ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κόλαφος για Κούγια το κατηγορητήριο για δωροδοκία!

Κόλαφος για Κούγια το κατηγορητήριο για δωροδοκία!

Κατηγορητήριο φωτιά για την υπόθεση δωροδοκίας πέφτει σαν κεραυνός στον Αλέξη Κούγια! Για τον "εξυγιαντή" δικηγόρο το κατηγορητήριο αναφέρει την εμπλοκή του στο σκάνδαλο.
"Λερωμένη" την έχει την φωλιά του ο Αλέξης Κούγιας και καλά θα κάνει να κοιτάξει πρώτα να καθαρίσει τις δικές του "βρωμιές" και να αφήσει ήσυχες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος διαφημίζει και πρεσβεύει στην Ευρώπη το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υπάρχει κατηγορητήριο "φωτιά" για την υπόθεση δωροδοκίας, το οποίο πέφτει σαν... κεραυνός στον Αλέξη Κούγια! Για τον "εξυγιαντή" δικηγόρο το κατηγορητήριο αναφέρει την εμπλοκή του στο σκάνδαλο. Συγκεκριμένα λέει τα εξής:

"Ο δεύτερος κατηγορούμενος Αλέξιος Κούγιας, με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη που διέπραξε και ειδικότερα στον ανωτέρω τόπο και χρόνο, έχοντας την ιδιότητα του μεγαλομετόχου της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ», με παραινέσεις, πειθώ και φορτικότητα έπεισε τον πρώτο κατηγορούμενο Γενικό Αρχηγό της ως άνω ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας να τελέσει την άδικη πράξη της δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος, που ο ίδιος τέλεσε όπως περιγράφεται στα υπό στοιχεία του παρόντος υπ’αριθ. 1 κατηγορητηρίου".

Με άλλα λόγια, το κατηγορητήριο περιγράφει τη δίχως αμφιβολία εμπλοκή του "εξυγιαντή" Αλέξη Κούγια στη δωροδοκία που τελέστηκε στις 17.4.2011! Για ακόμη μία φορά είναι παράδειγμα προς... αποφυγήν ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος, τουλάχιστον, εκτίθεται να μιλάει για καθαρά πρωταθλήματα, την στιγμή που έχει ο ίδιος "λερωμένη" με την φωλιά του, όντας κατηγορούμενος για εμπλοκή σε σκάνδαλο δωροδοκίας. Καταλαβαίνεται, λοιπόν, με τι ανθρώπους συνεργάζεται ο Παναθηναϊκός.

Σημείωση: ο υπ. Αριθ. 1 κατηγορούμενος είναι ο Πέτρος Σταθάκης που τότε ήταν Γενικός Αρχηγός της Παναχαϊκής και δεξί χέρι του Αλέξη Κούγια…

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου