίο» των Μαρσεγέζων στον Πάνο… 

29/11/2012

Το «αντίο» των Μαρσεγέζων στον Πάνο…
Το μότο των οργανωμένων της λέει «ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρα στα δύσκολα».

Και στις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν για την οικογένεια των οπαδών της «Ένωσης» μετά το χαμό του άτυχου φίλου της καθ’ οδόν για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τα «αδέρφια» τους της Μαρσέιγ δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι.

Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τη Λιόν, λοιπόν, σήκωσαν πανό στο πέταλο, το οποίο με λατινικούς χαρακτήρες έγραφε «καλό ταξίδι, Πάνο».

«Καμπάνα» στον ΠΑΟΚ 

29/11/2012

«Καμπάνα» στον ΠΑΟΚ 
Με χρηματικό πρόστιμο 18.000 ευρώ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την συμπεριφορά των οπαδών του στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα.

Στα «ρηχά» ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα που είχαν κληθεί σε απολογία για τον ίδιο λόγο, ενώ ο Άρης υποχρεούται να πληρώσει 5.000 ευρώ.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α)ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων διακοσίων ευρώ.

Γ)ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ.

Και ο Πίτου μέσα 

29/11/2012

Και ο Πίτου μέσα 
Μπορεί να κλήθηκε σε απολογία όμως ο Πίτου Γκαρσία υπολογίζεται κανονικά από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ο Αργεντινός θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, όμως βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του έμπειρου προπονητή για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Ο Ατρόμητος θέλει να κάνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» είναι μια καλή ευκαιρία για να το πετύχει. Προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη. Ο μόνος που έμεινε εκτός αποστολής είναι ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Μάλιστα, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στην οποία συμπεριέλαβε και τον Φυτανίδη και τον Πίτου Γκαρσία, για τους οποίους έγινε πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα.

Την αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Αθανασίου, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο κάνοντας χαλάρωμα και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

«Γλυκάθηκε» πάλι η ΑΕΚ 

29/11/2012

«Γλυκάθηκε» πάλι η ΑΕΚ 
Το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής πίκρανε την ΑΕΚ.

Η εβδομάδα που ακολούθησε ωστόσο, αν μη τι άλλο είχε τη… γλύκα της για την «Ένωση».

Μετά τον Έβαλντ Λίνεν λοιπόν (που έκλεισε χθες τα 59 του χρόνια) στα Σπάτα επανεμφανίστηκαν τούρτες, αυτή τη φορά για τα γενέθλια του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Δυο απ’ αυτές τις έφερε ο ίδιος ο Έλληνας γκολκίπερ και την άλλη την είχε ετοιμάσει (χωρίς κεράκι-ερωτηματικό όπως στον Λίνεν, αλλά με έναν «άσο») το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα μέλη του, δε, επιβεβαίωσαν το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει (και είχε φανεί και από τη στήριξη στον Κωνσταντόπουλο μετά το λάθος που έκανε με τον Λεβαδειακό) τραγουδώντας το γνωστό στιχάκι, μετά τις ευχές για τα 34 χρόνια του.

Τα εισιτήρια του Βέροια-ΠΑΟΚ 

29/11/2012

Τα εισιτήρια του Βέροια-ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 17:15), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Βέροια - ΠΑΟΚ είναι οι εξής:

Εκδοτήρια Δημοτικού Γηπέδου Βέροιας : 09.00 - 17.00
Γραφεία Π.Α.Ε. Βέροια : 17.00 - 20.00».

«Όποιος έχει την μύγα…» 

29/11/2012

«Όποιος έχει την μύγα…» 
Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο για την δημιουργία έντασης και κλίματος πριν από το ντέρμπι των δύο ομάδων, η «πράσινη» ΠΑΕ, απάντησε. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τους «ερυθρόλευκους» να: «κοιτάξουν στον καθρέφτη πριν μιλήσουν για ηθική αυτουργία» ενώ χαρακτηρίζει την άμεση αντίδραση των Πειραιωτών, επιβεβαίωση της ρήσης «όποιος έχει την μύγα…».

Οι «πράσινοι» στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι είναι φύσει και θέσει θεματοφύλακες της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου, ενώ επισημαίνουν ότι όπως και σε όλα τα προηγούμενα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ θα φροντίσουν για την ομαλή διεξαγωγή αλλά και την προστασία της αποστολής της αντίπαλης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα αποστεί από τις θέσεις που με συνέπεια υποστηρίζει το τελευταίο διάστημα και τις οποίες, δυστυχώς, η ίδια η πραγματικότητα επιβεβαιώνει σχεδόν καθημερινά. Η εσπευσμένη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μήνυμα του προέδρου μας μπορεί μόνο να εκληφθεί ως επιβεβαίωση της λαϊκής ρήσης ότι "όποιος έχει τη μύγα...".

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι φύσει και θέσει θεματοφύλακας της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου και των αρχών του fair play. Άλλωστε, επανειλημμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ έχει επισημάνει σε δηλώσεις του ότι πράξεις μη σύννομες δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Όσοι ίσως βρίσκονται πίσω από σκάνδαλα στημένων αγώνων ή βάναυσες επιθέσεις σε φορείς του ποδοσφαίρου προς παραδειγματισμό καλό είναι να κοιτάξουν στον καθρέπτη πριν μιλήσουν για ηθική αυτουργία.

Δεν μπορεί να εγκαλούμαστε σήμερα εμείς για τη στάση μας, την οποία πληρώνουμε ακριβά ενώ είμαστε ο πρωτοπόρος Σύλλογος στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Η υγιής αντιπαλότητα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι μια ιστορία ξεχωριστή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους τους και είναι κρίμα που διοικητικές πρακτικές και εν γένει συμπεριφορές, αμαυρώνουν συστηματικά ένα γεγονός που θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή μάλιστα γίνεται λόγος και για τον προσεχή μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδό μας, απλά υπενθυμίζουμε ότι τόσο πέρσι, όσο και τα προηγούμενα χρόνια η αποστολή των φιλοξενούμενων προστατεύθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι το οποίο δεν ισχύει ακριβώς στην αντίστροφη περίπτωση.

Επιπρόσθετα, δεν μπορεί να μην σημειωθεί και η καθυστέρηση της πολιτείας να περαιώσει θέματα που "καίνε", όπως λόγου χάρη, τη διατήρηση σε εκκρεμότητα επί μακρόν σοβαρότατων συναφών υποθέσεων που απασχολούν τη δικαιοσύνη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η καθυστέρηση αυτή αυξάνει και επιτείνει την απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση όλων των υγιών φιλάθλων.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διευκρινίζει ότι δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και αυτονόητα θα εργαστεί προς την κατεύθυνση της διοργάνωσης ενός αγώνα με άριστη φιλοξενία, μακριά από κάθε είδους εκτροπή. Καλό θα είναι όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της διοργάνωσης του εν λόγω αγώνα να συμβάλλουν, ο καθένας με τη διάφανη τέλεση των οποιωνδήποτε καθηκόντων του προς τον ίδιο στόχο.

«Προτεραιότητά μας το πρωτάθλημα» 

29/11/2012

«Προτεραιότητά μας το πρωτάθλημα» 
Πρωταρχικός στόχος όλων όσων βρίσκονται στην Κέρκυρα είναι η καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, προκειμένου να έρθει η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά η καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο επιθετικός των Φαιάκων, Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Τύρναβο και για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει στην Κέρκυρα:

«Σίγουρα δεν μου έχει δοθεί πολύς χρόνο. Ωστόσο, περίμενα καιρό να πάρω αυτή την ευκαιρία. Δουλεύω σκληρά από την στιγμή που βρίσκομαι στην ομάδα, προκειμένου να είμαι έτοιμος για την στιγμή που θα με χρειαστεί ο προπονητής μου».

Για τους στόχους του ως παίκτης:

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής φαντάζεται το μέλλον του όσο πιο καλύτερο γίνεται. Εγώ για την ώρα σκέφτομαι σκαλί- σκαλί και πως θα μπορέσω να καθιερωθώ στην Κέρκυρα και μετά θα κοιτάξω για το κάτι παραπάνω».

Γι την πορεία των Φαιάκων στο πρωτάθλημα:

«Ξέραμε πως θα είναι πολύ δύσκολη η αρχή για εμάς, αφού έχουμε πολλά νέα παιδιά που ήρθαν από το πρωτάθλημα της Football League, με αποτέλεσμα στα πρώτα δύο παιχνίδια να ξεκινήσουμε με ήττες. Ωστόσο, από εκεί και πέρα δουλεύουμε πολύ σκληρά, ώστε να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα».

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει στο Κύπελλο η Κέρκυρα:

«Εμείς ως πρώτο στόχο έχουμε τη παραμονή μας στο πρωτάθλημα, αφού εκεί έχουμε ρίξει το περισσότερο το βάρος μας. Ωστόσο, αν μας δοθεί η ευκαιρία για κάτι καλό στο Κύπελλο τότε θα την εκμεταλλευτούμε».

«Όχι μόνο νίκη, αλλά και θέαμα» 

29/11/2012

«Όχι μόνο νίκη, αλλά και θέαμα» 
Την υποχρέωση του Ολυμπιακού πέρα από τη νίκη να επιζητεί και το θέαμα, ιδιαιτέρως όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του, επισήμανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μιλώντας μια μέρα μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής για το Κύπελλο, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στις επόμενες υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα κι Ευρώπη και τόνισε την διάθεσή του να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Έχουμε πει απ' την αρχή της περιόδου πως υπολογίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα η οποία έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις, πάρα πολλά παιχνίδια. Είναι μία ομάδα που παίζει πάντα για να κερδίζει. Οπότε έχουμε την υποχρέωση να παρουσιαζόμαστε πάντα καλοί. Επίσης θα υπάρχουν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Επομένως, στηριζόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι ήταν στη διάθεσή μας όποτε τους χρειαστήκαμε και ανταποκρίθηκαν σε ότι τους ζητήσαμε. Και αυτό είναι που προσπαθούμε πάντα να πετυχαίνουμε».

Για το αν θα δώσει ευκαιρίες και στην Σούπερ Λίγκα: «Ναι, σίγουρα. Ακόμη βρισκόμαστε στον πρώτο γύρο. Το πρωτάθλημα είχε πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Έχουμε το κύπελλο, έχουμε το Europa League. Επομένως, σίγουρα θα χρειαστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας. Σίγουρα θα πάρουν το χρόνο τους. Και εκείνοι περιμένουν την ευκαιρία για να δείξουν την ποιότητα και την αξία τους».

Για τη μη αποτελεσματικότητα στην επίθεση, όπως με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, είναι κάτι που μας απασχολεί. Για παράδειγμα στο παιχνίδι του κυπέλλου είχαμε 25 τελικές προσπάθειες, απ' τις οποίες μόλις πέντε ήταν στο στόχο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μία ομάδα η οποία επιθετικά δουλεύει έτσι, δηλαδή δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Όμως, πρέπει να δουλέψουμε στην αποτελεσματικότητα».

Για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά: «Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Σύμφωνα με το παράδειγμα και των υπόλοιπων αντιπάλων μας που έρχονται στο Καραϊσκάκη, θα προσπαθήσει να μας αντιμετωπίσει παίζοντας κυρίως αμυντικά. Φανταζόμαστε πως θα κλειστεί πίσω. Θα επιχειρήσει με αυτόν τον τρόπο να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλά σε ό,τι αφορά στην κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να βρούμε τρόπους να νικήσουμε αυτήν την ομάδα. Αλλά κυρίως να δώσουμε και ένα καλό θέαμα στους φιλάθλους μας».

Για το επόμενο δεκαήμερο συνολικά και τα ματς με Πλατανιά, Άρσεναλ και Παναθηναϊκό: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Οι βαθμοί που θα διεκδικήσουμε απέναντι στον Πλατανιά, είναι ίδιοι με αυτούς που θα διεκδικήσουμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επομένως, εμείς κοιτάζουμε το πρόγραμμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Πάντα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίζουμε, ώστε να μαζεύουμε πόντους για το στόχο μας».

«O άπορος ΠΑΟ δεν έχει λεφτά ούτε για ρεύμα» 

29/11/2012

«O άπορος ΠΑΟ δεν έχει λεφτά ούτε για ρεύμα»
Εκτενή αναφορά στο θέμα που προέκυψε για τον Παναθηναϊκό με το ΟΑΚΑ και τις ώρες διεξαγωγής των εντός έδρας παιχνιδιών του λόγω της… αδυναμίας του να πληρώσει για το ρεύμα που χρησιμοποιείται, έκανε το ειδησεογραφικό δίκτυο, «ESPN»!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, έγινε γνωστό ότι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οδήγησαν τη διοίκηση του Σταδίου να κοινοποιήσει επιστολή σε Super League, ΕΠΟ και Nova (που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού»» ζητώντας να μεταφερθούν τα ματς των «πράσινων» μεσημέρι.

Λόγω της συμμετοχή των «πρασίνων» στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και της κρίσιμης αναμέτρησης με την Τότεναμ, στις 6 Δεκεμβρίου στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», το «ESPN» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα.

Τόσο, μάλιστα, που είχε ακόμα και την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, ζητώντας τη μετάθεση των αγώνων του Παναθηναϊκού τις μεσημεριανές ώρες!

Συν τοις άλλοις, τονίζεται πως «το γεγονός πως η ομάδα πούλησε αρκετούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι προς εξοικονόμηση εσόδων, αντικατοπτρίζει την κατάσταση που επικρατεί και την αδυναμία του συλλόγου να φανεί συνεπείς στις οικονομικές της υποχρεώσεις».

Γίνεται, επίσης, αναφορά στη μετακόμιση που ετοιμάζει το «τριφύλλι» με την επιστροφή στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου «θα γλιτώσει περαιτέρω έξοδα ενοικίου, όπως αυτά που έχει για το ΟΑΚΑ».

Το κείμενο που έχει αναρτηθεί στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, πάντως, κλείνει με τρόπο που καθιστά σαφές στους αναγνώστες και τον κόσμο που δεν γνωρίζει τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό, ότι ο σύλλογος δεν διανύει ευχάριστες μέρες: «Διάολε. Καταλαβαίνεις τελικά ότι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, όταν δεν έχεις να πληρώσεις ούτε το ρεύμα που καις για τα παιχνίδια σου…».

Τα νεύρα του… Κουρέλλα! 

29/11/2012

Τα νεύρα του… Κουρέλλα! 
Ο Έβαλντ Λίνεν είναι ήρεμος άνθρωπος.

Δεν είναι όμως και κουφός.

Παρατηρώντας κάποιους από τους παίκτες του να αστειεύονται παραπάνω απ’ όσο θα περίμενε κανείς για ομάδα (και μάλιστα την ΑΕΚ) που είναι ουραγός, ο Γερμανός δεν έμεινε αμέτοχος.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι τα νεύρα του «κουρελιάζονται» όταν ακούει γέλια και πλάκες «λες και είμαστε πρώτοι», προχώρησε σε δοκιμή με… Κουρέλλα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συστάσεις του Έβαλντ Λίνεν για τον επαγγελματισμό των παικτών του συναγωνίζονται σε αριθμό εκείνες του αγωνιστικού κομματιού. Χωρίς να παραγνωρίζει λοιπόν ότι τα φαινόμενα ενθουσιασμού είναι αναπόφευκτα με τόσους νέους παίκτες, έχει παρατηρήσει πως η έκτασή τους είναι μεγαλύτερη απ’ αυτή που θα δικαιολογούσε η κάκιστη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Γι’ αυτό και στην ομιλία του την Πέμπτη δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως αυτό τον ενοχλεί. Αφού ανέλυσε επί μακρόν λοιπόν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (και τα λάθη που έγιναν κυρίως στη φάση του γκολ) ο Γερμανός τόνισε ότι «έχουμε πολλά γέλια και πλάκες στ’ αποδυτήρια». Και μπορεί να μη θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση, ωστόσο πέρασε με σαφήνεια το μήνυμά του λέγοντας πως «είμαι στο γραφείο μου, ακούω τα γέλια και νευριάζω».

Τα πρώτα μηνύματά του όμως, ο Λίνεν τα έδωσε και για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με δεδομένη λοιπόν την απουσία του τραυματία Λαγού και του τιμωρημένου Κορδέρο, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο τους ήταν η σκέψη που έδειξε να αντικαταστήσει τον πρώτο με τον Κουρέλλα.

Έναν παίκτη που είναι μεσοεπιθετικός μεν, ωστόσο διακρίνεται για την τακτική του προσήλωση και ήταν από τους λίγους που τα πήγαν καλά (αγωνιζόμενος σε αυτή τη θέση) στο φιλικό με την Καλλιθέα. Ένας ακόμα, δε, απ’ αυτούς που έπαιξαν στο «Ελ Πάσο», ο Αντώνης Ρίκκα, δοκιμάστηκε (ως αντικαταστάτης του Κορδέρο) στα χαφ.

Κατά τ’ άλλα, ο Λίνεν έδειξε διατεθειμένος να επαναφέρει τον Φουρτάδο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και να διατηρήσει τον Κατίδη στη θέση του σέντερ-φορ. Φανέρωσε όμως και κάποιες άλλες σκέψεις του για την ενδεκάδα, δοκιμάζοντας τον Γιάγκο -τόσο ως αμυντικό χαφ (αντί του Φέτση), όσο και ως στόπερ (αντί του Κουτρουμπή).

Κι επειδή η συμμετοχή του Φούντα δεν είναι βέβαιη, δούλεψε και το εναλλακτικό πλάνο για τη δεξιά πλευρά που θα προβλέπει συνεργασία του Βλάχου με τον Αρκούδα (με τον πρώτο ως μπακ και τον δεύτερο ως χαφ, ρόλους αντίθετους απ’ αυτούς που είχαν στην Τούμπα όταν είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά μαζί).

Με προβλήματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» 

29/11/2012

Με προβλήματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» 
Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στον Πλατανιά. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αρκετούς λόγους να πονοκεφαλιάζει αφού οι Αναστασάκος, Αγκιλέρα και Ποτουρίδης δεν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Σα να μην έφταναν αυτά όμως, έχει προστεθεί ένα ακόμα… «θέμα».

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και είναι εξαιρετικά αμφίβολο να ταξιδέψει στην Αθήνα για να παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό. Τα πάντα θα κριθούν όμως μετά την προπόνηση της Παρασκευής, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Και τώρα Πανθρακικός 

29/11/2012

Και τώρα Πανθρακικός
Μετά από δύο σερί ήττες από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ στον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε με 1-0.

Πλέον ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος, καταστρώνει τα σχέδιά του για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (29/11) ο «Αναστό» είδε τους παίκτες του να μην προπονούνται, αλλά απλώς να κάνουν αποθεραπεία. Ο μοναδικός που δεν ακολούθησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ο Λάζαρος Χαριτωνίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έκανε ατομικό με το ιατρικό επιτελείο των Κρητικών να υπολογίζουν πως ο 23χρονος στόπερ θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων σε περίπου δύο εβδομάδες.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως στον αγώνα της Τετάρτης (28/11) κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών οι φίλαθλοί της συγκέντρωσαν 2.250 ευρώ. Ποσό το οποίο θα αυξήσουν στα 4.500 οι ιθύνοντες του ΟΦΗ και θα τα δώσουν στον οπαδό της ομάδας, Λευτέρη Βλαστό, που τα έχει ανάγκη για την υγεία του.

«Πάλι καλά…» 

29/11/2012

«Πάλι καλά…» 
Αυτό πρέπει να λένε άπαντες στην Κέρκυρα, που την γλίτωσαν με ένα πρόβλημα που Τσοκάνη. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Τυρνάβου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και ο Τσοκάνης υπέστη διάστρεμμα από ένα μαρκάρισμα αντιπάλου του.

Άπαντες έλεγαν μετά πως δεν συνέβησαν χειρότερα πράγματα, ενώ είναι αδύνατο να παίζεται μπάλα σε τέτοιο γήπεδο. Η κατάσταση του νεαρού παίκτη δεν εμπνέει ανησυχία και θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή προκειμένου να γνωρίζει και ο Άκης Μάντζιος πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Με ή χωρίς αυτούς 

29/11/2012

Με ή χωρίς αυτούς
Οι Λόρενς και Κατσικάς είναι ρυθμιστές της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια (2/12). Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι κι αύριο θα ξεκαθαρίσει αν ο Γιώργος Δώνης θα υπολογίζει σε αυτούς.

Ο Χακόμπο εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του κι ο Γλύκος θα υπερασπιστεί ξανά την εστία των «ασπρόμαυρων». Στην άμυνα ο νεαρός Κωνσταντινίδης μετά το καλό δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό κερδίζει θέση στην ενδεκάδα αντί του Έτο. Αριστερά ο Λίνο έχει προβάδισμα έναντι του Σταφυλίδη, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις θέσεις των στόπερ: αν είναι εντάξει ο Κατσικάς θα ξεκινήσει μαζί με τον Βιβιάν. Σε διαφορετική περίπτωση ο Βραζιλιάνος θα έχει παρτενέρ τον Κουμάλο. Στα χαφ ο Λάζαρ φαίνεται πως θα επανέλθει δίπλα στον Κάτσε, με τον Ρομπέρ αριστερά, τον Φωτάκη να επιστρέφει δεξιά και τον Σαλπιγγίδη μαζί με τον Αθανασιάδη στην επίθεση.

Αύριο θα επανεξεταστεί η κατάσταση των Λόρενς, Κατσικά και το αν είναι σε θέση να ενισχύσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Το σχόλιο του Γιώργου Δώνη για το ματς με τη Βέροια στο paokfc.gr:

«Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό μας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Έχουμε συζητήσει, έχουμε αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της Βέροιας, καθώς έχουμε παρακολουθήσει πάρα πολλά ματς της. Θεωρώ πως είναι μια ομάδα που συνδυάζει το ταλέντο και την ποιότητα, αλλά δεν θα πρέπει να σταθούμε περισσότερο στον αντίπαλό μας, αλλά στο πως θα είμαστε εμείς σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Να κοιτάξουμε να εφαρμόσουμε πιστά το δικό μας πλάνο.

Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, όπως ήταν και όλα τα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε πολύ καλοί, συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Έρχεται ο Αλκαράθ για τον Άρη 

29/11/2012

Έρχεται ο Αλκαράθ για τον Άρη
Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Λούκας Αλκαράθ, για την τεχνική ηγεσία του Άρη, ήρθαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Ισπανός προπονητής θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο αντικαταστάτης των Πασσιαλή - Μπουγιουκλή, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 46χρονος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο στις 17:00 προκειμένου να συζητήσει με τους «κίτρινους» και τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν έρθουν σε οριστική συμφωνία.

Ακόμη πάντως κι αν δώσουν τα χέρια, δεν θα κοουτσάρει τους «κίτρινους» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» (31/11).

«Κοιτάμε την ΑΕΚ» 

29/11/2012

«Κοιτάμε την ΑΕΚ»
Το μυαλό τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχουν οι παίκτες του ΠΑΣ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Νικλητσιώτης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» μίλησε και για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανσερραϊκού με σκορ 1-0 στο πλαίσιο του 3ου γύρου Κυπέλλου Ελλάδας.

«Δεν ήταν το γήπεδο κατάλληλο για καλό ποδόσφαιρο. Πολλές στιγμές δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε την μπάλα. Δυστυχώς δεν πήραμε μεγαλύτερη νίκη. Ήμασταν μία καινούρια ομάδα και ήταν δύσκολο να παίξουμε καλά. Πλέον κοιτάμε την ΑΕΚ, ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται», τα λόγια του Νικλητσιώτη.

Θέλει να δει… καθρέφτη η ΑΕΚ 

29/11/2012

Θέλει να δει… καθρέφτη η ΑΕΚ
Τα πρώτα αποτελέσματα του «κουρέματος» των οφειλών της θέλει να μάθει την Παρασκευή η ΑΕΚ.

Οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη και ο Ανδρέας Δημητρέλος συνέχισαν τις επαφές με πρώην παίκτες και μάνατζερ, με στόχο ως αύριο να έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος τους.

Πριν τις συζητήσεις λοιπόν την προσεχή εβδομάδα με τους περσινούς αρχηγούς και προπονητές, ελπίζεται ότι θα έχουν μια αξιόπιστη εικόνα των μειώσεων που θα έχουν πετύχει.

Οι επαφές με τους πρώην παίκτες και μάνατζερ συνεχίστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς την Πέμπτη. Τόσο εντός των εγκαταστάσεων των Σπάτων, όσο και έξω απ’ αυτές. Ο όγκος των περιπτώσεων, δε, που συζητήθηκαν επιτρέπει αισιοδοξία πως πριν το Σαββατοκύριακο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις.

Κάτι που θα σημαίνει πως θα μπορούν να βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα για την επιτυχία του «κουρέματος» που επιδιώκεται τόσες μέρες (με όπλο τη ρευστότητα και δέλεαρ την άμεση αποπληρωμή όσων πιστωτών συμφωνήσουν εντός 15ημέρου).

Εφόσον αυτό συμβεί λοιπόν, οι Ηλίας Βιντιάδης, Βίκτωρ Παππάς και Ανδρέας Δημητρέλος θα μπορούν να περάσουν από βδομάδα στις (επίσης πολύ σημαντικές) συζητήσεις με τους συντελεστές της περσινής ομάδας. Ήτοι, του αρχηγούς (Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ, Γεωργέα) και τους Νίκο Κωστένογλου και Μανόλο Χιμένεθ.

Εκεί όπου θα ζητηθεί κατά πάσα πιθανότητα η κατανόηση που επανειλημμένως έχουν δείξει όλοι τους στο παρελθόν και όπου δεν αποκλείεται στις επαφές να εμπλακεί και ο ίδιος ο Δημήτρης Βιντιάδης. 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου