ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πάει για ενίσχυση τον Γενάρη ενόψει Europa League

Πάει για ενίσχυση τον Γενάρη ενόψει Europa League

Οι Κοβάσεβιτς και Λορένθο αναλαμβάνουν δράση και σε συνεργασία με την διοίκηση ετοιμάζουν την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στην χειμερινή περίοδο ενόψει Europa League.

O Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, αλλά έχει εξασφαλίσει την συνέχεια του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς θα αγωνιστεί στις αρχές του 2013 στο Europa League. Μία διοργάνωση στην οποία οι Πειραιώτες επιθυμούν να διακριθούν, φτάνοντας ακόμη ψηλότερα σε σχέση με πέρσι (είχαν αποκλειστεί στους "16" από την Μέταλιστ).
Ύστερα από συνεννόηση, οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ των ερυθρολεύκων, πραγματοποιώντας ορισμένες κινήσεις (ή τουλάχιστον μία μεταγραφή) στην ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με σκοπό η ομάδα να δυναμώσει ενόψει Europa League.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Πειραιωτών,Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο σύμβουλος του τμήματος σκάουτινγκ, Χουάνχο Λορένθο, λοιπόν, αναλαμβάνουν δράση και θα ξεκινήσουν το ψάξιμο για ποδοσφαιριστές που έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Ήδη οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει με τα ηγετικά στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα περιμένει τις λίστες με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των ερυθρολεύκων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Στις τελικές επιλογές θα έχει λόγο φυσικά και ο προπονητής Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναφέροντας τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται να ενισχυθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν έχει την ποικιλία και τις επιλογές που μπορούν να παρουσιαστούν το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα μπορούν να υπάρξουν ορισμένες καλές λύσεις ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι ξεκάθαρη πάντως η διάθεση της διοίκησης ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει η επιθυμία ώστε οι Πειραιώτες να διακριθούν στο Europa League, κάνοντας το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περασμένη σεζόν, έχοντας ως πρώτο στόχο να φτάσουν στην "8άδα" της διοργάνωσης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου