ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Μίλησε με την διοίκηση ο Ιμπαγάσα

Μίλησε με την διοίκηση ο Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είχε συνάντηση τόσο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με τον Γιάννη Βρέντζο. Ο Αργεντινός ήταν ενοχλημένος με τον παραγκωνισμό του από την ενδεκάδα. Λύθηκε η παρεξήγηση.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα το τελευταίο διάστημα είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο όμως έχει ξεπεράσει. Παρά το γεγονός αυτό όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όχι μόνο δεν τον χρησιμοποίησε στην βασική του ενδεκάδα, αλλά τον άφησε και εκτός αποστολής.
Το γεγονός αυτό ενόχλησε και στεναχώρησε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ένιωσε πως ο προπονητής του τον παραγκωνίζει. Ο Αργεντινός με τον τρόπο του εκδήλωσε αυτή την πικρία, με αποτέλεσμα να έχει συνάντηση την Κυριακή (25/11) τόσο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και την Δευτέρα (26/11) με τον Διευθύνων Σύμβουλο των ερυθρολεύκων, Γιάννη Βρέντζο.

Ο Λατινοαμερικανός χαφ συζήτησε με τα ηγετική στελέχη της διοίκησης, εξέφρασε τα παράπονα του και η όποια παρεξήγηση λύθηκε. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον τρόπο τους ζωήρεψαν και πάλι το αγωνιστικό ενδιαφέρον του Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν απογοητευμένος από τον παραγκωνισμό του στην ομάδα.

Στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα των Νταμπλούχων Ελλάδας.  


www.redplanet.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου