ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντιμ:Συγκεντρωμενοι στον αγωνα

Ζαρντιμ:Συγκεντρωμενοι στον αγωνα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν φανέρωσε ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την εντεκάδα ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά ουσιαστικά έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει. "Παίζεται" μία θέση στο κέντρο μεταξύ Ιμπαγάσα και Μασάντο. Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής (30/11). Το RedPlanet.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Για αυτό και η τελική επιλογή της αποστολής δεν είναι μία απλή υπόθεση για τον προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς κάποιοι παίκτες πρέπει υποχρεωτικά να μείνουν εκτός.
Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, αφήνοντας εκτός τους Ντιακιτέ, Φέισα, Ζαραδούκα και Τάτο. Ο πρώτος πήγε πολύ καλά κόντρα στην Παναχαϊκή και αποτελεί έκπληξη η μη παρουσία του στους "εκλεκτούς" για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Από τον Σέρβο χαφ, ο Ζαρντίμ δεν έμεινε ικανοποιημένος και τον απέκλεισε από την αποστολή. Και θυμίζουμε από την 20άδα θα "κοπούν" δύο: πιθανότατα ένας στόπερ (Κοντρέρας ή Παπάζογλου, με πιθανότερο τον δεύτερο) και ένας μέσος (Βλαχοδήμος ή Φετφατζίδης, με πιθανότερο τον "Φέτφα").

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (30/11), ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν φανέρωσε τις τελικές σκέψεις του για το αρχικό σχήμα. Έκανε αρκετές δοκιμές, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα εμπιστευτεί ξανά ελληνική τετράδα στην άμυνα. Ο Κάρολ θα επιστρέψει στην εστία (ήταν εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή). Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αναμένεται να αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Ο Σιόβας έχει το προβάδισμα έναντι του Κοντρέρας. Ο Μοδέστο θα είναι ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Μανιάτη σε θέση μέσα δεξιά στο κέντρο και τον Ιμπαγάσα, κατά πάσα πιθανότητα, σε θέση μέσα αριστερά.

Ο Αργεντινός αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και έχει τον πρώτο λόγο τη δεδομένη χρονική στιγμή έναντι του Μασάντο. Ο Πορτογάλος μέσος παρουσίασε κάποια συμπτώματα κοινού κρυολογήματος και προφυλάχθηκε στην τελευταία προπόνηση προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Αν είναι εντάξει την ημέρα του αγώνα, δεν αποκλείεται να τον δούμε στη βασική εντεκάδα αντί του Ιμπαγάσα. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα νιώθει ο Μασάντο λίγο πριν από τη σέντρα. Από εκεί και πέρα, η τριπλέτα της επιθετικής γραμμής θεωρείται δεδομένη. Ο Φουστέρ θα παίξει δεξιά, ο Αμπντούν αριστερά και ο Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, στο σύστημα 4-3-3 του Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου (1/12, 19:30) με τον Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην 11η νίκη του στη Super League και, φυσικά, στη διατήρηση του αήττητου. Για αυτό και ο 38άχρονος τεχνικός ζήτησε σοβαρότητα και προσοχή από τους παίκτες του, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της.

"Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στον αγώνα με τον Πλατανιά. Κοιτάμε πρώτα αυτό το παιχνίδι και μετά έχουμε χρόνο μπροστά μας για να σκεφτούμε την Άρσεναλ. Να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε μία ομάδα, που την περασμένη εβδομάδα νίκησε τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα, συγκέντρωση και προσοχή για να πάρουμε τη νίκη. Η Άρσεναλ μπορεί να περιμένει", είπε, μεταξύ άλλων, στους ποδοσφαιριστές του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προπόνηση της Παρασκευής (30/11).

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου