ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τα εισιτηρια του...ντερμπυ, αληθεια..φωτα θα εχει?

  Τα εισιτηρια του...ντερμπυ, αληθεια..φωτα θα εχει?

30/11/2012

Ανακοινωση εβγαλαν τα λαγουδακια για τα εισιτηρια του...ντερμπυ, ποιου ντερμπυ? ακομα γινεται ερευνα γιαυτο....δεν θελουμε να προεξοφλησουμε τιποτε εμεις ακομα ουτε να φανουμε αλαζονες, αλλωστε ειναι νωρις ακομα να ασχοληθουμε, το μονο που μπορουμε να υποσχεθουμε ειναι πως...θα καλοπερασετε.
Επισης ειναι σιγουρο πως θα καλοπερασουμε κιεμεις με την ατμοσφαιρα που εχει δημιουργησει ηδη ο Αλαφουζος.....αλλα δε βαριεσαι...συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια, πρωτη φορα θα γινετε ρεζιλι?
Αληθεια..φωτα θα εχει?


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αύριο, Σάββατο 1η Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω Ιnternet, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στις 09/12/2012 και ώρα 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η διάθεση μέσω Ιnternet θα γίνεται μέχρι και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.
Παράλληλα, από την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, εισιτήρια θα διατίθενται και από τις μπουτίκ του Παναθηναϊκού, καθώς και από το εκδοτήριο της θύρας 4 στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης.
Το αναλυτικό πρόγραμμα διάθεσης θα ανακοινωθεί στη συνέχεια και πάλι μέσω της ιστοσελίδας μας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942, 210-6897943),καθημερινές 09:30 - 17:30». 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου