ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Γράφουν για Νίνκοβιτς και Ολυμπιακό (video)

Γράφουν για Νίνκοβιτς και Ολυμπιακό (video)

30/11/2012

Γράφουν για Νίνκοβιτς και Ολυμπιακό
Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μίλος Νίνκοβιτς αποκαλύπτουν δημοσιεύματα στην Ουκρανία και τη Σερβία. Όπως έγραψαν οι ιστοσελίδες «Sportski Zurnal» και «Β92», το συμβόλαιο του Σέρβου μέσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι Πειραιώτες – μαζί με κάποιες γερμανικές - φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Ο διεθνής χαφ αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου από το 2004, όμως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του βασικού και θεωρείται σίγουρο πως τον ερχόμενο Ιανουάριο θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

«Την 1η Δεκεμβρίου ο ατζέντης μου θα συναντηθεί με τους διοικούντες της Ντιναμό για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Θεωρώ ότι παίκτες σαν μένα που έχουμε παραπάνω από οχτώ χρόνια στην ομάδα καλό θα είναι να συνεχίσουμε αλλού», ήταν τα λόγια του 27χρονου παίκτη και ο εκπρόσωπός του, Νικόλα Νταμιάνατς, τόνισε:

«Με την προηγούμενη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα πράγματι υπήρξαν κάποιες συνομιλίες και τον ήθελαν, αλλά με την καινούργια δεν έχουμε κάποια σχετική επαφή. Δεν μπορώ να αποκλείσω να το κάνουν στο μέλλον

Πριν από τρεις εβδομάδες ήμουν στο Κίεβο και θα ξαναπάω τον Δεκέμβριο για να καθοριστεί τι θα γίνει. Το συμβόλαιο του Νίνκοβιτς με την Ντιναμό λήγει τον Ιούλιο του 2013, οπότε είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ντιναμό να τον πουλήσει τον χειμώνα. Έχουμε κάποιες προσφορές στο τραπέζι, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι αυθαίρετο σε σχέση με την Ντιναμό. Πιστεύω πως θα επιλέξουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον παίκτη
».



 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου