ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Tέλος οι συζητήσεις, όποιος θέλει μένει!

Tέλος οι συζητήσεις, όποιος θέλει μένει!

Στον Πειραιά σκέφτονται να σταματήσουν τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις και να στείλουν σαφές μήνυμα προς τους Τζεμπούρ, Τοροσίδη και Χολέμπας ότι εξαντλήθηκαν τα περιθώρια των διαπραγματεύσεων και όποιος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό να το αποδείξει έμπρακτα.

Mπορεί ο Ολυμπιακός να είχε "παγώσει" την Τούμπα επί 88 λεπτά και ο Ιβάν Σαββίδης να έδωσε πριμ για την ισοπαλία, στον Πειραιά όμως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και το 1-1 θα έχει αντίκτυπο στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τζεμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδη, που είναι ένα σήριαλ τουλάχιστον 4 μηνών.
Ως γνωστόν, οι συζητήσεις με τους μάνατζερ των παικτών ξεκίνησαν από το καλοκαίρι χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού τα δεδομένα άλλαζαν και υπάρχει κίνδυνος να μην υπάρξει συμφωνία, πριν από το τέλος Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να είναι ελεύθεροι οι ποδοσφαιριστές προς διαπραγμάτευση, με άλλη ομάδα.

Όλα έδειχναν ότι αυτή η εβδομάδα θα ήταν καθοριστική και θα υπήρχε συμφωνία, αλλά ο τρόπος που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στην Τούμπα, αλλάζει τα δεδομένα και θέτει τους παίκτες προ των ευθυνών τους, για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν από τον Ολυμπιακό.

Στον Πειραιά σκέφτονται να σταματήσουν τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις και να στείλουν σαφές μήνυμα προς τους τρεις ποδοσφαιριστές, ότι εξαντλήθηκαν τα περιθώρια των διαπραγματεύσεων και όποιος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό να το αποδείξει έμπρακτα.

Οι προτάσεις του πρωταθλητή έχουν κατατεθεί και αν κάποιος ποδοσφαιριστής επιθυμεί, μπορεί να υπογράψει, να παραμείνει στο κλαμπ και  να τελειώσει το σήριαλ του καλοκαιριού. Όποιος δεν έχει τέτοια διάθεση, θα ανοίξει την πόρτα και θα εξέλθει με δική του ευθύνη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου