ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μπορεί να… μείνει μόνο ένας!

Μπορεί να… μείνει μόνο ένας! 

29/11/2012

Μπορεί να… μείνει μόνο ένας!
Θα μπορούσαν και οι τρεις να πάρουν από μία «Χρυσή Μπάλα»… σπίτι τους. Όμως θα πρέπει να μείνει… μόνο ένας. Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρές Ινιέστα είναι οι τρεις φιναλιστ για την «Χρυσή Μπάλα» της περασμένης σεζόν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την FIFA.

Οι τρεις σούπερ σταρ θα διεκδικήσουν το βραβείο και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 7 Ιανουαρίου στην Ζυρίχη, σε ειδική τελετή με τον Αργεντινό να έχει ήδη τρεις (2009, 2010, 2011) «Χρυσές Μπάλες» στην… συλλογή του και τον Ρονάλντο μία (2008).
Ο "Λιο" αν πάρει και φέτος το βραβείο (είναι φαβορί με τα 82 τέρματα) θα γίνει ο πρώτος με τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση που έγινε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Το διεκδικούν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, πρώην της Μπαρτσελόνα, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε της εθνικής ομάδας της Ισπανίας και ο Ζοσέ Μουρίνιο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, για το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας», δηλαδή αυτό του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής σεζόν, θα τεθούν… αντιμέτωποι οι Φαλκάο, Νεϊμάρ και Στοχ. Για τον πρώτο, η υποψηφιότητα είναι για το γκολ που πέτυχε στο ματς της Ατλέτικο με την Αμέρικα ντε Κάλι, σε φιλικό ματς.


Ο Νεϊμάρ το γκολ με το οποίο διεκδικεί το βραβείο, το πέτυχε στο παιχνίδι της Σάντος με την Ιντερνασιονάλ.


Τέλος, ο Μίροσλαβ Στοχ, μπήκε στην τριάδα χάρη στο γκολ που σημείωσε με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Γκεντσλέρμπιρλιγκι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου